Pyssel !

Ja i dag har det inte blivit nå pyssel gjort förutom lite rensning i rabatterna å så men om några veckor, typ två så är det dax för Lennartsforsdagarna och stå och sälja mina smycken och hantverk. Ska bli roligt och denna gång är även mamma med i marknadståndet. Så det blir kul. Nu i veckan kommer mamma och pappa och det kommer antagligen bli en del loppisrundor för att leta efter fynd att hantverka med och göra smycken och andra roliga saker med, samt en del pyssel. Och så vill jag inhandla lite nya blommor till trädgården då jag idag ordnat och rensat bort massa vallmo som jag spred i höstas och gjort fint så nu behövs bara lite nytt till de tomma ytorna där mina fina bortsnejlikor satt men som tydligen har dött allihopa nu i vinter "/ Nej nu blir det lite tv-tittandeen stund innan sägen väntar, upp och jobba i morgon bitti !

Midsommar och annat

Just nu känns det som om bloggen ligger lite på is. Blir inte alls mycket skrivet. Man kanske ska sluta med bloggandet ? Har ju tänkt på det förr... men samtidigt är det roligt att kunna visa speciellt de där "hemma" vad som händer här hos mig,, tror att mammsen uppskattar det iallafall, har väl inte så mycket mer besökare än hon "/

Jaja midsommarhelgen firades iallafall ute i Rök med sambon, hans mamma med sambo, hans syster med pojkvän och kompisar. Mycket trevligt, sen har det blivit lite arbete, trevligt det med, gillar faktiskt mitt jobb på hemtjänsten, okej det är inte alltid lika roligt men jo, det passar mig och jag gillart :) Till helgen har vi bjudit in vänner på middag och efter det följer nog en tur till "parken" (folkets park) där Snowstorm och Noic forever spelar, nostalgi 80-talet. Jag var inte född på 80-talet men va fan, musiken kommer igen vet ni ! ;) Fast det är nog bara jag i sällskapet som gillar banden... resten här omkring är ju mer... dansbandstypen...( Helt okej det med )

Nej nu ska jag gå och föra mig en kopp med god night time - te och ta mig en liten smörgås och sen slåss med gubben om vad som ska visas på teven innan det är dax att krypa ner i sängen så man orkar upp å jobba i morgon igen. Lite dum som jag är har jg ju sagt ja till några timmar extra på morgonen, så missar ju min först tänkta sovmorgon då jag inte jobbar först på kvällen annars, men vad gör det om hundra år ?, då får jag iallafall en anledning till att kliva upp och komma igång och inte bara sova bort hela dagen och pengarna är ju välbehövliga då det blir lite pengar som går åt till helgen, glömde även nämna att på torsdags kväll blir det nog lite monstertruck show för mig och gubben. Något måste vi ju hitta på då vi inte har direkt någon semester tillsammans ;)

Sunbus

Då har jag provat mig på att laga afrikansk mat för första gången. Sunbus (?), det var sååå gott när jag blev bjuden på sådana av en tjej i klassen så efter att ha googlat fram recept har jag nu prövat och det smakade riktiga bra faktiskt även om jag inte hade samma kryddor och inte rätt teknik för att göra knyterna haha. Knyterna var svåra att få till på rätt sätt men jag gjorde så gott jag kunde :) Nöjd med resultatet iallafall :) 
 
 

En helg i Rök ♥

Det har ju varit långhelg då det var nationaldagen och ledig dag i torsdags och vi var lediga både då och på fredagen, så jag å gubben bestämde oss att åka ut te svärmor och ha det gött. Blev en mysig helg med lugn och ro, bad, sol, grillning och trevligt sällskap. På lördagen och söndagen blev det ju även jobb för min del men jag hann allt njuta en held del jag med !
 
 
 
En skoldag i dag med sluttenta i specialpedagogik jag jobbat med nu på eftermiddagen, vart ute lite i trädgården och vattnat och plockat lite inne och nu blir det en tur till affären för att handla lite grönsaker te maten och lite fika till skolutflykten som äger rum i morgon. 
Vi ska på studiebesök på något skolmuseum, ska bli mysigt. 

Pingstkyrkans second hand :)

 

Ooo

Hänt mycket de senaste dagarna, förhoppningsvis hinner jag med en uppdatering i morgon innan skolan börjar för nu är ögonen mina alldeles för trötta för att sitta kvar här och skriva och axlarna värker så sängen blir det ! Hoppas ni alla haft en bra helg och sov gott :) // Anna

Liljekonvalj ♥

Vart ut till svärfar i eftermiddag och där plockades det en bukett liljekonvaljer som nu pryder mitt altanbord. Skulle ha plockat en bukett till mamma då till mors dag men då hade de inte slagit ut så denna bukett är till dig mamma !
 
Och om jag någon gång blir gift vill jag ha ett vår/tidig sommar bröllop så jag kan ha liljekonvaljer i brudbuketten, de luktar så gott och är så vackra, så det du älskling, nu vet du ;)
 
mm någon

Råttisar :)

Medans matte städar buren får vi vara ute i den ljumna sommarkvällen, roligt men läskigt var det !
Alladin kom och hälsade på också, undrar om han bara ville leka med Tyra eller om han tänkt äta upp henne sen...
 
 

 
8
 

Råttisar :)

Medans matte städar buren får vi vara ute i den ljumna sommarkvällen, roligt men läskigt var det !
Alladin kom och hälsade på också, undrar om han bara ville leka med Tyra eller om han tänkt äta upp henne sen...
 
 

 
8
 

Ensam i natt ''/

Då ligger jag här ensam i den stora sängen. Robin är ute och sover i vindskydd med scouterna så här ligger jag ensam och ska sova ensam för första gången. Inte ens kissen ville komma och ligga hos mig. Men men i natt får jag iallafall somna till radion/musik som jag brukade göra när jag bodde hemma hos mamma och pappa. Det var länge sedan jag låg i sängen och lyssnade på musik. Man kanske ska ''sparka ut'' gubben lite oftare så man kan ha radion på, nå ja vi får väl se om jag sovit nå i natt eller om jag lyssnat på radion hela natten. Känner mig som en liten unge som ska sova borta för första gången typ haha. Min trygghet är borta ju, har ju ingen go människa att lägga mina kalla fötter emot och känna värmen ocg tryggheten att jag inte är ensam. Ja jag är 20 bast och tycker det är aningen läskigt att sova ensam hemma. Har ju aldrig gjort det förut så det är nytt och känns konstigt att det inte är som det brukar vara... Sängen blev så väldigt stor och tom helt plötsligt. Jaja nu ska jag lägga undan mobilen och studera insidan av mina ögonlock i stället. Känner mig ganska trött nu så sover nog snart. Borde ha lagt mig tidigare men jag sov ju lite länge i dag och sen tycker jag det är lite svårt att varva ner på engång när man kommer hem från jobbet. Har jobbat till 22 i kväll. Och nästa lördag jobbar jag med. Då har jag delad tur så jobbar hela dagen men det är ju ioförsig bra då det inte blir så mycket jobb i vveckorna när jag har skolan.... Nej nu säger vi god natt ! Sov gott alla där ute // Anna

RSS 2.0