Tip top ;)

Då var huset städat och i toppskick :) Skönt ! Nu ska jag slänga mig i en dusch och sen mysa ner mig i soffan för resten av kvällen. Blir väl till och göra lite tacos också så man får lite mat i sig. I veckan har det inte hänt så mycket, pluggande, jag har fyllt år och vi hade lite minikalas ute i Rök och så har jag shoppat lite :) En hel del kläder ;O Kommer kanske bild sen ! Och i morgon bär det av på bröllop i Dals Långed, ska bli spännande och kul tror jag även om vi knappt känner någon av dem som kommer att vara där... Känner knappt brudparet om jag ska vara ärlig :S Är svärmors nya kiles älsta dotter som ska gifta sig, har träffat dem några gånger på kalas å kräftskiva å midsommar å så där men det ska bli kul :) Snällt att de bjöd med oss med tycker jag :) Nej duschen var det ... och man kanske ska tänka på någon lite finare frisyr än vanlig "bulle" att ha till morgon dagen.... ? AJa,,, see yaah! 

Härlig sensommar dag

Då har man vaknat till ännu en härlig dag. Ätit frukost och tagit en liten promenad med kissen. Och nu är det lite tv mys i soffan men snart blir det nog till att gå ner till bryggan och lägga sig i solen och försöka plugga lite. Kanske ett dopp i det blå också. Sommarens sista. Igår var det ca 21 grader  i vattnet så fortfarande lika varmt som tidigare i sommar. Kanske hinner med en liten tur i skogen också och plocka lite bär eller svamp. Vi får se vad dagen bjuder på ! 

Babbel

Socker sugen igen. Varför blir man sugen på något fram på kvällen? Iallafall jag blir det.. och inte vart det cykeln till skolan idag heller  som jag tänkte.. Men men har iallafall haft en bra dag i skolan. Kanske inte roligaste ämnena att läsa och det känns som om det kommer bli en hel del repetition iaf i special pedagogiKen men det blir nog bra. Verkar ha fått en bra lärare också :-) 
 
Jag önskar jag hade en bättre viljestyrka, inte en vilja som sviker för sötsuget.. Måste bli bättre att säga nej tillägg själv. Får prata om det med kuratorn i morgon tror jag.. ska nog lägga mig och skriva lite att ta med till kuratorn i morgon eftermiddag. Nu är det dax för sängen. God natt !

Off dag -.-'

Känner mig så off i dag -.-' 
Sovit för länge, som vanligt, men ack så sköt det var.
Varför kan jag inte bara gå upp på morgonen? Så svårt är det ju faktiskt inte ! 
Det är ju bra slå upp ögonen, slänga benen över sämnkanten och vips så är man uppe !
Ta da! Men nej "dumma Anna" ligger kvar i sängen och somnar om...
 
Jaja, Försökt att städa det sista i dag. Plocka undan lite och så ska det dammsugas och städa buren men allt går på sparlåga i dag :( Vet inte varför.... Men nu ska jag iallafall hoppa i lite fräschare kläder å sen ta cykeln ner på byn för att träffa M och ta en fika. Jag som åt en bulle nyss, har redan lite ångest.  Jag ska ju inte äta bullar !
Men har ju iallafall varit duktig och cyklat i går till centrum och tar cykeln i dag med :)
 
I morgon tänkte jag även cykla till skolan. Ska bli roligt att träffa alla igen och se hur det nya kurserna är. Blir tydligen ingen mjukstart här inte utan full dag onsdag och torsdag. Ska bli spännande och se hur den nya läraren är också. Hoppas hon är bra :) 

Nej mot garderoben och på med andra kläder ! See yah ! 

Mariefred / Taxinge

 
 
 
 

.snabbt om de senaste dagarna

Då har man varit hemma hos mor och far, varit till Mariefred två dagar och kommit hem till mor å far igen. Trevligt med en liten husvagnstur med föräldrarna. Vi har roat oss med att gå och titta i Mariefred, vart till Taxinge slott och Hedlandet samt spelat spel och njutit av god mat och naturen. Riktigt skönt att komma iväg lite och se lite nytt. Mycket fina äldre hus och så att kika på samt lite roliga småbutiker men dyra ! Men vart lite shopping på Hedlandet. Köpte lite kläder, handdukar, lakan å lite småplock.

Ja, det var lite snabbt om mina två senaste dagar, tänkte jag skulle försöka slänga upp liite bilder i morgon. I morgon bär det även av till Hökåsen för att träffa D och på kvällen blir det kräftskiva hos ''kollektivet''. Ska bli roligt men lite läskigt för ska tydligen vara folk där som jag aldrig träffat förut. Några från A jobb. Och så An kusin med flickvän, inte heller träffat så mycket men ska bli roligt :) nej nu god tid att bädda ner sig i sängen så man hinner med allt i morgon. Ska försöka hinna med och träffa faster också och så vill jag nog in på ''glasbruket'' en sväng ;) natti natti !

Home Sweet Home

Då har man landat hemma hos mamma och pappa. Åkt buss hit i dag och det känndes ovanligt och nytt på något vis fast jag gjort den resan så många gånger förr, men samtidigt känndes det tryggt. Tänk så många gånger jag åkt buss längs E18 mellan Västerås och Årjäng. Men det var länge sen nu, för ett par år sedan, typ två år, då var det nästan var och varannan helg jag åkte med den jädra bussen. Bussen med mycket folk, trångt och dålig luftkonditonering. Sitta och svettas bland massa andra människor. Människor man inte känner, men med samma destination. Fram och tillbaka på E18 mellan Stockholm och Oslo. Två huvudstäder. Massa människor... Men vilken tur att den ''jädra bussen'' finns. Annars hade jag kanske inte kunnat åka till den lilla trevliga staden Årjäng. Inte kunnat träffat min käresta vän så ofta.. Tur att ''den jädra bussen'' finns. Bussen som går mellan mina två älskade hem. <3

Home Sweet Homej

 

Loppis, skolstart och annat..

Håller på att packa ihop lite kläder och så för i morgon åker jag hem till V-ås. Träffa lite vänner och mamma och pappa. Åker nog ut med husvagnen en sväng med mor och far, ska bli roligt, har inte blivit så mycket husvagn i sommar tyvärr "/
 
Och idag har det inte heller blivit mycket gjort, mest tv och sovning men nu håller jag på att plcoka lite orning i kasoset och packa lite. Snart kommer gubben hem och då tänkte jag det skulle bli lite tv mys men har inte kommit så långt. Tänkte jag skulle ordna te och macka tills han kommer hem. Får se om jag hinner ordna det innan han kommer hem ! HAr inte haft en sådan bra dag i dag, varit lite ledsen och så fast jag har tagit medicinen som jag ska, just ja den måste jag packa iordning också så den kommer med... jaja här kommer lite bilder på loppisfynd och nya skolsaker också. Lite nytt till skolan måste man ju ha ! 
 
 

Höstfavoriter

I lördagskväll hade jag lite tråkigt så kollade runt på nätet och här kommer lite av mina höstfavoriter och "vill ha".
 
 
 
 

Jobb kväll

Då har man gjort en till kväll på jobbet. Bara i morgon dag och delad tur på söndag så blir det semester nummer 2 sen. Ca 10 dagar ledigt innan skolan sätter igång igen. Var ju och pratade med syon här om dagen och du lät ganska bra. Hon skulle prata med Skolverket och en lärare på lite saker hon var osäker om men det verkar som om jag slipper gymnasiearbetet och delar av etiken och delar av specialpedagogiken beroende på vad som ingick i det nya efter att Skolverket gjort om kurserna. Hoppas det blir så, så att jag kanske kan jobba mera så ekonomin blir lite bättre. Men vi får se. Är iallafall på lite bättre humör nu än tidigare men ska försöka gå och lägga mig och läsa lite och bli trött så jag orkar upp i morgon. Fortsätta mina studier om socker och vitaminer och fetter och vad som händer i kroppen och så. Jag ska försöka. Jag måste försöka igen och igen och igen tills jag lyckas. Om jag förstår vad som händer i kroppen och hur det fungerar kanske jag har lättare att motivera mig att äta bättre, motionera mer och gå ner i vikt och bli lyckligare helt enkelt... vi får hoppas på det iallafall. Nu ska jag gå och borsta tänderna och göra mig iordning för natta. Hoppas ni har en bra natt där ute i världen !

Butterkaka delux

Jaha, då sov man för länge i morse med. Varför kan jag inte bara gå upp? Kliva ur den jävla sängen.. Det går ju liksom inte precis lättare att somna på kvällen/natten när man sovit halva dagen :-( Att jag aldrig lär mig. Hur svårt kan det vara egentligen? Väldigt svårt enligt mig. Varför ska jag gå upp när jag ändå inte har något att göra? Jag kommer mig inte för att ta tag i något. Känner mig inte motiverad till något över huvud taget. Har ingen lust att göra något igen. Varför kan inte allt vara bra? Bra ur min synvinkel. För vad är egentligen bra? Är lite sugen på att pyssla men samtidigt så vill jag inte det, och inte baka och inte gå ut och inte vika tvätten och inte de och inte de. Ingenting. Tur att jag jobbar i helgen. Då vet jag iallafall vad jag ska göra. Även om det kan vara jobbigt det med ibland. Undrar om jag kanske vaknat på fel sida i dag då allt är så buttert i dag.........

Förvirrad i tankarnas labyrint

Regnat hela eftermiddagen i dag. Ganska skönt faktiskt och det behövdes. Nu har markerna fått lite vatten och är inte så torra längre och träden kanske får vara gröna ett tag till så det inte blir höst på engång men det känns att den är på väg. Hoppas vi får en fin höst. Längtar lite. Har tänkt mycket i dag. På sötsaker, på vänner och på ensamhet. På träning och på hälsa, ja det vanliga.. Jag ska inte tjata om det i dag. Har kommit ihåg att tagit all medicin i dag men känner mig inge bättre, är väl för att jag missat två kvällar i rad nu... Vill inte äta all denna medicin. Det kan inte vara bra egentligen, det måste finnas något bättre sätt. Om jag hade mått så här innan det fanns mediciner och forskning om nedstämdhet,stress mm hade jag då levt idag eller hade jag varit en av "de svaga i flocken"... Nej sängen kanske vore en ide att besöka ... Natti natti... 

Fotobomb på kisse ♥

 

Dagens Lunch

Dagens lunch får bestå av de sista resterna från lördagens kalas, lite korvbitar, köttbullar, tomat, fetaost och ett stekt ägg med ett glas mjölk. Blir kanon ! 
 
 

Blodsocker blues och avåkning

Ja, sockersuget finns ju fortfarande där, och jag som trodde det skulle försvinna över natten.. Man kan ju alltid önska sig det varje kväll, eller så låter man bli så blir man inte besviken när man blir sötsugen igen :P Men i dag efter jobbet så har jag iallafall varit till biblioteket och lånat tre böcker om mat och sockerberoende och så så tänkte "forska" lite pådet och se om jag får nå motivation och tips på hur jag ska bli nyttigare och av med sockerbluesen.
 
 
 
 
 
I dag har det varit en ganska hektisk dag på jobbet. Fick köra ute på landet men det är jag inget emot för jag tycker det är mysigt. Det var flera av kunderna jag inte varit hos tidigare så var lite orolig att jag inte skulle hitta men med bra vägbeskrivningar från arbetskamraterna gick det bra. På "hemvägen" från en kund stötte jag även på två söta jack russel (tror jag det var)  vovvar varav en var valp fortfarande, som sprang på vägen och då jag vet att folk kör ganska snabbt och så på den vägen, stannade jag och gick ut och hälsade på hundarna och lockade med mig dem till huset en bit bort där jag antog att de bodde, och det gjorde de ! Så lite bus och lek med valpen, en jättefin råbock som gick över vägen i morse och hunnit köra fast i diket har jag med hunnit att göra i dag. Sååååå piinsaaaamt !!!!!!!!! Äventyrligt att köra på landet vett ni ;) Som tur kom det en eller ja två bilar faktiskt som stannade och hjälpte mig där mitt på skogen. En snäll arbetare som hjälpte mig att bogsera/dra upp mig och en bil med tre män från Lettland som också hjälpte till lite. Så det är tur att det finns snälla människor ute i skogarna och inte bara vägpirater och anndra skurkar. Men gud vad pinsamt det var för om jag ska berätta hela historien ( kommer väl bli hånad för detta resten va livet men.. ) så åkte jag förbi en tjärn med näckrosor i som ligger precis vid vägkanten nästan och eftersom jag hade några minuter till godo tänkte jag att jag skulle stanna och ta kort på dem, men eftersom jag kört förbi lite så skulle jag backa tillbaka på den raka, fina vägen, och så tittade jag i speglarna och vände på huvudet och så och backade jättebra första biten och sen helt plötsligt hade jag parkerat i diket, utan att riktigt veta hur det gick till... Tur att jag inte behövde ringa till jobbet just då och kalal på hjälp iallafall för då hade det blivit ännu mer pinsamt ! *rodnar* Nej, nu har nog tevattnet kallnat så får gå och koka på det igen och göra mig mig en kopp te innan jag ska gå och lägga mig. I morgon är jag ledig och det blir nog en slappardag, hoppas på lite dåligt väder så jag kan mysa ner mig i soffan och kolla på film och läs i mina so0ckerböcker jag lånade på bibblan... Men först i morgon bitti/förmiddag (kl 11) ska jag till syon och se om jag behöver läsa om de kurser jag redan läst på gymnasiet eller om jag kan typ validera dem eller något,, ska bli spännande att se vad hon har att säga. Hoppas jag inte behöver läsa dem igen utan kan få läsa någon annan kurs i stället om det går... Natti natti  // Anna 
 
 

socker sug !

Ja att hålla sig borta från sockret gick ju inget vidare. Blev inga kakor iallafall men en 33 cl trocadero till maten. Jag tänkte inte ens utan det gick utav bara farten att jag skulle ha drickat till maten då vi åt ute. Tyvärr inte på thaimaten vid golfbanan. Den hade stängt tidigare när vi kom dit så blev mat i Sanda i stället men det gör inte så mycket. Åt spetta med skagenröra och kokt potatis. Riktigt gott faktiskt. Nej nu börjar en ny kamp mot söt suget.. får se hur jag lyckas denna gång. Jag är nog verkligen sockerberoende.

Middag ? Idag igen ? Näh ?

Sjukt sötsugen men jag tänker ligga kvar här på soffan och försöka koncentrera mig på enågot annat för nej, jag ska inte gå till skafferiet och leta fram kakorna jag vet finns där och som jag är så sugen på. Ska tänka på något annat. Det är väl dax för kvällsmat. Tänkte jag och gubben kanske kunde åka bort till golfklubben och kolla in deras restaurang. Det har tydligen thaimat :) men vi får se hur du blir, ligger ganska skönt här i soffan med gubben och kissen så vet inte om jag orkar åka ut till restaurangen lat som jag är. Men då får jag väl antagligen ställa mig vid spisen sen i stället.. Nje thaimat låter gott tycker jag och någon gång kan man väl få gå ut och äta tycker jag. Och komma bort lite från vardagen. Vardagen vi precis kommit tillbaka till.

RSS 2.0