Torsdag...

Torsdag i dag. Bara en dag till, kom igen det klarar du. Du har klrat hela denna dag så du klarar dig i morgon med. Fan vad jag är duktig :M Men vill här ifrån, hatar skolan. Har en lektion kvar i dag men vill inte dit. Har bild mellan 14:50 (?) och 16:20. Sen får jag äntligen åka hem...

Har ont i magen, känns inte bra alls. Är hungrig som fan också och utan pengar. Det suger. Saknar min älskling. Kanske får åka till honom nästa vecka och vara där. Om jag typ får "ledigt" från skolan. Jag orkar inte med skiten mer..

Älskar, älskar inte, älskar ..

Sitter i skolan, har snart lektion. Sen slutar jag och då blir det körskolan en sväng för att köra lite bil. Sen ska jag hem och fortsätta att plugga. Är så trött på att plugga.

Saknar min Älskling som fan. Saknar honom extra mycket denna vecka tror jag. Allt känns så jobbigt utan honom, tur att det finns internet och telefoner iaf.. Jag förstår inte hur det kan göra så ont att älska någon. Det gör så ont varje gång man skiljs åt, varje stund man saknar personen. Men det är en bra smärta, iallfall om båda känner samma smärta, då vet man att man älskar varandra..


Suck -.-'

Blir så trött på mig själv, är hemma i dag med från skolan även om jag vet att jag måste gå dit och fixa det sista nu. Typ 73 (?) dagar kvar till studenten bara juh ! Men men går det inte så går det inte.. Är så jävla trött på skolan.. Vill att den ska avra slut nu men samtidigt inte.. Är så .. funderar så mycket över framtiden, vart jag ska ta vägen, jobb osv... Men det löser sig nog. Nu ska jag plugga lite innan jag ska övningsköra in till stan för att träffa kuratorn och en dietist.. Ska bli lite spännande att få höra vad dietisten säger.. // Anna

Lite bilder från i helgen

Här kommer lite bilder ifrån helgen :)


grannens katt kom på besök... hihi


Sötnosen, och jäklar vad envis katten var !


En liten solnedgång... :P

kvällsstund

Kollar på tv och skriver det sista till projektarbetet. Börjar bli trött.. Ska försöka skriva slutet på mitt tal också men snart blir det nog till att gå och lägga sig. Har varit ute och övningskört lite med mamma. Åkte in till stan och storhandlade. Tyckte det gick bra att köra, jag tycker jag börjar bli rätt så duktig nu men än är det mycket jag behöver lära mig och öva på.

// Anna

Pluggar :P

Ska försöka att skriva klart mitt nationella prov tal. Har typ bara en avslutning kvar. Sen ska jag öva öva och öva så att det går bra att hålal talet sen. Var hemma från plugget i dag. har inte gjort något speciellt. Sovit, kolalt film, tränat, handlat lite, och pluggat. Och det ska jag fortsätta med nu ! // Anna

Stugan...

Sitter nu i svärmors stuga. Myser med älsklingen i soffan. Han kollar på hockey på teven, jag leker datnörd.
I dag när vi var på ica skämde vi ut oss :@ När vi stod och plockade i lösgodis så kom det en annan tjej och gjorde samma sak, hon ställde sin korg bredvid våran. När vi plockat klart vårat godis tog vi våran korg (Trodde vi !) och gick mot kassan. Men det visade sig att vi inte alls hade våran korg utan hade tagit fel men vi märkte inte det först vi kom till kassan och kassörskan hade scannat hälften av varorna. Då utbrister jag . vi har inte våra varor! Och de fattade nada först innan de gick upp ett ljus för älsklingen att det inte var "våra" saker vi tänkte köpa. När vi väl fixat till det och köpt våra varor skyndade vi ut ut butiken. Säger bara en sak: FETT PINSAMT ! ! !

Dagdrömmer :)

Ligger på älsklingens säng och kollar runt lite på nätet. Ska plugga lite instuderingsfrågor till islamprovet på onsdag och sen ska jag hoppa in i en dusch. Lite senare i dag ska vi åka till svärmors stuga. Honoch hennes kille är där. Vi ska vara taxi åt dem i kväll då de ska på fest. Så älskling och jag tänkte försöka ha det lite mysigt. Får väl hoppas det blir så. Jag har faktiskt lite förväntnigar på kvällen och hoppas på en skön romantisk och mysig kväll. Älsklingen sa i går att vi kunde tända ljus och så. Det hoppas jag på och så förväntar jag mig att det blir mysigt :) Nej om jag ska få något plugg gjort så är det bäst jag sluta ligga här å skriva och dagdrömma (A).
Ha det gött // Anna

På väg :)

Då är jag äntligen på väg till Värmland igen :) Okej var ju där förra helgen men jag kan aldrig få nog av att träffa min älskling och alla andra underbara människor. Tycker det är bra att det finns internet på bussen så att jag kan sysselätta mig lätt ^^ det är så tråkigt att åka buss.. Men i dag behöver jag bara åka till Karlstad så det blir typ 1.5 timme kortare med buss. Sista biten blir med bil i dag för älsklingen är på vårvisning av maskiner i Karlstad i dag. Men nu ska jag kolla runt lite på nätet sen spela lite sims :D Det var så länge sen..
Ha det bra! // Anna  

Organiserat pluggandet..

Då har jag organiserat och sorterat mitt plugg, det jag vet om att jag har iaf^^   Ganska bra dag men känner mig fortfarande hängig och min mage och jag är inte kopmpisar längre. Tror jag håller på att få magkatarr igen, inte nice ! Skönt att få åka till älsklingen i helgen med även om det blir en helg med pluggande..

Min lista med plugg.. Fint placerad på dataskrivbordet ^^


tre timmar hål

Det känns att våren är på väg. Snön smällter mer och mer och allt börjar bli grönare igen. Känns skönt!

 Hade lektion i morse och sen på eftermiddagen, gick hem eftersom jag har tre timmars hål, okej nu är det bara en timme kvar men iaf. Hur kul är det att sitta i skolan och vänta i tre timmar och inte göra någonting? Så nu är jag hemma och ska plugga det jag ligger efter med i stället så det blir klart.. Har kört igång en tvättmaskin och nu ska jag vila en stund för jag har ont i huvudet :( Sen ska jag göra lunch och sätta igång ordentligt med plugget ! :) Har även redovisat en annan uppgift i dag som jag låg efter med för läraren så nu är jag klar med den, feel nice !
Ha det bra i vårsolen.

// Anna

Förändring :)

Som ni ser har det nu blivit en ny header på bloggen. Har gjort den alldeles själv, vet inte om den vart så bra men jag är helt nöjd med den :) Det är första gången jag gör någon egen design till en blogg.

Det har väl inte hänt så mycket av intresse de sanste dagarna. I helgen var jag ju hos älsklingen och det vart mest en massa mys framför teven. På lördagen var vi till deras kompisar en sväng. De har en gård och jag var med in i laggården. Känner mig fett stolt! Är nämligen typ asrädd för kossor. Tycker de är läskiga på nära håll.

NU ska jag nog gå och pyssla lite, kanske kommer lite bilder på kossorna senare, tog några kort med mobilen men den är ju sämst så får se hur bra bilderna blev. Ha det gött ! // Anna

saknar..

Kom hem från älsklingen i dag. Saknar honom redan. Jättemycket !

Arbetsintervju och snö

Jahapp, ligger i svärmors soffa och har tråkigt. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på och det är bara skit på teven. Var på arbettsintervju vid 10 tiden. Det kändes bra men jag vet inte hur det går, vi skulle iallafall hålla kontakten och jag ska fixa referenser. Efter intervjun gick jag en liten prommenad och kollade i några affärer, en halvtimme försvann iaf ^^ Funderar på om jag ska gå ut en till sväng men just nu snöar det jättemycket så väntar nog en stund och ser om det avtar..

// Anna

natti natti

Sitter här och längtar till i morgon. Synd bara att jag är så duktig och ska gå upp tidigt så jag kan ha bild på morgonen så jag får sluta tidigare så att jag kan åka till Värmland. Hade varit väldigt gött å få sova på morgonen men jag får väl ta mig en tupplur på bussen i stället.. Nä vet fan itne varför jag skriver, har inget vättigt att berättaom så.. God natt !


Onsdag

I morse när jag vaknade var jag väldigt trött. På första lektionen som är 2 timmar lång höll jag på att somna :S Men fremmåt lunchen började jag sluta känna mig trött. På eftermiddagen hade jag utvecklingssamtal med skolan och det gjorde mig för en gångs skull glad. Det visade sig att jag låg bättre till i skolan än jag trodde ! Känner mig riktigt nöjd faktiskt :) När jag kom hem blev det lite målning och sen bar det iväg in till stan för att köpa mer färg. Har städat hos min Lill-älsk i dag, hon börjar bli smal igen min lilla tjockis :( Nu ska jag fixa lite saker och sen packa tills i morgon då jag åker till älsklingen. Ska bli skönt :)

Ha det gött !  // Anna

Mätt i magen

Då har man fått i sog lite käk så äntligen är man mätt i magen. Sitter nu och funderar vad jag ska hitta på att göra. Önskar att älsklingen var här så jag kunde lägga mig ner och gosa med honom.. men får hålla mig tills på torsdagkväll. I kväll var det jag som gjorde mat, baconsås å pasta och stekt zuccini :D mums mums :) Nje kanske ska gå å slänga mig i ett bad eller ta fram lite pyssel men vet inte om jag orkar. Vart så väldigt trött !

// Anna

Bla bla bla bla

Sitter i skolan och önskar mig hem. Har bara en lektion kvar som känns rätt värdelös. Sen blir det hem och övningsköra lite :) Sen får vi se vad som händer. Ska försöka göra klart en uppgift till skolan. Kanske pyssla lite om jag orkar. Har ont i huvudet och känner mig allmänt hängig. Tror jag får ringa till läkaren snart för en undersökning... För något fel är det fan. har även lite ont i magen i dag med, men i dag tror jag det är lite träningsverk från i går. Feel nice :D Träningsverk är bra för då vet man att man gjort något ;P Ha det !

träning

Varit till stan och tränat och fått nya jenas. Det kändes skönt att träna faktiskt även fast jag har huvudvärk.

Provade 8 par jeans, kunde ha ett par. Känns bra, noot! Dax att träna massa mera! Fan att man knappt kan ha jeans längre. Typ på benen och så passar typ storlek 46 men om magen måste jag fan ha storlek 100 eller något snart tror jag, allt är fan för litet i midjan känns det som :( Men men nu blir det till att duscha och äta något, åt en banan men ska nog äta lite youghurt eller något. Det blir ju "lunchen" för i dag. Sen kanske vi ska åka och hälsa på kusinen och deras nya bebis om de vill ha något besök :D Älskar bebisar!

borttappadmotivation.com

Humöret är inte på topp. Har lust att gå och gömma mig någonstans där ingen hittar mig. Har ont i magen och på förmiddagen smällde min käke till och nu har jag haft ont i den hela dagen. I går fyllde ju mamma år så då var det kalas här och i dag fyllde morbror år så har varit där och firat han. I morgon blir det skola igen. Känns så jävla värdelöst. Allt känns piss igen och jag har ingen motivation till något. Men men. I morgon ska jag få börja träna hos sjukgymnasten, hoppas det hjälper mig. Ska ju gå ner i vikt. Från och med i morgon och två veckor frammåt blir det inga godsaker heller. Sen blir det typ fredag-lördagsgodis och fika på kalas och vissa tillfällen. Måste verkligen fixa till det. Och jag vill verkligen ha erat stöd nu. Jag behöver det. Jag behöver hjälp.

Har även funderat lite om denna blogg. Det ska nog bli mer ändring på den. Jag ska försöka ta fram mina kretiva sidor gen och försöka skapa mycket och visa det här. Det kanske kan bli till inspiration till andra som ser det.

Ha det bra! // Anna


Pysslat lite :)

Gjorde små rosor i cernitlera för någon dag sen, nu har de blivit ubersöta örhängen :)






Härliga fredag !

Sitter i skolan och väntar på att lektionen ska börja. Fick sovmorgon i dag då första lektionen var inställd :) Det är jättehärligt väder ute med strålande sol. Önskar jag fick vara ledig i dag. Då skulle jag ta en prommenad i solen. Sen städa mitt rum och plugga. Det ska jag göra när jag kommer hem. Och så ska jag baka tårta till mamma som fyller år i morgon. Iallafall förbereda för tårtan. I kväll blir det nog mys i soffan och bara slappa. Förhoppningsvis hinner jag klart med plugg på eftermiddagen så att jag får en pluggfri helg. Nästa helg ska jag se till att vara pluggfri. Då åker jag till Älsklingen. Hoppas på fint väder den helgen och att man kan åka skidor. Ska ju på typ arbetsintervju eller något likande nästa fredag. Jag hörde inte riktigt vad hon sa i telefonen om hon sa: Informera lite om arbete och om du har några fårgor eller om hon sa att hon skulle ställa några frågor så vi får väl se. Känns lite pirrigt iaf. Men nu måste jag gå till lektionen. Ha det gött !

Lite tankar ur mitt huvud

Jag fixar inte detta, jag vill hem och plugga. Kan inte koncentrera mig här. Sitter bara och drömmer mig bort, kan iallafall inte dra för nästa buss går inte först om en halvtimme så får väl sitta här.. När jag kommer hem ska jag ta en prommenad och sen kolla på film inför en uppgift. Sen blir det nog projektarbetet...

Så trött på detta. Vill härifrån. Jag vet inte vad jag vill. Jag vill bli stor men ändå vara liten och utan bekymmer. Nu finns det så många bekymmer som jag har som jag igentligen inte behöver bekymra mig om. Jag vill flytta hemmifrån men jag vet inte om jag skulle fixa det. Har iaf inte pengar till det så måste först och främst ha ett jobb. Sen får jag väl se med tiden vad som händer.. vart jag hamnar någonstans, när jag flyttar och vart jag får jobb och om jag får något jobb. Har ju sökt en del typ sommarjobb och så nu men det känns som det inte kommer bli något av det. Men det gör nog inte så mycket heller igentligen. Okej jag behöver ju något att försörja mig med men jag skulle även behöva ha en riktig semester och vila upp mig ordentligt. Och fixa mig själv.. men jag behöver ändå hålla igång med något.. kanske kan gå någon kurs eller börja med något annat om jag inte får något jobb...

Skolan

Sitter i skolan och väntar på att lektionen ska börja. Den känns fett ovärd faktiskt. Jag kan inte koncentrera mig här. Jag vill heldre jobba hemma. När jag kommer hem ska jag också plugga, ska jobba med projektarbete och människor i behov av stöd och pedagogiskt ledarskap. Det ska typ vara klart denna vecka så får fixa det i dag och i morgon. Akönt att jag slutar tidigt i dag. Okej jag slutar typ alltid tidigt :)  Men men .. ja vad ska man skriva mera? Äsch, vi hörs ! Ha det gött !

Humf.. -.-'

Humöret är inte på topp direkt. Sovit dåligt i natt. Ville inte till skolan. Men var duktig och var där ändå :) När jag kom hem så jobbde jg med projektarbetet men det gick inte som jag ville så gav upp det. Iallafall för en stund. Känner mig så hopplös. Och jag måste lära mig att aceptera mig själv. Att tycka om mig själv. Jag är faktiskt fin jag med men varför kan jag inte inse det och var nöjd och glad över mig själv?  Nej nu skiter jag i det här å går å lägger mig i ett bad eller något...   -.-'


Min dag

Sitter och arbetar lite med mitt projektarbete, ska försöka få klart det denna vecka, iallaafall fotoboken jag ska göra. I dag har jag varit i skolan, gjorde hjärt och lungräddning så nu kan jag det :P och sen hade vi en lååååååång lunch då jag och Malin gick ner på stan en sväng. Sen vart det sista lektionen och sen en stunds väntan hos sjukgymnasten. Nu ska jag få träna där. Hoppas det hjälper mig och får mig motiverad. Vill så gärna börja motionera så att jag kan bli smalare. iallafall lite smalar och slära ut min kurvor lite,, för så här kurvig vill jag inte vara. Har även hunnit med att övningsköra en sväng och nu blir det kvällsmat innan vi ska ner till faster som fyller år i dag. Hipp hipp hurra säger vi till henne :)



Bild från i sommras :)


tråkig dag

I dag är en tråkig dag,seg och sånt. Söndagsdepp och seperationsångest, varför är det så svår att lämna älsklingen? Men men i natt sov jag gott, och sov länge i morse. Sen blev et frukost och sen kröp jag och älsklingen ner i tv-soffan och kollade på film. Först lite på skönheten och odjuret och sen Alice i underlandet. Nu blir det snart lunch och sen vet jag inte vad som händer.. Kommer säkert en uppdatering senare.

Hemfärd igen då..

Jahapp, i dag bär det av hem till Västerås. Inte lika kul men är ju snart tillbaka här igen. Ska snart gå och testa ringa på ett jobb till på en städfrima här. Ganska soligt väder i dag med. Nu blir det till att packa ihop alla saker jag spritt ut över huset känns det som. Aja vi hörs !

Drömmer mig bort...

Sitter här och drömmer och funderar massor, inte så bra, brukar mest bli skit av det i slutändan. Var med älskling och kollade på två lägenheter i dag. En tvåa och en trea. De var riktigt fina och hade ett bra läge. Trean var verkligen skitnice ! Önskar jag hade råd att flytta dit på engång. Fina färger på väggarna, mysigt kök och en fin liten balkong med kvällssol :) Nej måste sluta tänka nu,, ska gå å ge älsklingen en kram så jag kanske blir gladare :M God natt alla :)

Vår?

Ligger på sängen och myser lite. Har burit in ved och tagit en liten prommenad i dag. Äntligen soligt väder! :) Har varit ute hela förmiddagen. Älskling och jag satt på verandan i solen ett tag, riktigt nice :) Nu vet jag inte vad som händer, blir väl till att attackera älsklingen med massa pussar. ha det gött där ute!

En vanlig dag..

Vaknade tidigt i dag av att älsklings väckarklocka ringde kl 06:00 . Han skulle besikta bilden 7:20. Inte nice men Anna fick ligga kvar i sängen, mycket skönt. När älsklingen kom hem från besikningen kröp han också ner i sängen igen och vi sov till kl 10. Sen blev det frukost för min del och lite mys på soffan innan det bar iväg till Töcksfors för en tur i köpcentrumet där. Köpte även en födelsedagspresent till mamma som fyller år nästa helg. Hoppas hon gillar den, kanske kommer bild senare. Det kommer dåligt med bilder nu, får försöka fixa till det.

Har haft ont i huvudet i dag och nu har jag även ont i magen, åt nog för mycket gos köttfärssås med spaghetti ;P Gråmulet väder ute. Har varit det hela veckan. Inte så nice. Önskar det kunde komma lite solsken. I dag har vi även varit en sväng till kompisarna där älskling glömde sin arbetsjacka och mobil i går. Och i dag var jag med ner och kollade på kossorna :M Har även ringt och sökt jobb i dag och det gick riktigt bra, ska få komma dit på träff om två veckor :) I morgon ska jag även ringa till en städfrima som verkar riktigt nice faktiskt, var inne och kollade på deras hemsida.. Men nu ska jag nog gå å se vad älsklingen tog vägen, han var här nyss men försvann igen så jag börjar sakna honom hehe.

Bra dag i Värmland :)

I dag har man då sökt lite jobb här i Värmland. I morgon ska jag söka mer jobb. Var på arbetsförmedlingen här i dag och fick en hel del tips på vart jag kan söka och hur jag kan gå till väga. Var riktigt nice, fick prata med en jättebra tjej. De här i Värmland känns så mycket mer trevligare och öppnare än hemma, okej det finns väl en del mindra nice personer här med men om man ser det generellt så känns värmlänningar härligare och öppnare än västmanlänningar, iaf enligt mig^^ Har också varit ut till kompisara och fikat och min pöjk lekte bonde så han luktar ko :( Okej nu har han iaf duschat men iaf, inte nice med koparfym hihi. Nu ska jag fortsätta kolla på bygglov, kanske ska gå å fixa mig något gott tilltugg,, men jag vet inte, ska ju försöka hålla igen lite och så men jag är så himla sötsugen just nu :(


RSS 2.0