- Det är tur vi bara är hobbysnickare!

Idéer till trädgårdsprojekt fortsätter att poppa upp i mitt huvud.
När jag skulle städa undan alla plank och brädbitar som vi haft under altanen och som nu ligger utslängda på gräsmattan efter "kattsäkringen" här om dagen så tyckte jag det var dumt att slänga flera långa brädor, så "passade på" att dra bort den ruttna kanten runt trädgårdslandet och ta reda på brädorna för att göra en ny fin kant av dessa. Dock tyckte jag de var lite för smala så gubben fick ta en sväng till svärfars loge och hämta lite mer material till mig, vilket resulterade i en jättekant i stället. Jag påbörjade mitt byggande av kanten själv men gubben fick hjälpa mig att göra färdigt igår när jag var hem mellan jobbpassen på min delade tur på jobbet.
Tycker det är roligt att bygga men är väl lite otålig och tyvärr så är jag väl inte så noga av mig så resultatet blir  lite hipp som happ. 
-Det är tur vi bara är hobbysnickare!
Slängde Robin ur sig efter att vi flyttat kanten till trädgårdslandet och typ hälften ramlat isär 😂 och håller nog med honom för ingen skulle nog betala för ett arbete vi utfört då slutresultatet inte alltid är så perfekt, men vad gör det !?
 Jag är nöjd än så länge och det fyller sin funktion så då får det duga och man måste ju börja någonstans för att öva och lära sig! Och jag har redan kommit på nästa projekt som skall utföras... 
Projekt göra fin vattentunna! Också det projekten kommer bestå av de gratis mellanläggen vi hämtade på brädgården samt lite ståltråd ifrån svärfars loge. Hoppas det funkar och blir som jag tänkt!
//Anna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0