lördagens bravader :)

Då ska jag berätta om helgen och lördagens bravader. Ooh siht vilken fin solnedgång ! Kollade ut ur bussfönstret och fick se en skitfin solnedgång, synd jag inte hade kameran med eller min andra mobil med bättre kamera i. Ja som du kanske förstod så sitte jag då på bussen på väg hem från älsklingen. Jaja, här kommer mina bravader :P

På lördagen blev det till att gå upp vid 7 tiden för frukost och lite sånt innan det bar iväg till slalombacken. Sen när vi mött upp kompisarna och åkt till backen blev det urpackning ur bilarna och sen bar det iväg till skiduthyrningen. Till en början hade jag lite problem med att hitta rätt pjäxor men sen fick vi tag i ett par. Då bar det av upp mot värmestugan och "lill-backen", lillbacken var typ utanför värmestugan och typ  uppbromnssningsplatsen på de andra backarna kan man säga men man kunde lära sig åka där så där började jag :P Första gången var lite vinglig å så men det gick bra. Pjäxorna var tunga och obekväma men man vänjer sig nog antagligen och om man inte har så myckt knögliga strumpor å så i så blir det nog lite bättre. Jag klarade inte av att åka mer än två gånger typ för jag fick så ont i benen. Så jag släppte iväg Älsklingen till de andra backarna och gänget med kompisar och gick in i värmestugan en stund. (nu kommer det massa folk på bussen, hoppas jag fortfarande kan stta själv ananrs blr det så trångt med datan ) Jag vilade lite och åkte två gånger och vilade. <men det var fint väder å så så det var härligt. Det var faktiskt kul att åka slalom. Och jag tycker jg var duktig :M

Efter en dag i backen blev det till att skynda sig hem till kompisen för att duscha och sedan åka vidare till andra kompisen i¨Karlstad där det blev resturang och bio. Vi var på någon lite finare resturan, typ italiensk var den också. Jättegod mat hade de och mysigt var det. Vi åt i lugn och ro och sedan gick vi till bion där visåg filmen Gränsen. Den var bra och spännande. Lite äcklig i bland för man blev så inne i filmen å så men den var helt klart värd att se så gå och se den! Efter bion blev det hemfärd och sedan sängen. Kom hem vid typ halv 1- 1.

Jag har iallafall haft en toppen helg faktiskt, lungn och skön men ändå spännande och händelserik. Nu ska jag vila en stund och sen kanske försöka plugga lite till. <På vägen till älsklinen fick jag iallafall lite plugg gjort. Ha det gött!


myspys

Sitter brevid älskling i hans soffa. Vi är ganska asociala ^^ Båda har varsin laptop i knät och gör olika saker xD Men ändå mysigt att vara här hos min pöjk men om ett tag bär det iväg hemmåt igen. Men snart är jag nog här igen :)  haft en jättebra helg, ska berätta mer om den senare tänkte jag. Nu ska jag nog hoppa in i en dusch innan maten och sen ska vi nog ha litet minikalas för svärfar som fyller år i morgon.

på väg :)

Sitter på bussen på väg till älskling nu. Feel good :) Har nyss ätit frukost och sedan bara startat upp datan. Ska försöka göra klart min etikuppgift om människosyner men jag vet inte vad jag ska skriva mer. Men men, det löser sig nog. Just nu känns det ganska nice att åka buss, inte smockat med folk, nice musik i lurarna ( just nu spelas Jerry Williams - It Started With A Love Affair ) solen skiner och jag har min laptop att underhålla mig med :) '

Nje nu ska jag kolla runt på nätet lite och sen försöka skriva klart etiken, skriver kanske senare. Pöss på er där ute ;)


bubbla

Är så jävla trött på allt igen. Känner mig hemsk. Allt är mitt fel känns det som. Jag önskar jag kunde sluta tänka. Att inte tänka alls vore perfekt. Att bara vara. Sitta här i en glasbubbla. Som om jag vore i en annan värld.

Jaja, då ska jag snart sätta igång och plugga men först ska jag kolla om vi har någon större väska så jag typ slipper ha tre saker att hålla ornding på i morgon när jag ska till älskling..


Be Strong

På min vänstra underarm står två små ord skrivna i bläck. Be strong. Det får mig att orka gå vidare. Att kämpa lite till. Att inte ge upp. Att blicka framåt, dit jag vill nå...

Be Strong !

Är så trött på allt igen även fast jag förösker kämpa på och det börjar bli bättre. Men det där hämska finns fortfarande  kvar där inom mig. Det där mörka, läskiga, abstrakta som jag inte vet vad det är. Som jag inte kan sätta fingret på.


ledsen igen

Varför kan jag aldrig vara på bra humör när jag är här hemma? Jag blir alltid på dåligt humör när jag kommer hem och jag vet inte varför? Jag vill bara att allt ska bli bra.

Saknar min älskling så in i helvete. Det gör så ont utan han, allt är jobbigt och ingenting är kul eller intressant. Vill bara hålla om honom och skratta med honom och göra allt som går att göra. Han betyder allt för mig och jag hoppas det blir vi förevigt. Vill ha en dag ledigt nu. Jag önskar man bara kunde få ta dagen som den kom och göra det man kände för.
Nu ska jag försöka gå å lägga mig och sova...

Mitt hjärta slår för dig Älskling.


vardag

Sitter i skolan,, igen, skriver ofta härifrån har jag kommit på. Har lunch nu, väntar på en kompis sen ska vi gå och äta. Efter lunchen blir det pedagogiskt ledarskap och sen slutar jag. Då ska jag vänta på D. Hon slutar snast typ 4 ^^ Sen bär det av hem till D där vi ska hitta på något att göra haha vet inte riktigt vad men något hittar vi väl på. Medans jag väntar på henne ska jag försöka plugga lite och få till körskolan... Övningskörde lite igåt med mamma, det gick bra tyckte jag..

Jag håller nog på att bli sjuk, har ont i halsen och så och i huvudet å örat.. vill inte bli sjuk nu. Ja vad ska jag säga igentligen,,, ha väl inget att säga här direkt, blir väl mäst vad jag håller på med om dagarna...

Ha det !


Skola och uppgifter

Har första lektionen. Segt att gå upp i morse, känner mig inte riktigt kry, tror Älsklingen har smittat ner mig med hans förkyldning. Men det går iallafall bra att jobba nu, ha hittat det jag söker efter, håller på med grupparbete om adoption.. I dag händer det väl inte så mycket, blir skolan, sen typ hem och plugga, övningsköra, mat, mera plugg, se tv... Ungefär så mitt liv ser ut just nu, men pluggen börjar avta. I går fick jag ju klart min etik uppgift, tack vara att älsklingen hjälpte mig i helgen. Det var riktigt nice. Känns skönt att den är inlämnad, så nu är det bara en del grupparbeten kvar att jobba med tror jag. Ska kolla upp ordentligt och organisera mitt plugg lite så jag vet vad jag ska göra. Det skulle inte förvåna mig att det kommer komma massa nya uppgifter att göra snart. Nej, nu ska jag sätta igång och fortsätta med adoptionsarbetet. Ha en bra dag ! :)

Myspys och gull gull

Då var man hemma igen. I helgen har jag varit i stugan med mamma, pappa och älskling. Har varit riktigt skönt faktiskt. Har haft en toppenhelg men mys och gull gull och en jäkla massa data spelande (A) Fick ju min laptop i torsdags och i fredags så blev det till att starta upp den för första gången och så och sen blev det till att installera sims 3 :) De har legat på köksbordet och väntat i en hel vecka innan jag fick min dator att spela på så i helgen har det blivit en hel del spelande. I dag var jag och älskling ut och åkte bob en sväng, vi åkte yp två gånger var sen hade vi tröttnat på det för vi orkade inte gå upp för backen mer, den är sjuuuuukt lång och isig ! Så vi gick in och lade oss på sängen ett tag till ^^ Iallafall jag haha. Sen blev det lite mys och lite plugg och lunch och sen bara vips så skulle det vara packat å klart och man skulle vara på väg hem.

Har varit på bra humör hela helgen och i morse när jag vaknade kändes det riktigt bra och jag kände mig stark och glad för engång skull. Sen när allt helt plötsligt skulle vara packat å så, så typ brast det. Och nu känns det nästan som "vanligt" igen. Gillar inte att vara hemma, blir jämt på nedstämt humör då känns det som.. Men men nu ska jag gå och fix mig lite käk och sen förtsätta plugga så jag får lite mer gjort i dag.

förseningar = arg person

Blir så trött på alla läkare å skit, man får alltid sitta och vänta i hundra år och sen ska det bli krongel. Har stått på apoteket och väntat i en timme på ett jävla recept och det har typ fortfarande inte kommit ! Och sen var båda bussarna sena och min dator ha inte kommit, fan jag har väntat i två veckor nu! :(  Uscha vad irreterad jag är nu,, måste lungna ner mig lite till lektionen.. Hörs!

Min dag ^^

Ska snart gå och lägga mig. Har pluggat lite och nu kollar jag mailen och cahttar med älsklingen lite...
Dagen har varit rätt bra, har varit trött och så men det har gått bra iallafall. Först i morse hade jag ju en 2 timmars lång religionslektion men det gick faktiskt bra, jag som tänkt att jag aldrig skulle fixat det, men läraren hade lagt upp lektionen på ett bra sätt med genomgång, film och rast och övningar så det gick bra, lite segt var det men det kan jag leva med :) De andra lektionerna gick fort och vi fick till och med sluta tidigare på sista lektionen idag så slutade 12:45 i stället för 13:10 så det var nice. Då gick jag ner på stan med en kompis och sen åkte jag hem med 13:40 bussen så var hemma tidigt ändå i dag :) Så skönt :) När jag kom hem lade jag mig och sov på soffan och gud vad skönt det var, hade inte tänkt at sova så länge men sov typ mellan 3 och halv 5 :S  Sen blev det stöda hos Lill-Älsk och plugga och fixa lite, sen blev det mat och sen gick jag och mamma till min sysslin för hans dotter fyllde år i dag så har käkat tårta :)

Nej nu ska jag föröska gå och lägga mig för jag har ju mindre sovmorgon i morgeon eftersom jag ska prova och beställa studentmössa kl 9:15 i morgon.. annars hade jag börjat kl 10. Men men det blir nog nice. Sov gott alla :)

mobil slut?

Jag måste erkänna att min mobil har blivit använg en hel del men va fan nu funkar den ju knappt, den är typ 1-2 år gammal "bara" okej den har åkt i golvet några gånger och så men den funade typ fint tillsden åkte i golvet i morse. Nu stänger den av sig hela tiden å skit och jag vet inte vad som är fel och jag har varken lust elller pengar till en ny, nej fan skaffa tillbaka de gamla hederliga mobilerna som höll i evigheter, till och med att bli överkörda av bussar och tvättade i tvättmaskin osv. Undrar hu mkt det kostar att laga min mobil...?

bla bla blä

Sitter fortfarande i skolan, fast nu har jag slutat.. Slutade vid 13 tiden. Kussen slutar inte först kl 15 och kommer inte vara i stan först närmare fyra -.-' Jag skulle gått å badat själv så hade jag varit hemma typ till kl 15 fast det är trevligare med sällskap :) Jag har inget plugg med mig heller så jag kan inte plugga, jag skulle kunna gå till körskolan en stund men ajg känner inte riktigt för det i dag. Var där i går och jag tänkte sätta mig lite med Bonniers trafiskolan på datorn när jag kommer hem.

Var upp till syon unyss och kollade om det fanns nå intressanta broschyrer om plugg. Är faktiskt lite sugen på att plugga vidare men jag vet inte till vad. Socionom låter lite lockande men då måste jag läsa matte B först... men men får ta det till nästa höst för i sommar ska jag fan bara ta hand om mig och göra roliga saker och om jag får ett sommarjobb eller så så ska jag jobba... Det känns som om jag sagt allt det här redan... Skit samma...

... Äsch nu skiter jag i det här. Ses någon gång !

skola

Plugget igen då, etik och livsfrågor. Grupparbete. Jag har typ inte gjort någonting. Jag kan fan inte jobba i grupp känns det som.. iaf inte med personer jag inte känner. Var till kuratorn i morse, kändes skönt, blev peppad :)

Efter skolan ska jag till simhallen och vara duktig och simma :) Kusinvitamin ska ska också med, tror jag :S Hopaps det, roligar med sällskap. Men men nu ska jag föröska engagera mig i grupparbetet ^^ Ha det !

Tiden läker alla sår?

Har funderat på massa saker i dag. Humöret har väl gått lite upp och ner, nu börjar det sjunka igen. Men iaf, grupparbetet i svenskan, jag ska ge det ett försök. Jag måste ju utmana mig också och funkar det inte så får jag tänka att jag ialfall gjorde ett försök och det är bra det. Jag MÅSTE bli mera positiv. Annars kommer jag nog inte ta mig ur skiten jag skapat för mig själv. Jag måste  bli gladare och starkare och snällare mot mig själv så jag kan hjälpa mig upp i stället för att trycka ner mig mer och hålla kvar mig här nere. Jag tror jag har insett att det är första steget jag måste ta för att klara av resten jag vill fixa. Och jag vet att jag behöver stöd och hälp på vägen och att det kommer ta tid. Jag vet att det kommer ta tid och vara svårt och jobbigt och att jag behöver stöd ifrån någon nära även fast ja är envis och vill klara mig själv och att det ska hända saker på engång. Jag vill se resultat fort annars tröttnar jag men nu måste jag låta det få ta den tid det/jag behöver...

arb.miljö ^^

Sitter i skolan, har första lektionen, arbetsmiljö och säkerhet eller något sånt. Vi håller iallafall på och ska kolla upp saker om typ arbetsmiljölagen och jämnställdhetslagen osv. och jag hittar ingenting. Jag hittar fan inte ett skit om det jag ska svara på. Nästa lektion är det svenska. Sen har jag en lektion till, lunch och sen sita lektionen. Efter skolan ska jag till körskolan och plugga lite teori och sen har jag körlektion 14.50 tror jag det var. Är skittrött typ, var iaf det när jag gick upp, nu känns det iaf som om jag är vaken, på bussen kändes det som om jag var en sombie eller något. Nje man kanske ska försöka läsa dom där lagarna lite till så kanske man hittar det man letar efter.. Have a nice day !

rastlösa kvällar

Är jätte rastlös :( Skulle titta på tv men det gick inte så bra, började sticka, gick typ 10 minuter sen sket jag i det med och nu sitter jag här och försöker skriva av mig lite. Jag tror faktiskt att jag är trött i dag, mina ögon är iaf trötta, men det kanske beror på att jag setat vid datorn hela dagen nästan. Saknar min älskling. Önskar han var här. Jag har kommit på att jag inte är lika rastlös när jag är med homom. Oftast kan jag liksom sitta och bara vara med han då men nu när jaginte är med han går det inte alls, nu måste jag typ göra något hela tiden... Kanske ska ta och ringa honom en stund.. Fast han tittar nog på tv och det är då som att prata med en vägg.. Aja han kommer hit till helgen iallafall, eller om vi ska till stugan, det återstår att se :P Längtar till helgen ^^


kväll

Nu har det gått några timmar, humöret går upp och ner men för tillfället är det okej, är ganska trött bara men ingen ide att lägga sig och vila nu för då kommer jag garanterat inte somna tidigt i kväll. I morrgon blir det ju skola igen inget jag ser fram emot direkt för det känns som om det kommer bli en del tjafs om ett grupparbete på första lektionen och på andra ska det också blir grupparbete som jag verkligen inte ser fram emot. Hatar grupparbeten. Men men jag måste försöka så jag ska gå till skolan i morgon.  I dag har jag typ pluggat, badat, tvättat och fixat käk.. Nu sitter jag här å latar mig lite, ska nog spela lite sims2 ett tag tror jag elelr får se, nu kom mamma hem så det kanske blir mat å sånt..


Pluggat

Jaha, då är det söndag i gen. Sitter här och skriver rent det jag pluggade i natt. Etik och livsfrågor. Fast jag är inte riktigt klar än men jag vet inte hur jag ska göra typ så behöver hjälp.. Har Lill-älsk i knät och sitter å myser lite. Funderar på om jag ska gå och kolla på en film sen lite senare när jag pluggat klart. Ska plugga pedagogiskt ledarskap också. Har läxförhör i det på tisdag tror jag. Och sen ska det nog bli lite bonniers trafikskola också..

I går hade jag svårt att somna, först satt jag och pluggade till 12 ungefär och sen så skulle jag försöka sova men det bara kröp i kroppen. Det kändes ungefär som om jag hade stoppat händerna i en myrstack och så klättrade myrorna upp och ner för armarna och på ryggen och benen. Blir galen när det blir så men efter om och men så somnade jag, vet inte vad klockan var. Sov iaf till 12 nästan i dag 11:45 gick jag upp ungefär.. Ne nu ska jag nog gå och göra frukost eller lunch, har inte bestämt mig än om det blir frulle eller lunch på engång ^^

Lill-älsk, en bild från i sommras.
Lill-älsk, en bild från i sommras.


vänta på kusinvitamin

Sitter i skolbiblioteket och väntar på kusinvitamin, vi ska gå och bada i dag och ha det nice. Sen efter det ska jag till kompisen på 19-års fest, hoppas det blir kul. Är typ på dåligt humör i dag, var inte så glad i morse, trött och så. Och det blev inte bättre när vi ska göra grupparbete på svenskan nu, jag hatar verkligen grupparbeten och det känns som om vi kommer göra det i varje ämne vi har snart :( När jag jobbar i grupp känns det bara som jag håller mig i bakgrunden och inte göra något, jag blir bara tyst och då känns det som om dom andra tycker illa om mig för att jag inte göra något. Jag vet inte varför det blir så för jag vill verkligen kunna jobba i grupp men just nu funkar det inte för mig "/ 

Nu ska jag försöka leta reda på lite fakta om saker och sen ska jag gå till badhuset och försöka plugga lite medans jag väntar på kusinen. Hon slutar typ snart och så ska hon ta sig hit in till stan å så.. Jaja, ha det gött så länge och partajja lungt i kväll ;D

suck

Sitter i plugget och har etik och livsfrågor. Har ett litet grupperbete men det går inge bra för mig, sitter bara här tyst, fan !  Och inte fick jag min dator i dag heller, kanske får den i morgon, mamma ringde och fråga och affären skulle få in en beställning i morgon så hoppas min dator är med då... Vill hem. Var ner på stan med M i dag på lunchen, köpte en tröja och ett bälte för presentkort jag fick i julklapp.. Nej ska försöka bidra med något till gruppen nu. I morgon ska jag träffa kusinvitamin och sen blir det till att fira A..

Inte min dag..

Inte min dag i dag känns det som. I morse var det jobbigt att gå upp, jag hade hunnit med bussen hem som gick 13:00 om inte läraren hade babblat så länge, jag var bombsäker på att jag hade körlektion i morgon men den var tydligen i dag så där rök typ 400 spänn och när vi skulle åkta till affären startade inte bilen så det blev en prommenad, okej det var ju faktiskt bra för både miljön, mig och mamma :P När vi kom hem och efter att vi hade käkat och mamma hjälpt mig lite med pluggandet så jag fick klart min svenskauppgift så skulle jag göra lite på mitt projektarbete men då inser jag att jag har tappat bort mitt usbminne med i stort sett hela mitt projektarbete på! :'(  Men men förhoppningsvis hittar jag det snart.. Nu ska jag nog snart gå å se lite tv eller något,, känner för att pyssla lite men jag vet inte med vad ...


trötter

Varför kan man typ inte bara vara som en robbot och typ när man kommer hem så stänger man av sig och ställer undan sig i en garderob eller något? Jag känner mig typ helt slut men ändå rastlös och stressad för jag har så mycket jag vet att jag ska göra och saker som jag vill göra men inte har någon tid eller ork till. Min ork tryter verkligen nu. Jag är så trött hela tiden. Det kanske är som min älskling sa i går, att mitt problem är att jag sover dåligt på natten och då när jag är trött så blir allt annat fel och jag känner mig värdelös och allt känns meningslöst. Jag vet fan inte vad mitt problem är. Jag är skoltrött och vill inte vara i skolan men ändå mår jag bra i skolan oftast, då har jag liksom någon att prata med och något att fokusera tankarna på. Sen när jag kommer hem är jag trött och slut och tankarna rinner i väg och jag blir så super duper negativ igen...  Jag funderar och tänker alldeles för mycket tror jag, oroar mig för mycket för saker som jag igentligen inte alls ska tänka på. Tillexempel så är jag livrädd för att pojkvännen min ska lämna mig :$ jag vet att jag inte borde tänka på det för det liksom förstör ju men ändå så är jag livrädd för det för jag verkligen älskar han. Jag trodde jag var kär förut men det var ingenting jämfört med det jag känner för min älskling. Hoppas han känner lika för mig och det tror jag han gör...

Nej ska väl försöka att fokusera lite och plugga litegranna så jag får något gjort. Ha det!


ingen nice början på skoldagen

Då är jag i allafall i skolan i dag. Första lektionen inställd för läraren är sjuk. Hatar fan det. Kan dom typ inte skicka ut mass sms eller så när det är på första lektionen så att man vet att man inte behöver komma. Har varit här sen strax efter kl 8 och börjar inte först 9:50 not nice! Har etik och livsfrågor på nästa lektion, ingen favoritlektion direkt, lång och seg tycker jag.. Men men nu ska jag gå tillbaka till där jag ska ha lektion. Ha en bra dag så länge !


eländig

Jag vet inte vad jag ska säga. Mår dåligt igen. Kände för att skriva lite men jag har inget att skriva känns det som. Jag vet inte vad det är med mig. Jag känner mig bara så elänfig och det känns som allt går fel på något sätt. Jag vet inte hur jag ska ta mig ifrån detta... Ska nog gå och försöka sova nu.....

ut på byn en sväng^^

Då har jag varit och hälsat på faster en sväng och varit och handlat med mamma. Det var skönt att komma ut och röra på sig lite och få lite luft. Det blåste ganska mycket och det var inte så skönt men annars var det gött. Nu blir det till att plugga en stund medans maten ska bli klar, i kväll blir det fisk. Mums mums :) Efter käket ska jag nog bara försöka ta det lungt och varva enr och försöka gå och lägga mig tidigt i kväll. Vi får väl se hur det går. Ha det bra så länge :P

hemma från plugget

Då sitter jag här igen. Hemma från skolan. Det funkade inte att gå i morse. I går kväll packade jag skolgrejerna och gjorde i ordning men sen i morse var det stopp. Det blir som om jag blir delad i två personer, eller att jag har två viljor och den dåliga vilja där jag vill stanna hemma är starkast. Jag vet ju att jag vill fixa skolan och ta studenten i sommar men ändå blir det att jag stannar hemma. Det är som om jag själv med någon vilja som inte är min egen tvingar mig att stanna hemma.

Nu ska jag  gå och käka lite och sen blir det lite prommenad till faster och affären. Sen ska jag plugga terori till körkortet och försöka göra klart den där satans jävla svenskauppgiiften.


Lika svårt

Det är fortfarande liksa svårt när du åker hem älskling, eller när ja åker från dig. Fortfarande kommer de jävla tårarna. 9 månader och fortfarande bölar jag och tycker det är skitjobbigt. Jag vill bara vara med dig... Saknar dig hela tiden.

Varför får jag inget att bli bättre? Hur fan gör man? Snälla hjälp mig!

ingen hemfärd -.-'

Igentligen var det meningen att det skulle bli hemfärd till västerås i dag men så blev det ju inte. Svärmor smsade och sa att det var klass 2 varning för snö och blåst, snöstorm, och hemma hade de typ med snöstorm så vi bestämde oss för att åka i morgon bitti i stället. Typ en timme senare efter sms å samtal slutade det snöa här och har inte snöat på hela degen först nu när det börjat igen för en stund sen. Hemma i västerås har det också slutat snöa nu. Jag so ville åkt hem i dag. Men men har iallafall fårr köra på isen i dag med. Massa kul :D Måste bara bli lite bättre på att ratta tillbaka efter jag liksom stoppat sladden på bilen.. Kanske får åka lite mer senare men nu är det paus för upphängning av avgasrör och så ska vi åka till någon som ska fixa något med däcken,, det är obalans... Jag måste lära mig mer om bilar. Nu ska jag gå ut till älsk på logen och så kanske jag lär mig något hehe ha det så länge :)

min dag

Vart en mysig lunch där strax efter ett. Sen åkte jag med älsklingen när han plogade. Trångt i traktorn -.-' Tycker han ska köpa en ny stor traktor men det vill han inte ^^  När vi kom hem efter plogturen blev det lite snöbollskrig och fotografering. Jag skulle även försöka göra en snölyckta men den rasade hela tiden och sen när vi (älsk hjälpte till) fått ihop snölycktan och jag skulle tända den så rasade den ihop igen och då blev jag väldigt arg och sparkade på den, sen gick jag in, durare än en citron. Tur att lite gulligull från älsklingen gör mig glad igen..

Nu blir det snart middag, tacos :D Sen blir det nog tv-mys.. Ha det !

Winston var också med ute :)


Lunch ;)

Då sitter jag är själv idag med. Vovven ligger under köksbordet och sover och jag sitter i vardagsrummet och kollar tv och väntar på älsklingen. Han skulle få sluta kl 13 i dag så snart ska jag gå och laga mat. Kyckling och någonting, har inte bestämt om det blir ris eller pasta till. Tänkte att jag kanskr kunde göra det lite mysigt men vi får se.. Ne nu ska jag gå och börja fixa med käket och det. ha det gött så länge :)

rita?

Sitter här och väntar på att älsklingen ska komma hem. Har tråkigt och vet inte vad jag ska göra. Har en svacka nu och mår inte så bra typ. Älskling skulle sluta tidigare i morgon så kanske åker hem redan i morgon, vi får se hur det blir. Nej nu ska jag försöka rita lite. Tänkte rita ett lejon till min pöjk, han har lejon i stjärntecken... Sen ska jag nog fixa mig något att äta.. ska nog göra omelett....

rastlös igen "/

Då sitter man här igen. Har typ inget att göra. Är jätterastlös. Älskling sitter vid den andra datan och spelar ett jävla bondespel. Man ska typ skörda, så och tröska och allt vad det är. Man kan till och med ha kossor! Skit tråkigt enligt mig.

Känner typ för att gå och lägga mig eller något. Är på sånt där konstigt humör i gen och jag vet inte varför. Känner mig bara så... hopplös? Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Det är så där att massa tanakr flyger runt inne i skallen på mig men jag kan itne sortera dem elelr vet vad de handlar om typ... Äsch nu skiter jag i det här.

Nyårsafton :)

Nu tänkte jag berätta lite om mitt nyår och kanske lite annat :P
Mitt nyår firades här i Värmland hos älsklingen. Eller ja, med älsklingen kanske jag ska säga. Vi var hos deras kompisar. Det var trevligt. En stillsam kväll med god mat och trevligt folk. Till förrätt blev det räk och avokadoröra eller skink röra med en brödbit till, man fick välja vilken röra man ville ha. Det var jättegott, jag åt räkröran. Sen blev det varmrätt, hasselbackspotatis och kött också jättegott :D Sen till efterrätt blev det glass :)

under kvällen satt vi och pratade och så blev det lite tv-tittande. Vid tolvslaget blev det skålande och kyssar och sen gick vi ut och kollade på lite fyrverkerier och hade tomtebloss. Det var mysigt. Jag tänkte på en sak under kvällen, att jag fortfarande är ganska blyg fast att jag har träffat dem jättemånga gånger. Men då på nyår tyckte jag att jag vågade liksom,, vara mindre blyg... :) 

Nnågra nyårslöften har jag även kommit på och det är:
♦ Ta hand om mig själv fysiskt och psykiskt och vara rädd om dom jag tycker om
♦ Försöka bli mera aktiv + Börja simma minst en gång i veckan medans jag går i skolan
♦ Se det positiva
♦ Sätta upp mindre delmål och mål och inte sätta en sån stor press på mig själv








sorry

Sa ju i går eller när det var att jag skulle skriva mera senare men så blev det inte för jag mådde inte så bra sen så orkade inte skriva. Men nu skriver jag :) en snabbis iaf ^^ Ska aldeles  strax gå ut och rasta både mig själv och winston :) Här kommer lite bilder från andra prommenader och upptäcksfärder som jag gjort här i dagarna :)
Ha det gött så länge :)




sol :)

Soligt väder i dag :) Nice ! Efter frukosten blev det en prommenad med Winston (vovven) och sen var jag ut och fotade lite medans "gubbarna" höll på med traktorn. Var ganska skönt ute. Temperaturen håller nollan och på himlen är det sol. Lyckades göra lite pinsamt på prommenaden också -.-' Hade inte sett en enda på hela vägen och sen när jag nästan var hemma och mötte grannarna så halkade jag :S Pinsamt juh ! Fast som tur var gjorde jag inte värsta vurpan utan jag gick ner på knä och friade i stället xD

Nu håller "gubbarna" på att bära in ved men de ville inte ha någon hjälp så jag fick skala potatis i stället så nu ska jag gå och göra det. Skriver lite senare om nyår och så
ska ni få se lite bilder. Ha det gött så länge :)

RSS 2.0