Snabbis ;)

Sitter nu hemma hos "svärmor". Trevligt :) Blir snart lite käk för har inte ätit något i kväll, blev så mycket annat med bakning och dusch på eftermiddagen och sen blev det lite stressigt för att åka hit. På eftermiddagen har jag bakat bullar, eller vetelängder heter det. De blev enorma och den första med vanilj blev inte så bra men den andra längden med kanel blev bra så i morgon blir det fika hos kompisarna. Älskling var ju till jobbet i dag men kom hem vid halv 10 tiden igen, det gick inte så bra tt jobba med hans fot.. Stackars honom, man ser att han verkligen vill tillbaka till jobbet... Ja det var väl i stort sett vad som hänt i dag, slappat, bakat plugagt lite, åkt h it och nu är det tv som gäller, ska söka lite jobb som svärmor visade också :) Nu blir det tv igen, ses :)

Sammanfattning av helgen

Jahapp i fredags blev det ju matlagning och packning. I lördags vart det en tidig morgon och färd till Gustavsvik äventyrsbad :) Det var en mycket trevlig dag trots huvudverk. Och gud vad trött jag blev! Men det var verkligen en härlig dag tyckte jag. På eftermiddagen vid 16 tiden lämnade jag och Älskling Örebro för att åka hem till Värmland. Blev ett stopp i karlstrad för att handla lite. Sen åkte vi vidare och hamnade hos Älsklingens kompisar. vart lite snabbfika och sen följde Älsling med ut i lagården och fixade lite vad de nu gjorde. Själv blev jag kvar inne i huset och kollade på tv och pratade med mamman i familjen :) Mycket trevlig det med :) När pöjkarna kom in blev det mera tvtittande och pratande och lite korv med bröd innan hemfärden. Väl hemma i Värmland blev de en dusch och sedan vart det till att gå och lägga sig. Både jag och älsk var rejält trötta.. I dag har vi tagit det lungt, sov länge, frukost, slappat, en tur in till stan för att handla lite, laga mat, tv lite data och så har vi spelat kort. En skön dag. NU blir det snart wallander och sen blir det sängen för älskling iaf.. han går nog och lägger sig vid 22 nyheterna då han ska upp och testa jobba i morgon, han har ju varit smart nog att skada foten och varit sjukskriven ett tag men nu ska han prova jobba i morgon, hoppas det går bra även om jag vill att han ska bara hemma denna vecka med då jag är här på besök ;P Jag kommernog se hela Wallander. I morgon vet jag inte vad som händer, det får vi se då. Nu ska jag krypa enr hos älsklingen i soffan och mysa. Ha det gött :)

Kvälls stress ^^

Middagen blev riktigt god, iaf enligt mig och de andra verkade inte ha något dåligt att säga om den heller.
Just nu håller jag på att packa för fullt, är bara lite skolsaker kvar att packa ner,, och lite kläder som ligger i todktumlaren för tillfället. Har bara ett problem. Skulle ju låna en film av en klasskompis till en skoluppgift men hon sitter fast i bilkö efter en trafikolycka så jag och Älskling kan inte åka in till stan och hämta filmen och älskling är redan dötrött och har gått och lagt sig typ.. Får nog skippa den eller göra den typ på måndag kväll... Men men nu ska jag packa klart sen hoppa in i en dusch för att sedan se om kompisen ahr kommit någonstans eller om jag ska gå och lägga mig. Får nog skippa min plan om soffmys och se på film i kväll då vi ska åka 08:00 häriftån i morgonbitti. Hadet mysigt i sängen och sov riktigt gott i natt ;)

Fredagsmys :)

Kom hem från plugget och blev uppmött på stationen av kusinvitamin. Mycket trevligt, gick hem till mig och skulle baka kladdkaka men det fanns inga ägg men efter ett samtal och lite väntade kom 6 ägg leverarade med min älskling :) Så då satte vi igång att göra kladdkaka och satt och pratade och senare fikade vi kladdkakan, mycket trevligt, länge sen jag och kussen sågs :)  Nu ska jag snart laga mat bara pappa blir klar vid diskbänken. i kväll serveras baconlindat fläskfile med hemmagjord klyftpotatis och någon sås. Hainte bestämt vad för sås än :P Efter käket blir det nog mys på soffan med en trött älskling. Kanske ska in till stan en snabbis och låna en film av en kompis till ett skolarbete jag ska göra på lovet -.-' Jag nåste även packa och göra massäck till i morgon. i morgon blir det till att åka till Gustafsvik och bada med kompisarna och sen bär det av hem till Värmland (och älsklingen) och då får jag även tröffa min lurvtuss Winston :) Ska bli skönt att komma bort lite. Nu ska jag sätta fart med middagen. Ha det mys !

Lurvtussen <3


 

I plugget..

Det snöar ute. Jag vill ha sol, allt känns så mycket bättre då. Vaknade med ont i huvudet men nu känns det lite bättre men jag känner mig konstig i huvudet, typ yr fast ändå inte :O Kan inte koncentrara mig. Har människor i behov av stöd och nu har vi fått en uppgift om flyktingar och asylsökande å sånt. Det blåser väldigt mycket ute också.. Vill gå hem och lägga mig under täcket...

Fan vad duktig jag är !

I morse gick jag upp tidigare och hade bild på morgonen i stäöllet för på eftermiddagen, det var skönt, fick ju då sluta tidigare och det är ju alltid skönt att komma hem tidigt :) Har haft föreläsningar heladagen i dag, inte lika skönt men men. har även sökt jobb i dag och pluggat. Städat lite på rummet med och nu ska jag plugga lite teori så jag får körkort någongång :) Fan vad jag är bra :D

Motiverad?

Hur fan blir man motiverad?!  Varför känns  det som om jag bara väljer fel saker hela tiden? jag vet inte vad som blir rätt eller fel, vad är rätt eller fel? Jag måste sluta tänkaså förbanant mycket, bara ta det som det kommer, ta det efter det jag gör. Tänka positivt. Snälla hjälp mig jag vet inte hur man gör.

Huvudvärk och hårfärg

Har haft ont i huvudet hela dagen. Inte trevligt. Nu på eftermiddagenvar ju D här och färgade mitt hår, blev asnöjd :)

Just nu sitter jag här och försöker få tiden att gå, laddar upp bilder på bilddagboken och lyssnar på musik, ska snart skriva rent ett skolarbete. Kände mig jätteduktig idag då jag jobbade hela lektionen och fick en hel uppgift gjord och jag tyckte jag fick ihop det ganska bra :)

Var även in på röda korset i dag medans jag väntade på bussen, och oj vilket fynd jag gjorde ! Jag har typ alltid velat ha ett par röda pumps och nu stod dom där på hyllan, det bara lyste "till anna" om dem ! Röda nästan oandvänta pumps, i min storlek för bara 40 kronor. Anna gillar :)






Skolan..

Sitter i skolan, fick sluta tidigare efter en föreläsning på etiken. Sitter och väntar på att de andra klasskompisarna ska sluta sina lektioner.

Nu sitter älsklingen på sin buss hem och min vanliga vardag börjar igen, men det är inte länge tills jag får träffa han igen. Antagligen på fredag eller på söndag. Då får jag även sportlov så får träffa älsklingen länge. Det är en av nackdelarna med ett distansförhållande, att man inte träffas så mycket men jag tror även att det kan vara en fördel. För man får längta efter varandra en hel del och då blir det likosm mer kärlek och roliga saker när man ses, man har inte tid att bråka å så liksom. Iallafall tror jag det är så för oss. Vi har aldrig bråkat,, kanske vart lite sura på varandra men vi har aldrig bråkat. Jag tror det är för att vi är så öppna med varandra och kan prata och kompomissa med varandra :)

Nej nu ska jag hitta på något annat, i kväll kommer D och färgar mitt hår, hoppas det blir nice :) ha det gött så länge !


Helgen

I fredags kom älskling hit och han stannar tills på tisdag. Känns så jävla underbart. Behöver honom nu, har känt
mig nere på sista tiden. Känns så jävla skönt att han är här. Vi var i stugan i helgen. Har inte hänt så mycket, mest slappat och tagit det lungt, övningkört och pluggat teori. Nej nu ska jag gå och anfalla älsklingen med pussar innan jag skasova för jag ska ju tråkigt nog upp till skolan i morgon. God natt :)

acceptans

Varför kan jag inte bara acceptera att jag ska vara som jag är? Jag drömmer så mycket om mitt utseende och så, frisyrer,kläder,smink,kropp mm. Det finns så mycket fint som jag tycker är skitsnyggt men själv så passsar jag inte i det. Är så trött på det. Varför kan inte jag passa i det som jag skulle vilja passa i ? Ja världen är orättvis och nu ska jag försöka sluta älta skiten och göraa något vettigt. Typ försöka göra klart en power point till ett skolarbete.. Ha det gött.


Liten igen..

Jag tror jag börjar må sämre igen, gå ner i en svacka. Har inte alls motivation till något typ. Allt blir bra liggandes halvfärdigt och jag har inte ens motivation till det jag brukade tycka om förut. Tex som i dag så skulle jag  gå å simma, förut gillade jag det och tyckte det var skönt, brukade simma i 40 minuter men i dag hade jag tröttnat efter 5 minuter och efter en kvart gick jag upp igen. Jag är så trött på mig själv typ. Jag kan inte sluta jämföra mig med andra... Jag är även så trött på kolan även fast den börjar gå riktigt bra. Jag är så trött på en del personer. Varför kan vi alla inte bara leva i en bra värld där inga bekymmer finns? Önskar att jag var liten igen.


Gårdagens händelser :) "/

Då ska jag berätta om gårdagens händelser. Jag och älsklingen hade tänkt gå upp vid 9 och göra oss i ordning och så för att kunna vara vid IKEA tills kl 10 då de öppnade men som vanligt blev vi sena och var inte i stan först vid 11 typ. Vi var till ÖB en snabbis och sen till djurmagazinet och slutligen IKEA. Älskling köpte lite tallrikar och glas. På vägen hem köpte vi bullar och när vi kom hem satte vi igång med att göra en tårta till kvällsfikat. Sen ringde faster och frågade om vi kunde hjälpa henne att skotta snö så det gjorde vi. Sen blev det en prommenad i solen innan vi skulle till stan. Det var riktigt skönt i solen och jag tror att både mina och älsklingens förväntningar på eftermiddagen/kvällen var på topp... men det blev inte riktigt som vi tänkt oss. Det började med att vi åkte till spat och där fick vi stå ute och frysa i en kvart, sen fick vi komma in, byta om och ha det lite mysigt i varmvattenbassängen och de, det var två andra i bubbelpoolen. Sen så fick jag massage och det var jätteskönt. Medans jag fick massage skulle älskling gå å sätta sig i bastun lite och sen skulle han tillbaka till bassängen men då hade han blivit utelåst därifrån så när jag kom tillbaka från masagen stod stackaren utanför bassängrummet i bara badbrallorna. Men sen fick han massage och jag bubblade lite i bubbelpoolen och simmade lite. Sen kom älsk tillbaka och vi bubblade lite tillsammans och sen kommer en av personalen och berättar att det har dubbelbokat till en möhippa så vi är typ tvungna att skynda oss att äta upp våra goda baguetter och sedan byta om. Men de skulle höra av sig så att vi kanske kan få någon kompensation för att vi blev "ivägskickade". Hoppas det är något bra.. Sen i omklädningsrummet så upptäcker jag att jag tappat mitt älskade örhänge och jag vill inte gå tillbaka till de som hade poolen, de verkade inte så trevliga tyckte jag och var väldigt typ nonchalanta eller vad de heter, de sprang typ in och ut ur omklädningsrummet utan att stänga dörren.. Vid den här tiden var jag rejält besviken. Sen blev det ut till bilen och iväg ner på stan för att äta på resturang. Det var ganska mysigt men ganska hög ljudnivå tyckte jag. Maten var inte heller våran smak direkt, köttet och såsen var god men potatisen var det konstig smak på och massa läskiga grönsaker.. Nej finresturang är nog inget för oss två... Efter resturangbesöket for vi hem å mös i soffan och kollade på tv, fikade våran gröna alla hjärtansdagtårta och bara var. Mycket mysigt och i våran stil.... 


Min dag :P

Ganska bra dag, med spa åresturang å solig prommenad å massa anant skoj. Skriver mer i morgon eller någon dag för nu blir det alla <3 dagtårta och mys med älsklingen + mamma och pappa.

Tråkigt!

Sitter här och har skittråkigt. Känns som om jag har gjort allt man kan göra redan. Jag har inte ens något plugg att göra. Jah har ingen snö att skotta för det har pappa redan gjort.. Vad fan ska jag hitta på!? Saknar min älskling, bara några timmar kvar tills vi ses <3

Nya skor och fixade naglar

Här kommer bilder på mina nya skor och mina fixade anglar, belv nöjd me allt ! :)








Massa snö !

Det har kommit massa snö i går och i natt och det snöar fortfarande. Blir hemma från skolan i dag. F¨r fixa åtrixa lite här hemma och hoppas på att det ska sluta snöa typ nu så att min älskling inte behöver köra i sådant väder, jag hoppas att han vill komma ändå fast det är massa snö. Han får köra jätteförsiktigt ! Det yr massor ute och har sig. Inte nice. Tur att jag typ inte behöver gå ut i dag.. kanske å skotta lite snö om ett tag, vi får se. Ha nyss ätit en god frukost i lugn och ro och kollat nyheter och tidningen och ny tänkte jag ta lite bilder på mina skor å det :P De kommer nog upp här sen. Jag har ju så dåligt med bilder här.

Ledig dag :)

Var ledig i dag, skönt ! Sov länge och sen blev det lite frukost och så och sen åkte jag med mamma in till stan och åt lunch och jag köpte nya skor. 3 par för 298 kronor. Ett bra köp tycker jag. Det blev två par sommar/vårskor och sen ett typ vår/höstskor. Jag gick även runt och lämmande cvn, jag hade tre papper med mig och alal tre blev lämnade så hoppas på det. Ska även söka på fler ställer, kanske i morgon eller nästa vecka. Nu sitter jag här å fixar naglarna. det blir nice, kanske kommer en bild senare och en bild på skorna :) Blir inte så mycket uppdatering men men, ha det gött tills nästa gång :)

glasbubbla

Så trött på skolan igen. Jag som trodde jag hade blivit bättre. Jag som trodde att jag var på väg åt rätt håll men nu börjar allt kännas så hopplöst igen.  Är så (svordommar och massa fula ord) trött på skolaan och vissa av lärarna. Jag är så trött på mig själv och min svartsjuka på alla andra som får hjälp och någon som visar att den bryr sig om personen på riktigt. På ett sätt känner jag mig så jävla ensam, som om jag skulle vara den sista i universum, segla runt i en glasbubbla ute i rymden, alldeles ensam...

Söndag igen...

Hatar söndagar, de är så tråkiga. Men men, snart ska jag och mamma gå ut och gå en sväng och sen blir det lite lunch och efter det ska mamma och jag åka på bio. Änglagård - tredje gången gillt. Ska bli spännande. Nu ska jag hoppa i lite andra kläder och göra mig klar för prommenaden :) Ha en bra dag!


pysselkväll

Sitter hemma hos kussen, har varit här sedan eftermiddagen. Vi har pysslat och käkat och haft det trevligt. jag har gjort ett halsband, fixat lite bilder och några armband och sen 2 st drömmfångare att hänga på halsband. Vill hem till min dator och spela lite sims. Saknar älsklingen som fan. Har inte haft en så bra dag i dag. Nej nu ska jag nog  hittta på något annat att göra. Ses !

riskettan och shopping

I dag mellan kl 9:00 - 12:00 var jag på körskolan på riskettan. En utbildning om risker, alkohol, doger och trötthet. Det var ganska intressant och man fick sig några tankeställare. Sån utbildning borde alla få göra, de utan körkort och de som redan har körkort sedan länge. Efter riskettan traskade jag ner på stan och köpte mig en tunika, en ring och ett halsband. Sen åkte jag hem och lagade mat och bakade. Sen drog jag in til stan igen en snabbis och köte en fotoram och ett typ prydnasträd att hänga smycken på. Nu är det fan shoppingstopp fram till semestern för mig. Måste spara mina kära pengar. Nu när jag kom hem igen så bakade jag en banankaka och snart blir det middag, hemmakebabb :D Sen ska jag nog mysa ner mig i soffan och spela sims och äta godis. Nej nu ska jag måla naglarna. Ha det !

ring..


Städnind på g

Det är jobbigt att städa -.-' Har hållit på i två timmar ca och har bara gjort mitt rum och dammsugit mammas och pappas rum. Sen ska jag dammsuga på nedre plan. Okej jag gjorde en paus och pratade med älskling och sen skalade jag potatis. Det är jobbig och fjäska till sig pengar xD Men det är ju även sällt att jag gör det nästan gratis jag som aldrig brukar städa typ. Men nu ska jag sätta igång i gen så jag blir klar någon gång.

:S

I morse var det trögt att gå upp men annars i veckan har det gått ganska bra tycker jag. Var i  skolan men gick hem efter lunch. Känner mig hängig och har lite ont i huvudet. Har iaf börjat med min svenskauppgift så jag ska få den klar men nu har jag fastnat med den så stängde ner, får fortsätta i kväll. Var ner på stan en sanbbis med M på lunchen i dag,hittade en fin tunika jag blev sugen på.. Och  så vill jag ha ett ugglehaslband från Lindex.Fundderar på att köpa dessa men måste kolla över min ekonomi ^^ Jag har ju sagt att jag ska försöka spara så mycket som möjligt nu och inte handla massa kläder och nästa helg ska jag och älskling fira alla hjärtans dag med middag och spa så då går det ju åt en hel del pengar men det ska bli förbaskat skönt och msýsigt. Hoppas på en toppeneftermiddag/kväll då. Men nu ska jag vila en stund och se om jag känner mig bättre sen. Då kanske jag kan städa och fjäska till mig lite extra pengar fårn mamma ( vilken hemsk unge jag är xD ) ^^

Körskolan??

Jaha,, en helt vanlig dag i dag då.. Var i skolan och sen hade jag körlektion, gick skit i början och jag fick damp och allt brast men sen gick det skitbra tyckte jag. Funderar på att kanske sluta gå till körskolan ett tag och  mer plugga teori och köra mer här hemma ett tag. Fast nu är bilen typ trasig så just nu blir det inte så mycket köra av alls. Jag tror jag mer ska fokusera på en sak i taget. Typ skolan för sig och sen körkortet för sig.. Men jag vet inte.. Vi får se hur det blir, har iaf bokat in några mer lektioner och på fredag blir det riskettan. Ska prata lite emr med mamam tänkte jag och se vad hon tyclerom mina funderingar med körkortet. Jag vill ju hemskt gärna h körkot men jag tror det bir bäst om jag fokuserar på en sak i taget... NU ska jag fokusera på pluggandet til lskolan.. Ha det gött så länge !

förvirrad

Har settat och funderat och så på en grej nu ett tag, jag är ju ganska kraftigt byggd, i bland ser jag mig som tjock, jätte fet, och ful men i allafall. Jag brukar läsa massa på internet och i tidningar om kost och motion och så och nu har jag även lånat en bok på biblioteket om detta men allt det här gör mig bara förvirrad. Vad ska man äta? Vad ska man inte äta? Osv osv, jag kan ju se och acceptera andra männiksor  som är stora och kraftiga så som dom är men varför kan jag inte acceptara mig själv att så här ser jag ut och det här är jag? Varför är det så svårt att tycka om sig själv?

RSS 2.0