sjuk

I dag är jag hemma och sjuk, fast jag känner mig lite bättre. I går kväll var det nog värst. Men sen har jag sovit som en stock hela natten och sen så sov jag fram till kl 12 :S  Det var flera veckor sen jag sov hela natten och gud vad skönt det var och nu känner jag mig ganska pigg, får väl se hur det artar sig under dagen. Nu ska jag sätta igång och plugga riktigt ordentligt så jag blir klar. Gjorde iaf två uppgifter i går kväll :) och nu ska jag fixa resten...


Lika som i går med pluggandet

Va fan! Varför gör jag det bara inte?! Varför skriver jag inte skiten, läser det jag ska läsa så är det kalrt sen. Jag har iaf tagit fram mappen och slagit upp boken i dag,, men nu flyttar jag abra runt på den och gör massa annat, tillexempels så lyssnar jag på jullåtar och städar databordet. Det har varit stökigt i typ 1000 år men nu ska jag städa det när jag typ har massor med plugg att göra :@ blir så arg och besviken och frustrearad på mig själv ! :'(

lögner och ångest

Det är så lätt att ljuga. Att dra den där "vita" lögnen för att undanhålla sanningen en aning, kanske för att man är rädd, eller inte vill att andra ska dalta med en. Eller man kanske skämms helt enklet.

- vad sent du kommer
ett mumlande: mm jag missade bussen.. till svar.

Igentligen kanske man sitter hemma och försöker få slut på tårarna som rinner ner för ens kinder för att all lust, ork och motivation är som bortblåst. Man vill bara försvinna bort. Att ångesten ska försvinna. Att allt ska bli som förut. Att allt ska vara bra. Att man är den där duktiga personen som fixar allt, ställer upp för vänner och familj, ler och ser glad ut. Det är så lätt att fastna där nere men så svårt att komma upp. Det är som att gå upp ur en enorm grop i sanden, juh högre upp man klättrar ju mer sand rinner ner och det blir svårare att klättra upp igen och gör ondre och ondare att klättra för alla skrubbsår med sand i. Det är då man ska sätta sig ner och vila, kanske be om hjälp? Ropa efter någon som kan slänga ner ett rep eller en stege. I bland är man kvävd av alla känslor och det känns som ingen hör, det är ingen ide att ropa för ingen hör juh ändå?  Det är då man ska försöka lite till, försöka ropa en gång till så att någon kanske hör eller börjar ana något. Vila en stund till och sedan försöka igen för till slut kommer en hjälp, från någon annan eller från en själv, och man kommer upp ur den enorma gropen med sand även om det kan ta väldigt lång tid...


plugg, plugg,, plugg,, fan! fan!! FAN!!!

Varför kan man inte bara sätta sig ner och plugga? Varför går det inte att bara säga "nej nu pluggar vi så det blir gjort" och så gör man det? Jag har fan ingen ork, jag försöker verkligen att fixa att plugga men jag tar bara fram böckerna och sen börjar jag göra massa annat som är "mer intressant".. Det funkar bara inte! Sen får jag massa ångest för att jag inte gjort det jag skulle göra för att jag inte orkat och allt blir bara värre.  Jag måste hitta motivation men den finns ingenstans. Inte någonstans ! Och den kommer inte lättare tillbaka när jag lyckats drgit på mig en förkyldning och börjar sova som en kratta igen.. Fan. När ska skiten sluta? Det är inte så långt kvar säger alla men jag ser inte det, jag ser inte hur kort tid det är kvar, jag fattar inte. För mig är det fortfarande en evighet..

Och det blir inte lättare att kunna berätta när ni säger att jag är så duktig och öser beröm över mig, antar att jag är rädd för att ni inte ska berömma mig då eller något. Hur fan ska jag kunna berätta att jag behöver hjälp och erkänna att jag inte är så som ni tror när ni säger motsatsen hela tiden? Fan :'(

bowling

Har nyligen kommit hem fån en bowlingtur med älskling och svärfar och kompisar. Först blev det pizzan och sen bowling, riktigt trevligt faktiskt :) Annas har det inte hänt så mycket i dag. Har slappat mest och så har jag hjälpt till att bära in ved, sen tog jag en tur runt gården på upptäksfärd medans älsk och svärfar skulle försöka dra igång en bil.. Annars har det inte hänt så mycket, har blivit förkyld, inte nice -.-' Men nu ska jag gå å mysa med älsklingen så mkt jag kan för i morgon bär det av hemmåt igen. Uscha! Men dröjer inte länge förren jag är här igen :) Nästa helg ;) men ha det gött så hörs vi snart igen!


sällskap av kissen :)

Sitter hemma hos älsklingen. Äntligen! Har saknat honom så, har saknat honom ovanligt mycket  den här veckan :O  Men men nu är han iaf på sitt arbete och jag sitter här själv, vovven är ute men jag har faktiskt kissen som sällskap för en gångs skull. Även om jag är allergisk mot den. Fast jag känner inte lika mycket som jag gör tex hos min kusin :O Kan man regera olika på olika katter?

"Kattungen" är så mjuk å go så jag kan inte låta bli att kela med honom när tillfälle bjuds <3. Han är en väldigt mesig katt igentligen men nu på sista tiden har han blivit allt modigare tycker jag,, och allt tjockare.. Föresten ska jag kanske gå och lyfta ner maten åt honom nu när hunden inte är inne ...   Så, om kattmaten står på golvet när vovven är inne så säger det slurp och så är maten slut, kattfoder är tydligen godare än hundfoder. Min näsa börjar kittlas ^^ Jäkla katt ! xD fast det är juh jag som kelat med honom så har mig själv att skylla.. Kanske ska åka in till apoteket och köpa alergimedecin i allafall som älsklingen föreslog i går kväll...  Men nu ska jag försöka plugga lite och kanske käka lite mat, korvstoganoff, ingen favorit direkt men man får väl äta det som bjuds ;) 


:@

Allt kan dra åt hellvete i  idag !

Precis allt!

Ska nog fan gå å lägga mig så det blir torsdag någon gång så jag får träffa mitt lyckopiller.


jao :)

Typ dålig dag i dag men ändå rätt bra. Har sovit dåligt i natt så är typ supertrött och har ont i huvudet och så har jag haft ont i magen i dag :( Nu sitter jag iaf och myser med min lilla råttis :) Fast ska lämna henne  buren nu och gå å göra mat. I kväll blir det tacos :D

I går testade jag att sätta upp håret och sminka mig till balen iaf, det vart jättefint och jag vart supernöjd jag som tycker ja är så dålig på det men jag hade kanske lite fel där :) Men men ha det gött där ute å släng gärna en kommentar :) 

Måste fan komma på något intressant att skriva om,, eller kanske ska sluta blogga.... ?  Har bara typ ointressanta och tråkiga saker att skriva om för tillfället..

äggmacka :D

Sitter här med min goda äggmacka och gör typ ingenting. Funderar på att spela lite sims eller kanske plugga lite.. Får se är så trött så kanske går å kollar på en film. Eller kansjke ska testa lite smink och se om jag kan sminka mig själv till balen :P ..

I dag när jag stod och väntade på bussen så kom jag på att det är rätt kul och intressant att kolla på folk som går förbi. Elelr det har jag typ alltid tyckt men iaf. I dag gick det förbi en tjej emd knallrosa skor, dom var fina och man såg verkligen dom! Nej fan nu ska jag käka upp min äggmacka och sen testa sminka mig. Ha iaf inget kul att skriva :P harre!

hmm ?

Jahapp då satt jag här igen, har fudnerat på att kanske ge upp det här, har ju iaf inte så många läsare och så och det känns rätt onödigt och har ju inget intressant att säga typ.. ja vet inte, får juh typ inga kommentarer iaf så jag vet inte? Kanske ska skita i det här och hitta på något mer typ... betydelsefullt? att hålla på med? 

Just nu sitter jag och myser med råttisen iallafall, elelr hon var här nyss och låg innan för min tröja men nu har hon gått och lagt sig i bokhyllan. Har varit på stan i stort sett hela dagen. Ha varit och bokat min klänning till skolbalen och sen har jag och mamma köpt skor. Ett par till mamma och ett par till mig som jag ska ha på balen. Tyckte de var jättesöta :) Har även varit och lämnat in kameran för lagning och köpt spån till älskade råttisen :)
Och nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på kanske ska pyssla lite? kanske kan slänga ihop lite julklappar eller något julkort eller något, de säger ju att man inte ska stressa så då kan jag ju börja  fixa med det.. Fast jag är rätt sugen på att jobba lite med mitt projektarbete så ska nog göra det ett tag först :) Ha det bäst !  

fredag igen :)

Äntligen fredag igen! Skönt, slutade tidigt i dag och sen var jag med pappa in till stan för att fixa på vinterdäcken på bilen. Hem, fram å handla och sen fixa käk och så har jag gjort efterrätt:) ( se mina recept lite senare ;) ) Köpte vecko revyn så ska hoppa i mjukisbrallorna och sen slänga mig på soffan och läsa lite innan dobido börjar :) 

Har funderat på en sak, varför har vi alla dessa bloggar och bilddagböcker och facebook och allt annat "skit" ? Det är väl ganska typ onödigt igentlgen? Man ses typ aldrg längre och man blir beroende att sitta framför datorn, man måste juh se vad alla andra har för sig! Njae jag håller nog med på "det var bättre förr". Nej nu ska jag gå å slappa ha, det gött i tvsofforna !

regn :(

Det regnar = min fina snö försvinner och det blir snöslask och blött. Inte nice :( Ska alldeles strax gå till bussen, känner mig inte motiverad att gå till skolan i dag, skulle gärna bädda ner mig i soffan å se på film eller något... Nej nu ska jag gå å packa enr skolsakerna å bege mig till bussen. Ha en bra dag!

skolan -.-'

Gick upp typ 9:10 bussen gick en kvart senare, vad ska jag säga? Frukost på väg till bussen iaf.. Kommer till skolan, första lektionen inställd, suck! -.-' Snart är det handledartid och sen lunch. Funderar på att åka hem efter handledartiden, känner mig hängig. Vet inte hur det är med mig längre, har nog slutat känna efter på något sett, iaf hur det är på insidan.. Kanske ska gå på etiken,, det är ju bara redovisningar och så kanske jag kan få nåot tips på hur jag ska fortsätta med mitt arbete som jag inte riktigt orkat med.. Nej nu ska jag gå till lektionen, hoppas  mitt lykopiller skriver på sin kafferast, saknar honom så.


dyrt att vara fin

Kom hem för en stund sen, måste plugga men jag har ingen motivation :( Har lite ont i hvudet och känner mig allmänt hängig och fryser.. Vill inte bli sjuk men det känns verkligen som om jag kommer bli det :( men men..
I går bestämde jag mig juh för att gå på julbalen på skolan också, eller ja själva balen är på stadshotellet. Letade genom hela tradera efter klänning i går och alla de jag gillade var ju förstås för små.. "/ Men i dag efter skolan så var jag till en sån affär och nu har jag hittat en jättefin mörkblå klänning som jag vill hyra.  Typ 2000 kostar det, fett dyrt igentligen.. Synd jag inte var lite mindre "kramgo" så att jag kunde köpt klänning på internet, mkt billigare,, men nu ska jag gå å äta lite mellis och så kanske jag orkar börja plugga sen... Ha det !


SNÖ :)

Massor med snö i dag! :) Fast nu är det typ regn/snö som faller här "/

Är skit rastlös men har inte motivation eller ork att göra något. Funderar på att gå och lägga mig faktiskt.. Känner mig febrig och har ont i huvudet och lite i magen. Tror jag kommer bli sjuk eller något. Hade ont i magen i  går också och en dag på lovet, kanske har fått magkatarr eller något, får väl se om det går över eller så... Känner mig helt visssen. Saknar älskling.

Älska mig när ja förtjänar det som minst, det är då jag behöver det som mest !

Små små steg som blir till långa kliv

Allt är en lång väg och det börjar bli dax att gå med egna steg. Att stå på egna ben. Både det lilla i vardagen och det stora att börja bli vuxen. Måste fixa dom små stegen som blir till dom långa kliven ut i världen. Små små steg i vardagen. Små små steg för mig själv, är början på den långa färden.

Dålig start i dag, nu känns det lite bättre. Har varit hemma från skolan idag, kunde inte förmå mig att komma iväg dit. Va till kuratorn på eftermiddagen, det var bra. Nu ska jag städa hos Lill-Älsk och sen försöka plugga lite innan jag tänkte titta på tv i kväll. Tänkte kolla på det där nya programmet om bortskämda ungar.

suck...

Längtar som fan efter älskling redan, det var typ två timmar sen han åkte hem.. Haft en jätte mysig helg men lite jobbig också. Nu ska jag strax hoppa i ett bad och försöka koppla av lite. Spänner mig mycket tror jag, har ont lite här å där och har ont i huvudet. I fredags blev det hemfärd och vi kom väl inte iväg som planerat som vanligt^^ Älskling slutade tidigare så vi tänkte vi skulle vara hemma här hos mig någon gång typ 17-18 tiden men vi kom inte först typ vid 21 tiden hehe. Vi måste bli lite bättre på att hålla våra planerade tidsplaner eller planera lite bättre så dom håller kanske xD I dag var vi duktiga på att hålla tidsplanen tills älsk skulle åka hem iallafall :)

I fredags när vi kom hit blev det middag och sen mys på soffan. I går (lördag) var vi med mamma och faster till kyrkan och tände ljus på gravarna och sen hem och fika. På eftermiddagen blev det kalas hos kusin och sen hem en liten sväng för att sedan åka in på bio med kompisarna. Först var vi och fikade och sen på bio. Det var trevligt. Vi såg filmen I rymden finns inga känslor, den var ganska okej men hade nog förväntat mig att den skulle vara bättre och roligare på något sett :P Vi åkte också förbi stora kyrkogården i stan, så fint med alla tända ljus vid gravarna nu i Alla helgona helgen. Tycker det är skitfint och mysigt. Och i dag söndag har vi inte gjort så mycket, i morse var vi och hämtade kött hos mammas kusin sen har vi typ bara slappat. Jag och älskling tog en promenad fram till affären en sväng och sen kollade vi på film... Nej nu ska jag sätta fart och hoppa i ett bad och fundera lite sen se på tv. Ha det gött !


badat ! :D

Då har man varit och badat i nästan tre timmar och kan tala om att jag är helt slut. Har försökt att brotta av en 11 åring från en madrass och sen simmat lite, puh vad jobbigt det var. Funderar på att lägga mig i ett bad och slappna av lite för känner mig allmänt slut i rutan pga oliksa saker, känner mig inte i toppforma och vet hur allt kommer rasa i gen på söndag tyvärr men men försöker hålla humöret uppe och vara positiv. Nje nu ska jag hoppa i ett bad och sen käka glass !


Jahapp

Vad ska jag skirva i dag då? Är fan tom på ord nu igen... Men men i går var en lång tråkigt dag, mådde inte så bra. Var uppe och höll älskling sällskap på morgonon, fatta jag gick upp klockan 6! :O  Sen hade jag svårt att somna om igen så kollade på barnprogram till typ halv 9-9 sen gick jag och lade mig i sängen å sov till kl 12. Sen kollade jag på tv typ hela dagen, var ute med vovven en sväng också. Han var knäpp igår föresten, skällde på ingenting å hade sig och sen gick han unt och nosade över hela gården i typ 1,5 timmar.. :S Lite läskigt faktiskt och ett tag trodde jag att han hade rymt för han var spårlöst borta men efter en stund fick jag syn på honom igen..

När älskling kom hem bar det av in till stan till svärmor och åt mat och sen följde jag med älskling på scauter, det var kul. De spelade innebandy och brännbolls-innebandy, det såg riktigt kul ut, synd jag inte hade andra skor så kunde jag varit med på brännbollen :M Sen sov vi hos svärmor och idag sova jag till halv 12 och när jag vaknade avr det helt tomt i lägenheten, hittade en lapp att de var ute å åkte men skulle komma hem innan vi ska gå till badhuset. japp i dag ska jag svärmor och hennes killes dotter till badhuset och jag ska iaf simma. Sen i kväll blir det hem till landet igen, ska bli skönt, trivs som fisken i vattnet där, fast det är läskigt att vara där också.. :P
Ha det gött och släng gärna en kommentar ;)


Saknar älskling "/ <3


Tråkigt väder.com

Regnat typ hela dagen, blev en liten snabb prommenad med vovven till brevlådan och lite längre mellan regnskurarna ^^ Sen har jag typ bara slappat hela dagen. Vattnat blommorna och satt igång diskmaskinen.. Och nu har jag precis skrivit lite extra till mina apu-uppgifter och strax blir det käk. I kväll serveras fläskkottleter, sås, potatis och sallad, smaskens!

vovven

04:40 ca vaknar jag med ett ryck när vovven åker ner för trappen. Han ramlar verkligen ner för trappen med en massa dunk dunk dunk och tassar som försöker få fäste att stanna. Stackars vovve "/  Det är inte lätt att bli gammal..

Efter det att vovven ramlat har jag lite svårt att somna om och när jag väl börjar slumra till så ringer svärfars väckarklocka och jag vaknar till igen -.-' Sen håller man på att somna igen och då är det älsklings tur att stiga upp. Tur att det blir lungt och skönt så att man kan sova sen när de åkt till jobbet ;) Vaknade typ vid halv 11 sen.. Jag som hade tänkt att jag skulle försöka att gå upp vid 9 iaf men men xD Sen blev det frukost, lite tv, en prommenad med vovven och sen fixade jag disken å nu sitter jag här å väntar på att älskling ska komma hem igen^^ Ska försöka plugga lite om en stund tror jag.. Ha det bäst !

RSS 2.0