Fotokurs

I dag stod det ju fotokurs på agendan så här kommer lite bilder. Vart inte så mycket bilder då vi inte var ute så länge då det regnade precis när vi skulle gå ut och fota samt att jag var slut i huvudet av att sitta och lyssna hela förmiddagen så blandade ihop allt vad jag skulle göra. Blir nog bättre när vi fått papprena från kursen samt att jag kan prova hemma i lugn och ro och en sak i taget så det fastnar. Men är ändå nöjd med dagen. Först kommer en bild på en råbock som stod här ute i trädgården när jag släppte ut katten på förmiddagen. Den bilden vart jag väldigt nöjd med ! :)
  
 
 
 

 
 
 
 
 
 

motivationen som försvann

Då var det lite drygt en vecka sedan jag landade hemma hos mamma och pappa. Den veckan har gått så jäkla fort men trevligt har jag haft. Full rulle hela tiden nästan så har på ett vis faktiskt varit ganska skönt att vara hemma helt själv i dag och bara vara även om jag har haft ganska tråkigt. Försökt fixa lite i trädgården, lite ogräsrensning och sånt men allt har gått i snigelfart i dag så  har inte hunnit gjot så mycket som jag ville ute. Vart även en ca 30 minuters prommenad på kvällskvisten innan middagen. Sen landade jag i soffaan och här blev jg sittandes framför teven.... Hade tänkt berätta om min vecka men jag orkar fan inte det heller... Man kanske kulle gå å lägga sig. Men inte så trött än, sov så länge i morse... Struntar i det här i dag. 
I morgon blir det fotokurs,, så kommer kanske en del bilder i morgon :P 
Natti natti // Anna 

Snabb uppdatering

Då var man hemma hos mor och far igen efter en ganska så hektisk dag. Fick börja dagen med att åka och handla bär till min frukostsmotie. Sen hem och göra frukost, packa bilen och sen for jag mot Västerås. Gått bra att köra hela vägen, stannade och åt i lekhyttan. Sen vidare till Västerås där det blev lite shopping innan jag kunde landa hemma hos föräldrarna. Packa ur bilen. Äta lite mat och sen vidare till faster för en riktigt trevlig kväll med textande och nagelfix inför morgondagens bröllop då kusinen gifter sig. Nu ligger jag i ett varmt bad så ska inte skriva så mycket. Måste snart gå upp och gå och lägga mig för i morgon bitti bär det av hem till faster igen för att hjälpa henne att fixa lite inför bröllopet. Blir nog riktigt trevligt det med. Sen bröllop på eftermiddagen. Ska bli så kul :) nej det får räcka för i dag. Ha det gött! //Anna

Bondgårdshelg och babbel

Ännu en helg har gått. Väldigt snabbt har den flygit förbi känns det som. Men har haft en väldigt trevlig helg hos "extra familjen" ute på bondgården  där gubben har varit med och åkt traktor i två dagar och jag har gjort lite allt möjligt, bland annat kollat över stängsel, tränat backning med släp, latat mig samt klippt gräs. Kliar en hel del i ögon och näsa nu i kväll pga pollenallergi men fick mina 8000 steg i dag iallafall  :) har varit lite slarvig med dom några dagar tyvärr och har inte riktigt orkat i värmen faktiskt. Men jag måste nu försöka gå de och se om det hjälper något men står ganska still på vikten för tillfället. Men det är väl för att jag gör det lite halvhjärtat just nu. Men ska snart tillbaka till min friskvårdskonsulent som det så vackert heter och då brukar jag ju bli lite mera peppad. För stunden iallafall. Nu blir det till att hoppa in i en dusch och sen bums i säng så vi orkar med en lång jobbdag i morgon. Nej måste fixa lite matlåda också. Frukostlåda, middagen är redan fixad. Vart lite rörigt det här hehe.
Natti natti sov gott där ute! //Anna

Hus titt

Vart och kollat på hus i dag. Var väl inget toppenställe direkt. Mycket att göra för att det ska bli bra. Iallafall i min värld. Köket var uselt och svårt att få till något bra och fungerande kök i rummet där köket var nu. Övriga rum på nedervåningen var väl helt okej. Saknades lite golvlister och princip alla fönsterlister och listerna runt dörrarna saknades. På övervåningen behövdes det nya innerväggar i hallen då de har isolerat men behövs nya skivor att sätta tapeten på. I sovrummen saknades det lister och nytt innertak behövs samt att det läckt in vid skorstenen och där vet man ju inte hur mycket som är lagat och hur stor skadan inne i väggarna är... Sen skulle det behövas bytas till nya fönster i hela huset. Och en ny ytterdörr. Badrummet var ganska litet, stort minus att det inte finns plats för ett badkar då det är viktigt för mig. Finns även ingen direkt plats för tvättmaskin och sådant förutom i källaren men fanns dock ingen väg ner i kvällaren inne i huset så du måste gå ut och ner på utsidan huset. Trädgården är vildvuxen och uthusen har sett bättre dagar men stället huset ligger på är jättefint. Dock lite dum tomt enligt min smak då det ligger som uppe på en ås så du har den biten framför huset bara som är platt sen är det sluttningar och kullar. Så detta hus kändes inte helt rätt. Förra huset vi tittade på och som vi var med och bjöd på kändes så mycket bättre... Hus letandet fortsätter nog..
Har kommit många tankar som snurrar runt i mitt huvud i dag, om hus och om livet i allmänhet. Jobbigt då det gör mig nedstämd och förvirrad... 
// Anna

RSS 2.0