Kaos i hövve !

Efter en bra dag i Karlstad med diverse shopping kom jag hem och kraschade. Tankarna och tårarna har sprutat hela kvällen. Allt känns bara fel och dåligt. Men jag vet att det går över. Jag vet det nu, när tårarna och tankarna slutat. Men ändå blir jag lika rädd och förvånad hur "svart" allting blir då när jag får mina psykbryt som jag kallar dom. All motivation och livsgnista är som bortblåst och jag vill bara ge upp precis allting..

Men nu laddar vi upp för en ny dag med nya möjligheter !

God natt alla ♥

Sliten

Sliten så det skriker om det, iallafall mina stackars onda knän. De tjuter ungefär som bilen min...Fötterna är med onda, men resten av kroppen börjar bli okej igen nu efter den lååånga, varma duschen...
Bara magen som är lite hunrig och sjukt sugen på vattenmelon... hade en vattenmelon i kylen, som jag verkligen suktade efter på vägen hem och när jag stod i duschen, men, när jag tar fram den och ska skära upp den, då har fanskapeet jäst och stinker pyton ! :(
Men som tur är är älsklingen snäll och åker förbi ica på väg hem från jobbet för att köpa en ny åt mig ♥ 
 
I dag har det varit full rulle sedan 06:45 till klockan 19:11 ungefär.
Började dagen med jobb 06:45-13:00 i skolans kök.
Sen en tur ner på byn för att träffa tjejen jag är kontaktperson åt. Satt och väntade på fiket där vi skulle mötas i en halvtimme, köpte mig en liten tårtbit i min ensamhet och precis när jag ätit klart och ska resa mig och gå så kommer hon. Blir en sittandes en stund till och sedan åker vi till blommaffären för att handla lite blommor så jag "slipper" dra med gubben till Plantagen på fredag. Sen iväg igen på jobbb på förskola 15:00-16:30. 
Efter förskolan bar det direkt vidare ut till M för att plocka ihop lite och hjälpa henne med att prismärka saker som ska med till loppis i helgen. 
Hem.
Vattna blommor.
Läsa posten.
Dusch...
Besvikelsen över vattenmelonen
och så hamnade jag här med min besvikelse och mina tankar...
 
Är besviken över vattenmelonen ( men nu har jag en ny :) ) och på mig själv att jag aldrig kan hålla mig till det jag lovat mig själv. Hade lovat mig själv att vara ledig i morgon och få sovmorgon, plocka iordning allt kaos här hemma, städa, städa bilen, fixa iodning mina loppisgrejer, plantera blommorna, baka till scouterna nästa vecka, men kunde inte säga nej när vikariesamordnarden ringde och frågade om jag kunde jobba i köket i morgon igen och sade att de hade frågaat efter mig. Jag vill ju jobba och det är roligt att de frågar specifikt efter en, men jag hade sett fram emot min "lediga" dag som jag ahde planerat, nu har jag ångest över att jag tackade ja till jobbet, även om det bara är tre timmar... 10-13 ...
 
Fan, att man aldrig kan hålla sig till det man planerat och lovat sig sjäv utan jämt ska svika sig och få ångest och kaos tankar !
 
 
 

Råttisarna :)

I dag har det blivit vattenlek och en tur i trädgården :) 
 
 
Och sen när vi torkat oss, då tog vi en tur i trädgården med våra nya koppel  :) Det var skojjsigt :) 
 
 
 
 
 

Lite bilder från trädgården :)

Har blivit en del pyssel i trädgården och äntligen börjar det växa ordentligt. Nu har även min gräslök börjat titta upp genom jorden :) Och snart ska de som står inne få planteras ut :) 
 
 

Skolkök å matväxter ;)

I dag har jag arbetat en dag i skolköket. 
Det var ganska roligt men slitsamt och varmt och fy vad obekväma skor de hade !
Likadana skor som sambon har och älskar, men hans skor är ingådda och sköna, de var inte dessa så fy vad ont i fötterna, jag har fortfarande ont fast jag slutade vid 13 tiden och har vilat "tassarna" sen dess.
Fartfyllt jobb med ganska högt tempo ! :)
 
I går var jag ledig och började dagen med en fika på cafe med gubben innan han åkte till jobbet.
Sen var jag ute i trädgården nästan hela dagen och startade krig mot maskrosorna och tistlarna.
I dag när jag kom hem har det kommit flera nya maskrosor som jag inte såg i går -.-' Men ska gå ut och rycka upp dem nu snart innan jag far till scouterna. För det är nog ända sättet att bli av med dem, eller jag, hålla dem i schack så de inte tar över. De är ju trots allt ganska fina maskrosorna tycker jag. Tistlar är med coola växter men inte alls sköna att trampa på så de får leta sig ett annat hem än min trädgård.
 
I går såg jag även att mina moötter börjat titta upp ur jorden :)
Så nu har spenat, sallad och morötterna kommit upp :)
Här inne finns det fortfarande kvar, underblommor, lavendel, luktärter, smultron, tomater och blomkål Jag satt just och funderade på när jag kan plantera ut dem i trädgården... 
Det får nog gå någon vecka till iallafall så det hinner bli slutet av maj och nu skulle ju varmare väder komma igen men man vet ju aldrig om nätterna.. 
Nej nu måste jag ut och dra upp maskrosor så jag hinner ta bort dem innan jag ska iväg på scouterna.
Ha en go kväll :) 
 
 
 

Vilket djur var du ?

Gjorde ett sådant teest på facebook, "vilket djur var du i ditt förra liv?" och efter att ha svarat på frågor så fick jag fram svaret (fast på engelska):
 
"Du var en Uggla. Graciös, tyst och majestätiska, du glider ljudlöst genom natten. Du är självförsörjande och oberoende, och göra det bästa av allt omkring dig. Du är inte så noga vad du vill, och när du älskar något, kommer det att vara för evigt. Du skulle vara en underbar förälder, men inte på något sätt skulle du skämma bort dina barn; de skulle få lära sig att klara sig själva. Du är en symbol för vägledning."
 
Och när jag läste texten fick jag en känsla av att jag känner mig hedrad och stolt. Det känns som det passar så bra in på hur jag är nu, jag kanske inte alltid visar det och är precis så men det är vad jag vill och stämmer så bra med mina tankar kring saker och ting, min etik och moral. Mina önskningar.  Det stämmer så bra överens med mitt innersta, min vilja...
 
 
 

 

RSS 2.0