En helg på "rymmen"

Vart en helg delvis i stugan och sen hemma i V-ås. Har iallafall vart en skön men alldeles för kort helg tycker jag. Och nu är det tråkiga måndag i gen. Ensamt och trist här hemma. Nu blir det iaf en liten prommenad och sen lunch. Sen läsa lite i teoriboken. Funderar på att göra lite mer tomtar i lera att sälja på marknaden sen.. När älskling kommer hem ska de bli en cykeltur... Måste få ordning på mig nu...

Lars Winerbäck- Jag får liksom ingen ordning på mitt liv  ( jag fick inte in den som video :S )
http://www.youtube.com/watch?v=h_MDgJo5zzc

Fredag!!

För alla er som inte vet så är det fredag i dag! Och det betyder ju som alla vet : FREDAGSMYS!! :D Eller en bilresa till stugan, som för mig och Älskling. Ska bli skönt att komma bort lite och bara ta det lungt på riktigt. Nje nu ska jag försöka få ut lite bilder ur kameran, se till så den är laddad ordentligt och sen packa. Diska, dammsuga och trokar golvet samt dammtorka lite innan. Bäst jag sätter fart ! ;)  Ha det gött så länge !

Scaout

Jahapp då hamnade man hos svärfar efter att ha vart med scaouterna till en bonde. Kollat på när kossorna mjölkades och kelat med klavar. Tur att jag inte är lika rädd för kossorna längre som jag var förr ;) Och i morgon kväll kan jag gå till ICA och köpa mjölken jag sett mjölkas,, blandad med massa annan mjök från andra gårdar förstås. Och nu vet jag att en ko drickar ungeföä 400 liter vatten om dagen ! Fett mycket ! Nej nu ska jag hoppa ner i soffan bredvid älskling och mysa lite. See yaa !

Lärling :) ?

Onsdag morgon, vart vaken en timme ca och nu försöker jag få tag i lite personer på telefon. Var ju på arbetsförmedlingen i går och fick information om lärlings platser och så och sen en kurs som heter ekonomi samartare och nu vill jag anmäla mig till ekonomi smartare och har lite mer frågor om det där lärlingsgrejset. Så försöker få tag på de personer jag tror att jag ska prata med haha. Sen blir det frukost. Jag är hungrig ja!
Man kunde typ koppla ihop de där lärlingsprojektet med en praktikplats och jag har juh blivit lovad en praktikplats inom barnomsorgen, men jag vet inte om jag vill jobba där. Har ju provat på de flera gånger genom APU och sommarjobb men jag är mer och mer nyfiken på att jobba som personlig assistent eller med människor i behov av stöd. Att jobba på förskola är nog inget för mig i långa längden så kanske ska fårsöka satsa mer på att få en lärlingsplats med människor i behov av stöd ? Hur ska jag göra.. ? Får fundera lite, nu ska jag gå och göra frukost så ha det gött så hörs vi !
// Anna

Färgat håret

Så, blev hårfärgning i går. Första gången jag färgade mitt egna hår och jag är helt nöjd med resultatet. Nej nu ska jag gå och sätta fart och plcoka undan lite och sen fixa lunch, plugga teori och sen bär det av till arbetsförmedlingen :)

Färga håret?

Sitter och funderar på om jag ska gå och färga håret eller inte, har iaf köpt färg i dag. En brun färg, hoppas det blir fint :) Annars har det inte hänt så mycket i dag, plockat lite här hemma, diskat, handlat fixat mat och myst med älsklingen. Nej ska nog gå och färga håret. Första gången jag färgar på mig själv så hoppas de går bra ;) :S

Kallt !

Vart och hjälpt svärfar hela dagen i dag. Vi har fixat och plockat borde de sista sakerna från huset som ska säljas. Inte kul, tyckte de var rätt jobbigt att vara där, det stället har en stor plats i mitt  hjärta. Älskling och jag är fortfarande kvar hos svärfar men blir nog snart att åka hem och ställa sig i en varm dusch så man får upp värmen igen. Fryser som abra den, speciellt om fingrarna och fötterna och har lite ont i huvudet. Inte nice. Nje har väl inte så mycket mer att säga, händer inte så mycket här omkring för tillfället. ha det gött tills vi hörs igen !


V-ås

Då var man hemma i V-ås igen. Har badat ( gud vad skönt det var ! ) och spelat sims, käkat go mat och slappat. Övningskört lite med :) I morgon gäller det, då är det halkan som ska köras. Känns lite pirrigt men det går nog bra. Ett steg närmare körkortet iallafall. Det börjar kännas som om det äntligen närmar sig. Efter det blir det lunch med Annica, ska bli mys, länge sedan jag träffa henne. Efter en god lunch bär det av hem till värmland igen. Saknar mina "gubbar" och "tanter" där hemma ^^  Nej nu ska jag gå å fixa lite inför morgondagen.

Bussresa idag :P

Snart blir det frukost och lite fix innan "morfar" kommer och jag får åka med han ner till busstationen. För i dag bär det av mot V-ås igen för att göra halkan i morgon :) Lite läskigt men spännande ! I dag när jag drog upp persiennerna var det så fint med frost ute, ja jag sover juh förlänge för att hinna se frosten på morgonen ^^ Nej nu ska jag gå å fixa mig lite frukost :) See yaa !

"Bara vara"

Jahapp, i dag har jag vart till jobbcoachen. Har iaf fixat så jag ska få en praktikplats inom barnomsorgen sen när det är dax för praktik. :) På förmiddagen blev det städning av burar och kattlådan och sen kollade jag igenom en jävla massa jobbsidor utan resultat..
Snart ska jag och älskling åka till "bara vara", det är missionskyrkan som har ordnat en träff för alla där man kan ta med pyssel, spela instrument, laga mat, baka, och bara träffas och umgås. Ska bli kul att få träffa lite folk. Har bara lite bekymmer med vad för pyssel jag ska ta med mig, för något pyssel vill jag ha med... Nej nu blir det lite käka innan vi ska ge oss av :) Här kommer en bild på Alladin som låg och hade det gött i soffan i dag :)

Nere på botten snart..

Nu kommer det nog komma ett långt beklagande inägg... Jag är så jävla trött på allt. Har inget att göra om dagarna och all motivation är borta. Allt går fel. I söndags slog jag en tallrik i två delar, jag hade ner alla tomater jag hackat på golvet till middagen i går, jag skiter i allt där hemma, tex så har jag inte fixat disken sen i helgen typ. Jag bara kollar på allt, vet att jag borde plocka undan och diska mm men sen skiter jag i allt. Sitter bara framför den förbannade jävla teven och äter. Eller vid datan och letar jobb, som jag inte får något. Var ner på "stan" i dag och försökte lämna cv och så men gav upp efter tre ställen då ingen typ inte ens ville ha ett brev/cv för att de redan hade personal och vikarier. Snart ger jag upp på riktigt att söka jobb i denna byhåla........................   Nej ska bespara er min livshistorie. Vi hörs!


Måndagskväll :)

Då har älskling och jag vart till simhallen. Mycket skönt att simma :) Det var så länge sen jag gjorde det. Nu blir det lite plock och lite skrivande sedan landar jag nog i soffan bredvid älskling. Ska ta ut mina småälsklingar en stund till också tror jag..

Empty..

Sitter hemma i lägenheten och tråkar. Skulle ha städat lite grann och plockat i förrådet så att det blir ordning där, men har inte lyft ett finger för att få ordning. Har bara blivit sittandes i dag. Känner mig helt tom. Har lust att gå och lägga mig under täcket och gå i ide.. Ska nog göra det. Komma fram igen någongång i vår, när det är fint väder och man kan göra massa ute. Och då kanske jag har fått bot på mina problem som bara går runt runt i skallen på mig. Vet inte varför jag inte kan vara glad och nöjd. Inte göra allt så negativt...

Oooh oooooooh oh !

Jahapp, sitter å har lite tråkigt och väntar på älsklingen. Snart blir det nog mat iaf, är rätt hungrig. I kväll serveras det rådjursgryta och potatis, massa gott ! Sen blir det efterrätt jag har gjort :) Lite torsdagslyx. I dag har det inte hänt så mycket, övningskört, virkat lite, hållt på med råttorna och fotat lite. Vart till Nisses och shoppat lite också, bla en "sputnik" till råttorna och de verkar gilla den, sen blev det en sväng till moster på fika också. Nej nu ska jag gå till köket och se vad som händer här hemma. HA det gött !




Besviken igen..

Varför ska det vara så svårt ? Ska inte skriva så mycket här om mina känslor jag har för tillfället för känner på mig att det bara kommer bli skit då. Nu har jag iallafall försökt, nu är det upp till er.

Men nu piggar vi upp oss med lite bilder i stället :) Lite pyssel och sötnosarna <3









Myspys :)

I dag har det inte hämt så mycket. Övningskörde på förmiddagen och sen pluggat lite teori, pysslat lite och hållt på med råttisarna. Har dem i knät nu med och nu börjar de dra ut på utflyckt. Springer omkring kors och tvärs över mitt knä. Så söta <3  Själv börjar jag bli lite hungrig så funderar på att gå och göra en omelett och plugga lite mer teori. Sen ska jag försöka inreda nya buren lite som jag städat ordentligt i dag så ingen smitta ska komma och smitta mina småttingar när de får ett nytt hem. Nej nu blir det käk. Kommer nog lite bilder senare i kväll :) Ha det gött så länge !

Nya familjemedlemmar <3

Vi hälsar Tyra och Doris välkommna till familjen :) De små liven,, tycker det är läskigt att ta idem för de är så små jämfört vad jag är van vid så känns som om jag ska kossa dem "/



Väsksmycke jag gjort till mamma :)


Ojoj kvinnor!

Kollar på Efter Tio med Malou von Sivers eller vad hon heter och jag har bara kommit fram till en sak, kvinnor måste gilla att klanka ner på varandra och kommentera det mästa hos anda kvinnor/tjejer. Just nu handlar programmet om mammabloggar och typ vad som är rätt och fel när det  gälller mammor, tex får man ta ett glas vin när man ammar, barnvakter osv osv. Och jag tycker det är så löjligt faktiskt. Okej jag kanske inte ska yttra mig så mycket om mammor och barn eftersom jag inte vet så suuuuper mycket om det men en hel del kan jag faktiskt då jag gick barn och fritid. Bara man inte är super sig redlös varje dag och inte tar hand om bebisen/barnet det ska ska under måttliga former och vad fan gör det om ungen får mjölkersättning någon gång eller att den är hos en annan person än sin mamma och pappa? Jag tror det är lika viktigt att vårda sin relation som kille - tjej och inte bara som en mamma och pappa. Om man mår bra och får göra lite saker på egen hand så tror jag man får mer energi och tar bättre hand om sitt barn. Och barnet tar inte skada av att vara med tex mormor och morfar eller en kompis till familjen ett tag. Man kan inte vara hos sitt barn 24/7 365 dagar om året i 18 år. Barnet kommer bland att få vara utan sin mamma/pappa så varför inte vänja den vid andra personer också? Nej jag tror varje familj tar bäst hand om sitt barn på sitt eget vis, bara man är konsekvent och barnet får kärlek, mat och en trygg famn så klarar vi oss och kan utvecklas till en fin människa. Nej nu har jag skrivit av mig lite så nu ska jag baka min morotskaka. Vet inte om det bara blev en rapakalja eller om det kom ut något vettigt ur mig men det känns iallafal skönt att jag fick utrycka vad jag tycker.


Sol i gen :)

Nyss käkat lite och snart bär det av på en prommenad fram till ica för att handla lite ingredienser till en mortskaka. Älskar morotskaka <3 Sen ska det pluggas teroi hela dagen. Först hemma, sen kommer mamma hem på lunch, och sen blir det en tur till stan för att "hälsa på" körskolan och plugga mer teori.


Har funderat skitmycket på råttorna i natt. Måste hitta en bra lösning på hur jag gör om det inte funkar mellan katten och dem. Och så har jag föröskt få kontakt med älkling som är ute i skogen på älgjakt. Måste veta om han hjälper mig att stänga dörrar och så om det inte funkar mellan djuren. Den ända lösning jag kommit på om det inte funkar mellan råttisarna å kissen är nämigen att råttisarna får bo i sovrummet. Det är nämligen det ända stället vi har en dörr som går att stänga till.. Kanske ska låta bli att skaffa råttisarn nu även fast jag vill så gärna och saknar de små liven.... "/


Det kanske inte är meningen att jag ska skaffa råttisar nu för jag kollade ju på en ny lite större bur på blocket och ringde på annonsen och hon skulle ringa tillbaka på kvällen men de gjorde hon inte och då ringde jag upp. Fick svar att de var ute och handlade och om hon kunde ringa när hon kom hem. Det gick så klart bra tyckte jag, men fan heller att hon ringde! AHHHG :@  Visst man kan glömma men va fan, nu får det räcka med folk som inte håller de dom säger. När vi avr i Kristinehamn glömde jag en grej (ett massagefår) som jag köpt på dagen på resturangen och hon skullle också ringa tillbaka, jo tjena att hon gjorde! Hoppas iaf att jag får tillbaka mitt "massagefår" på lördag då vi åker igenom Kristinehamn på hemvägen och tänkte stanna och se efter. Det var världes sämsta matställe föresten! Kommer inte ihåg vad det heter men det ligger typ i gallerian i gången vid sportaffären. Något med cafe heter det. Det var mycket folk och jag tyckte det såg rätt bra ut men vilken besvikelse! Maten sög och servicen var ännu sämmre ! Nej usch vad jag babblar på, nu ska jag traska iväg till affären, ha det gött så länge ! :)

Måndag i V-ås

Då vaknar man upp i V-ås efter att ha somnat "hemma i sin egen säng med regnet smattrande mot taket". Det var rätt skönt att komma hem faktiskt, men saknar älsklingen redan. Det gjorde jag så fort jag satt mig till rätta på bussen. Saknar lilla kissemissen med faktist, men men, får umgås med morsan i stället.


Snart är det dax för övningskörning, först lite tandborstining och sånt och ringa på en annons på blocket, hittat en skitfin fågelbur jag skulle vilja ha till mina nya små bebisar. Ska skaffa råttor igen. Har pratat om det länge nu och sen fick jag se att en som jag känner hade fått råttor och då blev jag så suuuuper sugen på att skaffa råttor igen så nu blir det äntligen av. Får se hur det går med kissen där hemma, hoppas det går bra.


Nu blir det badrummet nästa för tandbodrstingen! Hörs :)

Söndag :P

Nyduschad och fräsch. Nu lite packning som kvarstår inför färden till Västerås. Sen en tur till ICA. Sen mys med älskling och kissekatten, kommer sakna dem denna vecka jag kommer vara hemma i v-ås. Och till nästa helg kanske det blir tillökning i familjen med två små råttisar <3 Vi får se, har inte riktigt bestämt mig än men det lutar åt det hållet.. Nej nu ska jag sätta lite fart, kan ju inte sitta här hela dagen i dag ;)

Städning på g

Städning på gång här hemma för i kväll kommer Älskling gamla grannar på besök. Ska bli nice. Har gjort i ordning köket och toan så bara sovrummet och vardagsrumemt kvar, sen dammsugning. F>år skynda mig på nu för kl 16 ska jag möta älskling vid simhallen för att fixa så vi kan simma och kanske gymma. Får se hur det blir, men börjas simma ska det iaf.

Kanelbullens dag ..

Ja i dag är det juh då kanelbullens dag men inte har jag ätit någon bulle och inte ska jag göra heller. Försöker nämligen bli lite sundare,smalare och lättare. Men fan vad sugen på glass jag är igen. Sån där glasstårta. Man blir beroende av dem, jag svär! Men kunde jag låta bli att käka i går så kan jag det i dag med !!


I dag gick jag upp vid kl 6 för att se om jag blir tröttare på kvällen. Men just nu känner jag mig inte så mycket tröttare än vanligt. Mer sliten efter allt bilkörande. Har varit ute och övningskört hela eftermiddagen i dag igen :) Och jag tycker det går riktigt bra. Hoppas körskolan hemma i v-ås också tycker det så att jag kan få göra halkan. Enligt dem ska man ha kört landsväg och sånt innan man får göra halkan och det har jag inte gjort med körskolan, men har en lektion inbokad fredag nästa vecka för att visa vad jag kan så hoppas jag får göra halkan sen så den blir gjord. Då kan jag typ lämna körskolan i v-ås för att hitta något alternativ som funhar bättre nu när jag bor här i Värmland.


I dag har jag även hunnit med att pyssla lite, gjort iordning för ett armband och gjort ett halsband. Ska bara hitta på någon mer passande berlock till halsbandet. En lite större variant. Armbandet är ett läderarmband som ska flätas, så har limmat fast ändarna i en hylsa och väntar på att limmet ska torka ordentligt. Nej nu blir det lite tvtittande medans jag väntar på älskling som är med Henrik och packar upp flyttsaker. Ha det gött !




Måndag :P

Då var det måndag igen och en ny vecka. Undrar vad man ska hitta på denna vecka då... På söndag bär det iallafall av hem till V-ås.
Hmm,, i morse skulle jag gå upp tidigt, men det gick inte så bra, var vaken mellan typ 6-8 men sen somnade jag om till typ 9 då älskling ringde. Sen somnade jag så klart om igen. Det känns så jävla ovärt att gå upp tidigt när jag inte har något att göra. Får bara ryck då.
Nej nu ska jag gå och pyssla lite sen göra lite lunch. Efter lunchen blir det teori. Har kommit på att läsa teori är perfekt innan man går och lägger sig :P

Lördag kväll..

Då var det lördag igen. Dagen böjade bra, nu känns allt bara skit igen, vet inte varför.. Och så är jag fett godissugen :(
I går var jag ut övningskörde hela eftermiddagen, kändes bra! Sen bar det av hem till svärfar på middag. Det var mycket trevligt. Älskling och jag blev kvar över natten och imorse blev det en god frukost innan vi åkte hem. I dag har det inte hänt så mycket. Slappat bara och nu är vi hos svärmor. Hon fyllde år i veckan så har haft lite kalas med tårta och god middag, mycket god middag :) Nje kanske ska gåå göra något annat, börjar känna mig ett rastlös..

RSS 2.0