dumma hjärna

Jag hatar. Jag hatar solen, förkylning och min hjärna. Varför gick jag till stranden utan att ha hittat min solkräm? Jag vet ju att jag bränner mig. Men nej, Anna tar med en strandtunika och försöker svalka sig i vattnet ofta samt ta på sig tunikan, dock försent så Anna har redan bränt sig. Från vaderna upp till axlarna. Och så här två dagar efter bränns det som bara den. Det gör ont att ligga ner, sitta, böja sig, resa sig upp osv. Fan!
Och sen uppe på det är hon förkyld, men som tur är köptes det nässpray i går så jag iallafall inte behöver snyta mig varannan minut nu. Bara på morgonen..

Och i helgen ska jag jobba. Hela helgen. Inte speciellt sugen på de då jag vet att det består av att böja sig, sitta på huk samt gå i trappor och ut och in i bilen.. ont ...

Och bara för det börjar min hjärna att vara dum.

"Vill inte jobba. Men jag behöver jobba. Jag behöver pengar. Men du smittar de gamla. Nej det går bra snyt dig innan och tvätta händerna noga och sprita. Det gör ont. Varje gång du böjer dig osv och det är de ända du kommer göra i kväll när du ska hjälpa de äldre med kläderna. Gå och jobba! nej de gamla blir sjuka och du har ont, stanna hemma"

och så håller de j*vla tankarna på, fram och tillbaka. Det är precis som i film med en ängel på ena axeln och en djävul på andra axeln. Skit sommar. Varför kan inte jag få ha sommarlov eller 4 veckors semester och inte jobba hela sommaren. Okej denna sommar har det iaf varit lugnt. För lugnt. Nej nu ska jag gå och käka rabarberpaj och vara social med kussen innan hon åker hem på eftermiddagen.. och jag ska till jobbet.........

Skiftbyte ;)

Då har man landat i sängen igen.
En dag med jobb i värmen har gjort en sleten. Upp emot 30 grader i dag har det varit.

Har inte skrivit på ett tag nu men i kväll kände jag för att skriva lite. Har i dag sagt hej då vill faster Karin som varit här sen i lördags kväll. Mycket trevligt. Vi har hunnit med en dag på Amerikabrevet, "vårat" byggdespel, där jag stått i marknadsstånd och sålt mitt pyssel. Gick riktigt bra denna gången tyckte jag. Mycket roligt och trevligt. I går så jobbade jag 7-16 och sen tog jag och faster oss en shoppingtur. Roligt med lite sällskap. Oftast får jag ju gå själv och shoppa..

I dag har jag med jobbat 7-16 men var hem en snabbis på lunchen och sade hej då till faster. Efter jobbet tog jag och gubben en siesta och sov lite och bara tog det lugnt och sen fick det bli en svalkande dusch. Ner till busstationen för att hämta upp kusin vitamin som kommit på besök och blir här någon dag. Också det mycket trevligt. Var in på Ica en snabbis och köpte lite kött att slänga på grillen och så blev det altanhäng och god grillmiddag. En liten prommis för att kolla på hästarna här bakom huset och nu har vi lagt oss. Är nog bara jag vaken. Gubben sover iaf och ute i vardagsrummet där kusin får bo släktes lampan för en stund sedan.

Ja, jag ska väl också släcka och försöka sova i hettan. Är faktiskt trött i kväll men tiden rinner iväg så fort så hann bli sent ändå. Nej nu blir det natti natti, sov gott med er :)

RSS 2.0