Gick dåligt för värmland

Gick dåligt för Värmland och Färjestad på hockeyn i går, 4-3 till Skelefteå. Men det var kul att se en riktig match på arena. Det var liksom så härligt när man kunde höra hela publiken tex skrika "nej" eller ställa sig upp och jubla. En sån stämning :)  Skulle faktiskt kunna tänka mig att gå å se flera matcher ska bara lära mig lite mer om hockey först ;) efter hockeyn blev det hemfärd och sen pizza och bowling. Giock fan ganska bra att bowla i går haha blev två iaf ^^ Men nu tror jag det är fika elelr något i käket, tycker jag hör prasslet från en bullpåse elelr något måste springa å kika. Ha det gött !!


Hockey!

I dag vaknade jag tidigt redan vid 7. Men blev till att försöka somna om igen men det gick inte så bra, gick upp 08:25 efter mys och att ha jävlats lite med älsklingen. I går kväll var vi på kalas hos älsklings mormor fick god mat och tårta :) Om en timme lite drygt bär det av in till stan för att på eftermiddagen åka till Karlstad och se på hockey, Färjestad - Skelefteå.  Nu ska jag spöa älsklingen på wii. Ha det gött !


Hej värmland! <3

Japp i morgon drar jag äntligen! Efter apun sticker jag till min älskling och blir kvar hela lovet. Ska bli så skönt att komma bort ett tag. Okej kommer antagligen ha lite tråkigt på dagarna när älsk är på jobbet, men har ju vovven och förhoppningsvis hittar jag på något att göra och så kanske jag får lite plugg på mailen att göra så att jag kommer ikapp lite i skolan. Nu ska jag snart gå å dammsuga på mitt rum, har plockat undan massa saker och dammat så nu tänkte ja dammsuga lite också så det är fint när jag och älskling kommer hit nästa helg (A) Fast det kommer förstås vara dammit då "/ Skaffa inte mörka möbler för man ser allt damm på engång ^^  Bara man vänder bort ryggen typ en minut och sen är det lika dammit igen juh :(  Men nu ska jag gå å dammsuga sen hoppa i ett bad innan sängen väntar ^^ Var på massage i dag också, det var riktigt skönt fast nu börjar det kännas nästan likadant som innan ingen :(  Men men det var härligt så länge det varade ;) Ha det gött och kika in och slängen kommentar i bland !

vad ska man göra i dag då?

jahapp,, händer i dag då? Här hos mig hädner det inte mycket. Är på apun. fast i dag är jag på "studiebesök" på en annan dagligverksamhet. Lite kul faktiskt. Dom gör almenackor och bilder och tidningar och massa sånt :)  Synd att jag inte fick apu plats här, hade nog gillat det mer ^^ Får förhoppningsvis sluta lite tidigare i dag också. Då ska jag nog hem å lata mig ett tag, ska nog slänga mig i ett bad faktiskt och försöka slappna av lite,, senare i kväll ska jag in till stan för att träffa I <3 Me typ en tjejgrupp vi har på försök med i skolan med skolsyster, vi ska simma candelabersimning eller vad det heter, de har tänt massa levande ljus runt simbassängen och släkt lamporna, verkar mysigt. I <3 Me är en grupp vi har startat för tjejer som mår dåligt och så träffas vi och pratar och gör olika saker och sånt. Måbra saker. Senare i kväll måste jag försöka göra min bild uppgift så att jag kan lämna den i morgon och få nya bilduppgifter jag kan göra på lovet medans älskling är på  jobbet. Men nu ska jag gå och se vad jag ska göra innan jag får åka hem. Ha det gött där ute !  Kommentera gärna ;)

Gulliga minnen :)

Hihi i går kväll/natt när jag inte kunde somna så kom tankarna och funderingarna igen. Som vanligt. Men i går var det ändå lite ovanligt för då kom det massa  gulliga kärleksminnen och jag somnade nog med ett leende på läpparna när jag väl somnade :) Det sista jag kommer ihåg att jag tänkte på var när jag träffade min älskling för första gången. Hur vi gick typ 3 varv runt i stan nästan helt tysta, hur vi sen åkte ut till ett köpcentrum och så var vi in på jysk. Jag tror vi var på Jysk minst en timme. Så länge har jag aldrig varit inne där! Men vad kul vi hade. Vi hade börjat prata mer och skoja med varandra och så satte vi oss i en soffa som hette nice, det kommer jag nog aldrig glömma. När vi satte oss i soffan så sa jag just " DEN HÄR VAR JU NICE!"  och sen så kollade vi vad den hette och då hette soffan "NICE" :P Sen var vi och käkade, han åt hamburgare och jag åt kebabtallrik. Sen åkte vi till hans hotellrum och han visade bilder på hans djur och familj och vart han bodde och så. (Att jag vågade följa med dit igentligen, tänk om han hade gjort något dumt och elakt mot/med mig!?) Sen låg vi på sängen och han höll armen om mig <3 Sen ringde morsan och det blev en tur hem till mig för att käka pizza med päronen.. Sen kollade vi på tv,, vi satt i varsin soffa så långt ifrån varandra vi kunde få sitta, med pappa och min mammas kusin emallan oss, men jag minns hur han sneglade på mig..

När han åkte tillbaka till hotellet fick jag en varm lång kram och så sa vi att vi kanske kunde ses i morgon igen,, men dagen efter var han magsjuk ..

Möte med skolan :P

Var på möte med skolan i dag då. Det gick väl bra när det väl började. Vi skulle ses kl 10. 10:15 tittade kuratorn ut genom dörren och undrade om det var henne vi väntade på, typ 10:20 fick vi komma in till henne och då saknas fortfarande min handledare men vi började mötet utan henne,, och slutade mötet utan henne. En stund senare när mamma och jag  står på kinaresturangen och ska ta mat ringer det i min ficka, gissa vem? Jo min handledare som ringer och ber om ursäkt för att hon totalt glömt bort mig och råkat sett att vi skulel ha möte när hon kastat ett öga på almenacka,, shysst handledare jag har va :P  men men  jag börjar ju må bättre nu och så ska kuratorn hjälpa mig med skolan, vi ska träffas efter lovet igen. Känns ganska bra :) Efter mötet hann jag springa in på lindex också och köpte ett par nya långkallingar (som kan behövas på lördag kanske då jag ska se på hockey ^^ ) och "jeggins" :) 

tappat motivationen

Jahapp, efter en ganska bra dag så kommer man hem å sätter sig vid datan och pluggar lite. Blev depp. Känner mig värdelös och obetydelsefull. Men har fått ganska mycket gjort på apu uppgiften i dag men nu har jag tappat motivationen och är astrött. Funderar på att gå å lägga mig i ett bad en sväng och sen sätta mig vid teven och sticka <3 Älskar att sticka just för tillfället haha. Vill att min halsduk ska bli klar och sen ska jag sy vantar till, ska bli så fint hoppas jah :)  Men men nu ska jag dra harre !

Sova ensam?

I natt när jag hade väldigt svårt att somna så började jag tänka på massa saker, allt mellan himmel och jord. En sak jag kom att fundera över var om man bara håller om den man älskar när man sover liksom i början av ett förhållande typ, liksom när man ät "ny kär". Blir det så att när man är gift och ungarna har ploppat ut, sover man på varsin sida om sängen då ? ...

Jag kommer nog alltid att ligga och trängas med den jag älskar, hällst bli omhållen också. Det är så mysigt. Det känns tryggt. Det finns inget bättre än att känna någon annans lugna andetag, känna värmen från dens kropp (okej i bland blir det lite föra varmt) och höra personens hjärta slå.  Det är nog en sak som jag tycker om väldigt mycket, att lyssna på någons hjärtslag. Det har jag kommit på efter att jag blivit tillsammans med min älskling och han har hållit om mig och jag har lagt huvudet mot hans bröst och hört hans hjärta slå :) <3


funderat..

Har börjat läsa boken Självkänsla nu! av Mia Törnblom. Av det lilla jag hunnit läst i boken har jag börjat fudnerat massor och insett massa små saker hos mig själv som jag har börjat ändra på och som jag berhöver ändra på. Det känns faktiskt rätt skönt på något konstigt sett.. Det känns som om jag verkligen börjat ta tag i saker och ting nu fast liksom omedvetet, jag försöker verkligen att göra mitt bästa men det är inte alltid det går så bra.. Men nu liksom känns det som om det är mer på riktigt..

Ska försöka plugga lite nu och se på Beck sen, sov gott!

Söndag igen

Södag igen då. Segt att gå upp i morse och var lite söndagsdepp men sen har det gått bra, har fixat lite med min garderob och sen varit till stan en sväng men nu börjar söndagsdeppen komma tillbaka. Uscha! Jag skulle vilja fixa mitt plugg men jag vet inte hur jag ska skriva det och sen har jag bilden att fixa men jag orkar inte rita just nu.. jag har kommit av mig på den fronten tyvärr "/  På tisdag ska jag och mamma på möte med skolan iaf, får se hur det blir. Det känns lite jobbigt och typ pirrigt, nervöst menar jag nog.. Det är fortfarande asjobbigt med skolan typ... asså själva ämnena och det fixar jag ju bara jag får göra det på mitt vis, det är allt det andra jag inte fixar typ. Men men,, annars börjar det kännas lite bättre nu med medicinen, tror iaf det är för den.. Det är fortfarande piss men aningen mindre piss liksom, så hoppas att det hjälper. Nu ska jag fixa lite bilder å så sen ska jag slänga mig på soffan med ett glas dricka och lite choklad och bara mysa och sticka lite på min halsduk så att den blir klar någongång :) Jag fudnerar även på om jag ska packa tills på fredag så ahr ja gdet gjort, iaf skriva en lista vad jag ska ha med mig till älsklingen så att jag inte glömmer något :P Ha det bra där ute, skriver lite då och då!

jahapp

Vad ska jag säga i dag då? Sov till halv ett typ,, sen var jag ner till faster en sväng och var smakråd på vilka kläder hon skulle ha på sig när hon skulle ut i kväll,, sen skulle jag övningsköra. Gick inte alls bra så jag fick damp, gjorde en tvärnit stängde av skiten, skrek åt mamma att "nu skiter jag  det här!" klev ur bilen och drämde igen bildörren efter mig och slet bort övningskörskylten.. Seriöst jag tror jag har hela alfabetet i diganos men har inte fått det konstaterat av någon läkare än^^ Få fan damp för ingenting och är en allmänt hemsk människa. Sur och gnällig, en riktig bitterfitta och en dag kommer det kosta mig dyrt om jag inte fixar det här nu. Fast det går ju inte så bra för mig... Men men...


fan för att inte kunna somna

Jahapp, vad gör man när man inte kan sova och det kryper i hela kroppen? Efter ca 2 timmar ger man upp och går och sätter sig vid datan med en skål bana med vaniljsås, min nya drog. Fett gott, ganska onyttigt. Banan, vaniljsås och lite choklad. Jag har varit skit trött hela dagen och höll på att somna på köksgolvet förut i dag men sen när jag väl går och lägger mig då jävlar ska man inte få somna. Uscha! Hatar det! Det känns verkligen som jag har miljarder med myror innanför skinnet och nu börjar jag typ känna mig pigg igen fast jag är övertrött typ så nu tänker jag spela de gamla spelet DX ball tills jag blir trött igen. Jävligt bra tidsfördriv och ganska kul, enligt mig iaf..


vad klockan går sakta!

Sitter på apun, längtar hem, äntligen fredag! Synd det inte var fredag den 29 bara för då får jag träffa min älskling igen :) Saknar honom så jävla mkt ! Och då får jag även höstlov, ska bli så skönt, blir kvar hos pöjken hela lovet typ :) Fan vad trött jag va i morse, gick knappt att gå upp ur sängen juh! Och jag längtar redan tillbaka :S men men jag sitter här och är en ganska duktig flicka (A) jag har till och med tränat ! :O Här på apun har de någon typ stol som man gör situps i men den var fan bra haha har gjort 20 situps i dag på morgonen och i typ förrgår med :) men nu ska jag gå och vara riktigt duktig och göra det jag är till för här,, typ ingenting alltså, liksom bara finnas där :S typ boooooring för jag är så jävla rastlös ! Ha en bra dag :)

Dutti flicka ^^

Har precis lag ner pluggandet. Har jobbat med mitt projktarbete från kl 20:00 och fram tills nu (23:10) kom in i ett sånt flyt :) Känner mig jätteduktig. Har varit på apun i dag också och jag har haft en ganska bra dag. Hoppas det håller i sig nu. Men men får väl se hur länge det varar ^^ Troligtvis tills i morgon då det är skola. Det funkar fortfaradne inte typ men men jag ska försöka kämpa med det i morgon. Funderar på att byta design på bloggen också, till samma som jag har på min "hemliga" projektarbete blogg, har blivit lite kär i den faktiskt och tröttnat lite på den här jag har här nu så får se i morgon elelr så, nu orkar jag inte ändra för nu ska jag  fixa mig inför natten ock sen gå och lägga mig. God natt alla ! <3

FAN VAD JAG ÄR BRA!! :D <3


Förvirrad

Jag vet inte om jag är glad eller ledsen, arg eller besviken. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, le eller sura. Allting är upp och ner och hit och dit. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Är jättetrött samtidigt som jag känner hur jävla rastlös jag är och måste hitta på någonting fast jag inte orkar eller har lust med något. Allt är jobbigt. Jag vill så mycket men ändå ingenting. Jag vet inte hur jag mår igentligen tror jag. Allt känns så konstigt och förvirrat.

varför yttrar jag mig om saker och ting ?

Jag ska nog sluta yttra mig tror jag. Jag säger bara emot mig själv hela tiden och sviker mig själv. Varför ska det vara så svårt? I morse gick det bara inte att gå till apu:n, jag vet inte ens varför. Det gick bara inte fast jag ville igentligen, innerst inne. Så trött på allt. Bokstavligen, nu är jag fan jätte trött alltså fysisk (och psykiskt) både i fredags kväll och i lördags kväll höll jag på att somna på soffan ( eller ja på Älskling ) och i dag har jag varit supertrött fast jag sovit hela natten. Har ont i huvudet och öronen lite till och från, kanske håller på att  bli sjuk? Nej nu orkar jag itne skriva mera, ska nog försöka pyssla lite med men cenitlera elelr kanske slänga mig i ett bad. Ha det gött å kämpa på där ute !


Älska/Hata

Vissa saker älskar man, andra saker hatar man, några saker är mitt emallan. I bland känns saker jobbiga och i bland gör det ont. Men ibland får man offra sig för sina vänner eller någon annan som man bryr sig om tex fast man kanske inte tycker om sport så kanske det är värt att kolla på när älsklingen har match eller liknande någon gång i bland. I bland får man engagera sig i saker man inte gillar och tycker om för att andra ska bli glada, tillexempel när dina hästtokiga vänner pratar hästar5, dom där läskiga djuren som du typ hatar.. Jag har verkligen haft en underbar helg med alla olika vänner och folk jag träffat, även om en del saker har varit jobbiga och inte så kul och frestande att göra så har det ändå blivit ganska kul och så. Även fast allt det där jobbiga har funnits där under ytan så ha jag haft en  supertrevlig helg och underbar helg.

Det jag vill säga med den här texten är att ibland är det värt att offra sig lite för andras skull, det kan bli trevligt ändå och den andra personen som man offrat sig för blir juh glad och vad är det som är bättre än att göra en person som man tycker om glad?  Det är inte många saker som är bättre, inte enligt mig iaf. Men nu ska jag gå och kolla på Rallybrudar med familjen. Ha det gött där ute!

 


besviken?

Jag fattar inte varför jag vart så besviken, visste juh redan att han inte skulle komma i kväll fast det kanske skulle blivit så. Det är det där jävla hoppet. Självklart så hoppades jag ju att älskling skulle komma i kväll och så blev jag besviken när han inte kommer. Fast det är bra att han inte  sätter sig och kör hit om han är trött. Det är så långt hit och inge bra att köra bil då man är trött juh..  Men men... Han sa iaf att han skulle komma i morgon eftermiddag. Får väl tro på det då, men jag tror det kommer bli som vanligt att han kommer sent på kvällen :(  Jag ska fan sluta hoppas för jag blir jämt så besviken...

Och skolan kan fan dra åt hell på riktigt snart. Orkar inte med den heller och om dom tror jag ska göra apu på lovet så kan jag ju säga att dom har jävligt fel. Apu på lovet kan dom köra upp i häcken ärligt talat. Dom borde ta reda på varför jag inte är där i stället.  Sopor! Elevhälsa och elevstöd kan dom juh också köra upp någonstans..

varför finns vi igentligen?

Varför finns vi igentligen för? Vad har vi människor för nytta här på jorden igentligen? Vi förstör den ju bara. Vi skräpar ner och spyr ut miljögifter och bara traskar runt.. Känner mig helt onödig. Va fan  är meningen med livet i gentligen?  Vill bara försvinna. Jag är så förvirrad och tom. Jag vet varken ut eller in, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Jag är så jävla tom. Det gör så ont. Allt gör så ont på något konstigt sätt, det går inte att förkalra det bara känns..  Antingen är jag helt tom innuti eller så är jag fylld till brädden och exploderar snart. Jag vet inte, ont gör det iallafall. Vill bara gå och gömma mig någonstan  där ingen kan hitta mig. Någonstans där jag kan försvinna. Bara försvinna bort.



Så jävla tom!


kvällningen...

Jahapp.. jo det vart en ganska bra dag i dag faktiskt. Var på apun på eftermiddagen och det var helt okej, fick jobba med apu uppgifterna och sen fick jag fixa nya prislistor men dom blev verkligne skit, vettafan vad jag gjorde för fel med dom, men men ska typ gör nya någongång om inte dom fixar dom själva nu när jag visade så dåligt resultat :(  Jag köpte även ett nytt cd ställ till mitt rum på loppisen i dag, jag trodde det skulle bli perfekt på mit rum men jag trodde fel. Men jag vart nog ganska nöjd ändå,, känns lite ovant bara när det vart lite omändrat på rummet men det funkar nog :) Jaa,, jag vet fan inte vad jag ska skriva här igentligen... Ska nog jobba lite mer med mitt projektarbete i stället, det är kul tycker jag :) Sov gott <3

Hemma

Ja varför kan man inte få göra som man vill ? Fast det spelar ju ingen roll heller i bland för oftast vet jag ju inte vad jag vill. Men en sak jag vet är att jag inte vill vara i skolan, jag får inget gjort där. Har varit hemma på förmiddagen nu och har gjort en etikuppgift och två Apu uppgifter och lite på projektabetet. Känner mig faktiskt duktig :) Och nu ska jag gå och käka lite snabbt så att jag inte missar bussen, ska till apun och lite andra ärenden på stan. Hare gött  så länge skrvier nog lite i kväll...

Humm ?

Varför tänker man så mycket för igenligen? Varför kan man inte bara stänga av hjärnan när man inte vill tänka? Liksom bara tänka på bra saker och sen om det kommer något dåligt eller så så stänger man av det bara, liksom bara plockar bort det.. varför kan jag inte göra så?  Så trött på allt...

I dag sov jag till kl 12:50 då smsade Kusin Vitamin och väkte mig. Sen så har jag städat mitt rum lite och kussen var här å så. Sen så följde jag med henne till skjuthallen och testade skjuta igen. Det gick faktiskt ganska bra.. Trodde det skulle gå sämre faktiskt. Fast det känns som om jag inte kommer börja med det igen.. kanske när jag mår bra och tränat upp bättre fysik och kondition än vad jag har nu. Gick iaf hem från skyttehallen, det var skönt. Sen så käkade jag och hamnade här. Ska snart gå och slänga ihop en kladdkaka och sen städa klart mitt rum, typ dammsuga och sånt. Sen ska jag slänga mig på soffan och käka kladdkaka...

Jag vill, jag vill, jag vill !!

oops ! tihihi

Kl 00:55 Litten dotter knackar på dörren för hon inga nycklar tar, stackars föräldrar, vilket barn dom har (A)
Var tvungen at rimma lite där :) Det var nog tur att jag gick till A på middag iaf i dag för fan vad trevligt jag har haft det i kväll ( tack tjejjer :D <3 ) även om  verkligen  allt gick åt helvete innan och jag bara snäste åt folk. Förlåt mig. Ni är verkligen underbara även om vi har en del tvister i bland, iaf du och jag S. Jag ska vara ärlig och säga att ibland ligger du rätt långt ner på min lista men när det verkligen verkligen gäller så är du nog den bästa vän jag har. Typ som i kväll på vägen hem när vi pratade, det var verkligen skönt för mig och det kanske kan blir en början till något nytt. Jag har kommit fram till svar på en del frågor jag aldrig trodde jag skulle få svar på. Jag kommer ihåg förut när vi brukade gå ut och gå efter gården om kvällarna och i bland när vi gick i spåret. Vad mycket bra saker vi fick sagt då! Det är/var den bästa "terapin" någonsin. Saknar dom promenaderna, vi kanske kan börja med det igen..? Och jag vet att jag är typ sur på dig ganska ofta, ibland utan anledning och jag tror att du kanske inte vet om hur jag känner och när jag är sur på dig, kanske kan prata om det någon gång men iaf. Jag vet inte ens varför jag skriver det här. Kanske för att jag är på så bra humör just nu. Vet inte riktgt vad jag har mer att säga, ska nog gå och krypa ner i sängen för tröttheten börjar smyga fram igen. Sov dåligt i natt så nu ska det nog bli skönt att sova. God natt alla där ute !
 


tröttan

Har lust att hoppa i mjukiskläderna och gå och bädda ner mig och glo på film eller något. Har inte alls lust med att gå på tjejmiddag i kväll. Har inte lust till något längre. Jag fryser och har ont bara -.-'  Men men ska väl pallra mig i väg sen iaf,, nu ska jag gå å käka lite sen ska jag nog lägga mig i ett bad om jag orkar... Måste tvätta håret iaf. Ska kanske gå på middag i mjukiskläder? Det är ju iallafall ingen som bryr sig. Inte ett jävla skit... Vill att älskling ska vara här med mig. I går var det 6 månader sen vi blev tillsammans. Tiden går så jäkla fort på något vis, jag förstår inte hur ?  Vet du? Nej tänkte mig väl det..

tandis

Jahapp, dagen blev inte som jag tänkt då, va iaf till tandläkaren. Först kom det en jättetrevlig sköterska och tog bilder på mina tänder och så, sen kom tandläkaren som var värsta bitchig, kollade på mina tänder max en minut, konstaterade att jag var dålig på att borsta tänderna och typ skällde ut mig sen fick jag en ny tid hos en tandhygienist elllr vad det heter sen fick jag gå hem. Tror detta var mitt snabbaste tandläkarbesök ever! :O Och med den dåligaste tandläkaren, eller inte dålig men den otrevligaste typ :( Hon skulle bara veta... 
Snart har jag förhopningsvis internet hemma igen :) Längtar!

"Det lilla blir stort" - så jävla sant !

Jag vet inte hur jag ska göra. Varför kan ingen bara tala om att så här och så där gör man !? Så jäkla trött på allt vill bara rymma härifrån och försvinna bort. Orkar inte med allt längre..



Hjälp mig blomma igen!


Myspys väder ^^

Ja i dag är en sån här dag då alla igentligen borde stanna hemma i sängen och bara mysa! Det har regnat typ hela natten och hela dagen i dag, lite tråkigt men ändå skönt tycker jag och jag sover så himla skönt när det regnar.  Skickade "gomorron sms"  till älsklingen typ halv 7 i morse och fick tillbaka ett där det bla stod  "önskar ja fick ligga och hålla om dig nu istället för att gå till jobbet" och fan vad mysigt det hade varit! Men nepp det går inte,,, Hopppas det regnar nästa helg då jag ska till han mohaha då ska jag fan ligga kvar i sängen och bli omhållen :M och bara mysa å ha det gött... sen kanske titta på någon bra film, jag är fett sugen på att kolla på film men det blir aldrig av. Tiden bara rinner i väg fast jag vette fan vart den tar vägen. Kommer typ hem och så bara POFF! så är det läggdax... 

I  kväll ska jag iaf försöka plugga lite så att jag får det gjort, har etik som ska lämnas in på tisdag och sen apu uppgifter. Jag vill byta apu plats eller något klarar fan inte av att typ inte ha något att göra, men i dag har det gått ganska bra, typ halva dagar är helt okej för mig. I går efter att jag gått hem, var till doktorn, så hade min lärare kommit på besök. Det suger för nu kommer jag säkert inte hinna träffa henne så att jag kanske kan få byta plats eller fixa till det på något sätt, får försöka maila henne elelr leta reda på henne igen. Men men får väl se hur allt blir nu.. Min handledare i skolan har lovat att höra av sig typ i dag för att bestämma en tid att träffas och prata på och så var jag ju till läkaren i går så ska fundera på om jag vill/behöver medicin eller om jag ska försöka mera utan först och sen träffar jag ju hon att prata med.. Vad mycket jag berättar.. :S  Snart börjar lektionen och sen ska jag hem och gå till tandis :P  Sen funderar jag på om jag ska baka lite eller försöka börja hålla på med min fimolera :D  Får väl se, skulle behöva låna fasters dator också för hä på skolan fanns det inget usb uttag -.-' men nu ska jag kolla mail och ltie sånt innan lektionen börjar, ha det göt där ute!

Jodå.. Jasså?!

Jao,, i dag har jag väl inte gjort så mycket heller.. Har funderat en hel del på massa saker men orkar inte skriva om det. På eftermiddagen blev det lite shopping, två par skor och lite kläder. Vart asfint med kläderna :) I morgon ska jag upp till apun och på eftermiddagen ska man till läkaren då.. Känns lite läskigt... Jao, vad ska jag mer berätta? Vilken ointressant blogg det här börjar bli.. fast det kanske den alltid har varit men men... Ne nu ska jag npg börja försöka ta mig hemmåt igen, sitter hos faster för än funkar itne internet hemma, hatar det!

Humör nere på botten?

Sitter på apun. Tycker jag var duktig som åkte hit i dag fast jag inte ville typ. Har ingen lust till att gå på körlektionen heller i dag, vet inte varför.  Har väldigt svårt att få upp humörmätaren i dag. Men men.. I kväll när jag kommer hem så kanske jag ska försöka pyssla lite. Har köpt fimo lera förra veckan, blev så insperarad från en på bilddagboken som gör så fina grejer. I helgen har jag varit i stugan med mamma, pappa och älsklingen. Har haft det välfigt mysigt faktiskt. Slappat, tagit en liten promenad till sjön och så var älskling och jag och hälsade på hos bonden och klappade djuren lite, fåren och åsnan :) Vi var även in till stan och handlade och käkade på lördagen. I går blev det bara mys och lite teoripluggande. Vi bar in ved också.. Men nu ska jag sluta skriva och gå och se vad jag ska hitta på försnågot tills vi ska åka till den andra verksamheten. Ha det gött så länge!

Apu

Sitter på apu:n och tråkar. Bara två pers här typ. I dag har det varit en händelserik morgon:P Började med att jag försov mig, missade första bussen , spillde tandkräm på linnet och glömde nästan busskortet. Sen så har det inte hänt så mycket mer, jag setat och gäspat hela dagen i stort sett. En timme kvar tills jag får åka hem. Då blir det lite småfix och sen bär det av till stugan och där ska jag vänta på att älsklingen ska komma , sen blir det pusskalas för jag läste på en kylskåpsmagnet här i dag och där stod det

" En puss om dagen,
  är bra för magen "


Så nu vet alla varför de har ont i magen, de har inte fått någon puss!

Men nu ska jag byta stol och sätta mig och gäspa igen, ha det gött i helgen!


RSS 2.0