Höst <3


Kristindehamn Baggerud 23 - 25 september 2011

Här kommer lite bilder från helgen i Kristinehamn.

På fredagseftermiddagen var vi på en loppis och sen när vi kom till vagnen slappade vi och tog en prommenad längs sjön. Väldigt blåsigt!
På lördagen var vi in till Kristinehamn och gikck runt och tittade lite och sen åkte vi till husvagnen och slappadde och spelade lite spel och på eftermiddagen blev det en fika nere vid sjön.
Det var väldigt skönt att komma bort ett tag och få lite miljöombyte, längtar redan tills nästa gång jag får komma bort från lyan, man blir rätt läss på dess väggar när man typ sitter hemma hela dagarna...

Tisdag

Har inte blivit nå skrivet på ett par dagar. I helgen var jag med mamma,pappa och älsklingen till Kristinehamn på minisemester. Vi var ut med husvagnen och hade det mysigt. Det var riktigt skönt att komma bort ett tag. Kommer nog lite bilder och så senare.

Utanför fönstret blir träden bara gulare och gulare för varje gång man tittar ut. Solen lyser ner genom bladverket och färgerna lyser så fint. Sånna dagar gillar jag. Finsa soliga höstdagar. Har Winston här i dag så ska nog gå ut på en prommenad med honom nu medans soolen lyser så fint och kanske få lite ny energi till att plugga teori. Satte mig här vid datan för att plugga men lusten och motivationen bara försvann... Nej nu tar vi nya tag, men örst en prommenad :)

Förkyld :(

Då var det dax, höstens förkyldning har infunnit sig. Ont i halsen och snuvig. Inte nice nu när man ska bort i helgen. Men men, jag får ladda upp med te,honung,alvedon och strepsils så går det nog bra :) Måste köpa nässpray i dag för i natt var jag vädigt täppt och det gillar jag inte :( Känns som man ska kvävas juh!  Scarry !
Har lite på min att-göra-lista i dag men orken räcker inte till, vet inte om det är på grund av förkyldningen eller för att min motivation är typ bortblåst igen. Men sakerna på listan försvinner sakta men säkert, fast dammsugningen får allt gubben göra när han kommer hem. Tänkte försöka göra lite fint.  Det är faktiskt så mysigt att komma hem till ett städat och fint hem :S Vet att jag inte alltid har tyckt det, men det kanske är så att jag har blivit lite vuxen ? :)
Nej nu ska jag gå och ta ut kattskiten ur lådan. Luktar inte gott! Kissen och jag låg på soffan och mös men sen svek han mig för att gå på lådan och göra VÄRSTA nr 2! och sen sätta sig i fönstret och glo ut ! Inte okej att lämna en sjukling ensam juh :P

Go dag !

Vaknade "ordentligt" för ett tag sen, har varit ute en sväng med Winston och nu ska jag gå och göra liten frukost och sen sätta igång och plugga teori ett tag. Halsen  blir inte bättre så funderar på att trampa ner till apotektet och handla lite halstabletter,, ska kolla på ica om de har där först... För orkar inte cykla ner till "stan" i dag. Men i kväll blir det handling så då kan jag passa på att kolla ICA.Och så har jag lagt märke till en sak. Här i detta hushåll äter vi typ bara ris. Fisk och ris, kött och ris, kyckling och ris, risgrynsgröt, och räkor och ris.. Ska nog göra potatis i morgon för i kväll blir det räkor i curry och ris. Mums :D

Stickat :P

Nu har jag gjort klart mina handledsvärmare, nätan iallfall. Ska bara sy fast knapaprna på den ena sen är jag klar ! Här kommer lite bilder :D

Sjuk?

I morse vaknade vi upp 06:30  av att det ringde på dörren. Älskling hade försovit sig igen "/ Stackarn, vi måste verkligen gå och lägga oss tidigare. Iallafall han som ska upp och jobba på morgonen.. Tror båda två börjar bli sjuka, lite hängiga och så där. Lite semester skulle ju inte skada, okej jag har ju typ semster men inte gubben min. Tror han skulle behöva vila ett tag men det går ju direkt inte.. Önskar jag också hade ett jobb så han inte behöver betala allt.. Men, men det tycks ju inte gå så bra på jobbfronten för mig. Men det löser sig väl någongång. Nu ska jag gå och pyssla lite. Har nästan gjort klart mina hanledsvärmare :D  Bild kommer senare :D

marknadshelg

Hej!
Har inte blivit så mycket skrivande i helgen som ni kanske har märkt. Har haft fullt upp med att vandra marknadsbacken upp och ner, upp och ner, upp och ner :P Och så jar jag ju haft besök torsdag- lördag. Mycket trevligt ! :) Blev mest slappande och shopping på marknaden och i köpcentrummet. Tog en tur dit till köpcentrummet på fredagen medans Älskling var på jobbet.
Jag har tänkt på en sak, jag är nog en shoppaholic *stavning? och det är farligt att gå på marknaden, iaf för mig, för man handlar så mycket "billigt" men man inser inte hur mycket pengar man igentligen gör av med! Nej nu är det nog dax att gå en prommenad i solen med vovven, vi hörs !

Go morron världen!

Go morron alla unbderbara!
Nu har jag skrivit ännu ett sökbrev/personligt brev för att skika in till en jobbannons om assistent på en skola. Snart ska jag hoppa i kläderna och servera lite frukost till mina gäster. Fast bara den ena vaken än, tror jag. Sen vet jag inte vad vi ska hitta på. Vi får se helt enkelt. På eftermiddagen ska vi iaf hämta älsklingen på jobbet och sen blir det nog vofflor och sen ska älsklingen iväg och jobba som parkeringsvakt på marknan. Så vi andra får väl traska runt där så länge och så får vi se hur kvällen artar sig ;)

Ont i mina knän -.-'

Eftersom jag varit ute och cycklat/gått typ hela dagen (och det mästa i uppförsbackar! puh! ) Har jag nu ont i knäna, och jag gissar på att det lär fortsätta så resten av helgen eftrsom det är marknad här i helgen. Och så kommer Sara och Sami hit på besök. Ska bli skoj :D  De är på väg hit nu, så jag gissar att de befinner sig någonstans på E18 ;P Och Sara fyller juh år på lördag så håller på att fixa en liten "överraskning" för henne. Hoppas hon inte kollar min blogg nu då, för om hon inte vet någonting blir det ju en ännu bättre överraskning!  Men nu ska jag gå och forstsätta och sen blir det nog lite pyssel och bara slappande i soffan resten av kvällen :) Ha det gött !

Sol i gen :D

I dag skiner solen efter typ en massa regn :) Så skönt ute i dag. Jag och vovven tog en prommenad för en stund sedan. Nu ska det bakas och fixas mat inför kvällen så det bara är att värmas när vi ( älskling och jag ) kommer hem från scaouterna, ska förlja med Gubben dit i dag tänkte jag. Behöver komma bort lite från lyan :P  I dag har även mina pysselgrejer jag beställde kommit så ska försöka hinna pyssla lite sen tänkte jag. Fick en ide om att stå på julmarknaden hemma och försöka sälja lite.. Jag sitter ju ändå hemma massa nu så då kan jag pyssla och sen försöka sälja och kanske få en liten extra slant till lördagsgodis ;P
// Anna
Ska vi gå snart ?

Plantering :)

Tog en prommenad upp i skogen i dag för att hämta lite mossa till denna plantering. Vart rätt nöjd men skulle vart lite mer mossa runt kanten...

Dålig dag?

Har varit ute med Winston en sväng, blev en 20 min prommenad runt kvarteret typ. Nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Kolla på teve och fortsätt sticka kanske? Håller på att sticka handledsvärmare, tror jag det ska bli :P  Känner mig helt konstig i huvudet. Har antagligen druckit förlite den senaste tiden. Och gå inte barfota i stövlar, då får man skavsår..
Slänger in en gammal bild på vovven <3

Måndag

Har funderat på att putsa fönstrena i dag, får se hur jag gör. Blev väckt av att älskling smsade och berättade att han glömt ställa ut soptunnan, så fick gå upp och kolla efter ock så klart hade älsklings  mormor eller morfar ställt ut den åt oss. Ibland är det rätt bra att bo granne med släktingar ;)  Men nu ska jag fixa lite och sen blir det en prommenad med Winston som ska vara här tills på onsdag tror jag :S Tur jag får vara hundvakt ibland :) <3

Bilder från i helgen :)


En helg i Rök

Sitter i Rök och softar. Man kan inte annat än att ta det lungt här. Nästan. Har lite damp på mitt sims 3 bara, för allt mitt spel är borta, kaputt, gone away -.-' byggde och gjorde en fin familj i går och lade verkligen ner massor på det och idag när jag ska spela är allt borta så jag börjar om, och då går det inte att spara skiten!? Arg jag blev!


Och i mose vaknade man till värdens oskväder, okej vaknade faktiskt av att svärmor kom upp och knackade på dörren och sa åt oss att dra ut kontakterna,, eller vad hon sa. Så då klev vi upp och gick ner i stugan och åt frukost i stället för att sova vidare. Blev lite mys på soffan också, men sen försvann älskling ut till grävmaskinen igen. De grävde hela dagen i går och hela dagen i dag. Fast i går var det mycket skönare väder ute så då satt jag på altanen och kollade på rally. Ja, transportsträckan mellan de olika sträckorna iaf :P 


På kvällen kom mormor och morfar med hemmagjord smörgåstårta, smaskens :D Sen blev det prat om jakt och vilda djur och det fick mina hjärnspöken att komma i gång, så det var inte alls kul att gå ut och gå runt hörnet på stugan mitt i natten för att komma upp till sängen.


Nej nu ska jag ta mig en bit kladdkaka och sedan kanske slänga mig på soffan och pluggla lite terori. Kommer upp bilder från helgen senare i kväll, om vi inte kommer hem allt för sent vill säga.

// Anna

Rök nästa :)

I dag blev jag väckt med frukost på sängen av värdens underbraste pojkvän/sambo :) Så mysigt, men fan vad trött jag är "/ Har inte sovit så mycket i natt, vet inte varför men först hade jag svårt att somna och sen vaknade jag hela tiden :(
Om en liten stund bär det av till Rök, för i dag ska det grävas där. Jag hoppas på sol så man kanske kan njuta lite på bryggan, eller iaf utanför stugan. Det gillar jag. Tänkte ta emd kameran och kanske få några nya bilder. Och så har jag massor med bilder att latta ut kameran, typ från hela sommaren :S Måste verkligen göra det någon dag, men nu ska jag borsta tänderna och försöka få ut katten lite innan vi åker.
Ha det gött i helgen :D
// Anna

yes :D

Då var allt på att-göra-listan klart ! Nu bler det en dusch och sendan en glas ute i solen medans grabbarna gräver.. Det är ju trots allt fredag :)

fredag :D

Jahapp, Varför börjar jag alltid med jahapp? Borde nog sluta med det.  I dag är det iallafall vackert härligt väder ute :D Solen skiner som bara den från en klarblå himmel. Har gjort typ halva dagens att-göra-lista så ska alldeles strax fortsätta med resten. Dammsugning, hänga tvätt mm. Sen får vi se vad som händer och vad klockan är. I kväll kommer svärmor och co på besök. Då blir det taco middag :D Me like! och så ska det grävas i trädgården,, scarry tänk om älsklingen gräver bort alla min blommor ! :O
Nej nu ska jag gå och hänga tvätt, ha det gött så läänge !

pyssel mm

Här är lite pyssel jag gjorde här om kvällen och i natt/morse. Ett halsband, en berlock till ett halsband och ett par örhängen. Regnet öser ner, katten är typ knäpp och jag ahr bestämt mig för att vara en duktig flickaq i dag och
- Städa
- Fixa mat
- Om det slutar regna, åka ner till "byn" och kolla efter nya handtag till byrån
- Plugga teori
- Fixa lite inför när vi ska flytta grejer till svärfar i kväll
Nu är det dax att jag sätter fart!

pysseldax :)

Jahapp, har regnat i stort sett hela dagen och jag har inte gjort ett skit i dag. Har bara slapapt och haft ont i magen :P Nu blir det lite pyssel och tvtittande för min del och kanske lite glass.. Vi får se!

Kväller :)

Nu är det kväller :P Har haft en bra dag i dag, inte gjort så mycket. När älsklingen kom hem från skogen så tog vi en cykeltur. Det var skönt men jobbigt. Sen vart det en dusch och lite mys för att sedan laga middag och äta. Vi åt på altanen, mycket mysigt. Det vart invigning av altanen och de nya trädgårdsmöblerna. Sen bjöd vi över (älskligens) mormor och morfar på fika. Gott fika och en härlig pratstund. Nu kollas det fångarna på fortet från i går, sen blir det till att kryma ner i sängen. Ha det gött // Anna

Ensam hemma

Ensam hemma i dag också. På en söndag. Älsklingen har åkt till skogen för att fixa inför älgjakten. De skulle bygga på slakthuset och röja lite i passen tror jag. Han åkte tidigt i morse så jag sov länge, som vanligt, för att sedan äta lite frukost och sätta mig framför teven. Men nu funderar jag på att städa undan lite grann ( förstår inte hur vi kan få så stökigt på typ 2 sekunder! Och så tror jag att jag håller på att bli ett städningsfreak! :S ) Och efter städningen "tvinga" ut katten ^^ Han gick nästan ut själv på framsidan i dag så han gör små framsteg iallafall :)
// Anna

Att vara två...

I bland är det inte så lätt att vara två om saker och ting.. Tillexempel att bo ihop. Det är underbart samtidigt som det kan vara lite svårt och jobbigt. Det vet jag. Har kanske inte haft den bästa veckan och känt mig som ett monster. Men  det ordnar sig bara man pratar och berättar vad man känner och tänker tror jag. Och nu snart är tvätten upphängd, middagen fixad och mysljusen tända. Och nu börjar diggelo på teven. Blir till att skynda sig att göra varsin landgång för mig och älsklingen och för mig att hänga tvätten. Sen blir det fredagsmnyys <3
Så då var det bara middagen och tvätten kvar..

Post :)

Anna har fått post i dag :) Mycket glad ! I morse damp det ner en bok från cdon.com och tre stycken avier att hämta ut på posten. Sen så fick jag sms att typ resten av min beställning från cdon.com är på väg till mig :) Me like! Nej disken är fixad, en maskin med tvätt är i gång och nu ska jag gå och ringa om ett jobb. Ringde förut i dag men då var det ingen som svarade. Hoppas det går bra för detta jobbb intresserar mig verkligen så håll tummarna :)
// Anna

RSS 2.0