lite om skolan :P

Sitter i plugget. Har precis haft lektion med typ elsäkerthet som jag missat, vi pratade och fick sätta dit en strömbrytare på en saldd så nu är jag bäst på det :M

Är jättetrött, men vet inte varför. Vill så gärna åka hem och sova. Känner mig så ensam här. Vet inte vad jag ska göra, allt känns så konstigt bara... Blir nog kvar i skolan lite efter vi har slutat. Har en lektion till men sen ska de som är med i utklädnadsshowen träna och vi som inte är med ska vara där och se om det är något vi kan hjälpa till med, jag har erbjudit mig att filma dem men får väl se hur det blir. Har lånat älsklingens filmkamera iallafall. I bland ångrar jag mig att jag inte är med i utklädnadsshowen. De verkar ha så roligt. Utklädnadsshowen är en grej treorna på skolan har, man klär ut sig och så sätter man ihop en liten show, som man visar upp på skolan och så är de andra skolaron i staden med och så är det typ tävlingar och sånt tror jag. Har inte så stor koll. Har inte koll på någonting tror jag :(  Känns som om jag är på väg neråt i gen så nu får vi ta i med hårdhanskarna lite och ta oss i kragen. Men det är så mycket som snurrar runt i mitt huvud just nu men jag säger väl som alla andra: Det ordnar sig och blir bra till slut. Om man tror på det så blir det väl antagligen så också, eller ?

Ha det gött // Anna  ps: släng gärna en kommentar! ;)  

ooh !

Vart i skolan i dag. Hade studiebesök på arbetsförmedlingen. Sen åkte jag hem,, lade mig på soffan och sov tre timmar, tror du jag kan somna i kväll?

Har bakat lite brysselkex, (se receptet på min receptblogg) och nu ska jag fixa lite mat och sedan göra en sista rest i skolan som jag hade glömt. I morgon kommer älskling :) Saknar honom så <3

Ne nu ska jag gå och ta ut kakorna ur ugnen innan de blir brända, ha det gött // Anna  

Rastlös som f*n !

Har långtråkitgt,, känner mig jätte rastlös fast att jag har gjort massor med saker i dag. Har varit i skolan, klippt mig, träffat D och bakat kaka till fika. Och D hjälpte mig färga håret. Blev jättebra, är så nöjd med klippningen och färgen. Sen har jag cyklat ca fyra kilometer och tränat med min boll. Efter det blev det hem och duscha fixa lite mat och sen har jag pluggat. Men nu har jag fastnat i pluggandet och vet inte vad jag ska skriva -.-' Och har inget att göra. Funderar på om jag ska gå och städa på mitt rum så få jag det med gjort i dag..  Ska nog gå och görad et.. Hörs  !


Länge sen..

Nu var det länge sen jag skrev. Det här väl inte hänt så mycket igentligen men ändå så har det hänt väldigt mycket..

Pojken min har köpt en bostadsrätt, en tvåa på ca 60 kvadrat med jättefint läge. Till hösten/sensommaren när jag tagit studenten, fixat körkortet och sommarjobbat så är det planerat att jag också ska flytta dit. Det får ta sin tid. Vi har varit där och fixat lite,valt tapeter och nu håller det på att tapetseras där. Jag har sått frön i det lilla trädgårdslandet. Morötter, sallad och persilja och så har jag sått lite blommor som jag tycker om. Har sått luktärter och krasse. Jag vill så gärna flytta och få ordning där, har länge viljat flytta hemmifrån men i bland får jag kalla fötter men någon gång ska man ju ändå flyga ur boet och så måste jag ju göra det innan morsan gjorde det ! :P Hon var 21 tror jag, när hon flyttade hemifrån. Jag tycker det är så spännande och roligt så jag har nog lite för bråttom, och för höga förväntningar, men jag vill bara väl och få i ordning men jag är nog kanske rätt jobbig i bland.. När man ska flytta ihop, blir det en del gnabb har jag kommit på. Man ska slå ihop två olika personer med olika tycke och smak och olika resonemang. Det gäller nog att kunna prata och kompromissa tror jag. Hoppas min älskling säger det han tycker och vad han tänker, men det tror jag och hoppas jag att han gör.

Om typ 24 dagar är det studenten. Längtar som fan dit men ändå inte. Det är också ett stort steg i livet. Från en trygghet till en framtid där man kanske inte vet vad som väntar en, vad som ska hända. Det gör mig lite rädd och orolig. Jag satsar ju på ett jobb och att flytta ihop med min älskling. Och så blir det förhoppningsvis. Efter en sommar med ledigt, massa körkortspluggande och fyra veckors sommarjobb på förskola. På studenten ska även en anna stor grej ske i mitt liv, men det berättar jag nog mer om vid ett annat tillfälle. Nu ska jag börja röra mig mot sängen. Är ledig i morgon, det är skönt. Ska plugga rester och kanske baka lite. Men nu innan jag går vill jag tillägna några rader tilll min älskade Lill-Älsk Stella som har lämnat mig.

Stella <3

Du var den råtta som jag har haft längst hittills, du var ensam länge efter att din syster blivit sjuk och lämnat oss. Du var helt underbar och ville vara med överallt. Du var rund, varm,go och mjuk och så härlig att gosa med, även om du inte var riktigt rumsren. Du låg i min famn när du tog dina sista andetag och det är jag så enormt glad för. Du behövde inte åka till vetrinären utan du fick lämna oss i lugn och ro hemma...Du är enormt saknad Lill-Älsk <3

Lill-älsk, en bild från i sommras.


RSS 2.0