"/

Prommenerar, äter lunch och myser med katten är nog det ända jag göra om dagarna. Och sitter vid teven/datan.. Köpte Allevo choklad shake i går, ingen hit för mig..  smakade verkligne inte gott. Får hitta på något annat.. ne vafan jag orkar inte skriva något. Har inget att berätta "/

Sool :)

Mmm, solen skiner i dag och det var riktigt skönt ute. Var ut till brevlådan men posten hade inte kommit än.Tror den kommer på eftermiddagen. Nu kollar jag film och sen blir det att packa upp grejer, att det aldrig blir gjort! -.-' haha

Morötter :D

Var ut i landet och plockat mina baby morötter xD

Måndag :P

Första måndagen som 19 åring och det känns,,, precis som vanligt. Är hemma i lägenheten och just för tillfället slösurfar jag bara. Har ringt till mitt sommarjobb för att försöka få tag på en person som jag kan ha som referens när jag söker jobb, men det var ingen som svarde. De är nog på lunch.  Ska testa ringa lite senare.
Haft en go helg hemma i V-ås med firande av kusinvitamin och firande av mig. Han även med en sväng på marknaden. Åkte karusell och handlade lite, ett linne, en typ t-shirt/tunika och ett örhänge.
Ne, nu ska jag försöka ordna upp lite saker av de jag flyttat med från V-ås. Blir fan full bil varje gång när vi vart där haha.   // Anna

Ingen plugga-teori-dag i dag..

Det vart inget teoripluggande tyvärr. Har inte tillräkligt med motivation och ork. Har tyvärr inte haft någon bra dag i dag. Men nu blir det iaf myspys med älsklingen efter en god middag med tacos!
I morgon tar vi nya tag! Då ska jag även träffa en jobbcoach för förstagången, spännande! Och sen till veterinären för rakning av tovig kisse. Det är bra, då har jag fullt upp i morgon :)

plugga-teori-dag

I dag när jag skulle starta min dator och gå in på internet så funkar det inte att gå in på internet och jag får inte igång det ! -.-' Fettt sur jg blev ! men tur att jag har älklings dator att sitta vid (A)


Har typ en långtråkig dag i dag, sov superläääänge så kommer väl inte vara nå trött i kväll. Ska göra denna dag till en "plugga-teori-dag" så att jag kommer någonstans med körkortet. Får försöka lura fram den där lilla toviga tigerna jag ahr under sängen och se om han vill hålla mig sällskap...


vackert väder ;P

Solen skiner som bara den utré och på teven är det adoptionsprogram, så gullit med bebisar! Nu är det lunch för min del, potatis, sås, grönsaker och hamburgare, smaskens! Händer inte så mycket i dag. Blir nog en slappardag men måste ta reda på berget av disk som står på diskbänken. det får blir efter jag ätit.

I går kom Aladdin hit. Min lilla luvtuss. Tyvärr supertovig men det ska vi fixa på torsdag. Just nu tar kissen och jag det bara lungt så kissen får bo in sig hos oss i stället för ute på landet i Älsklings förra hus där de bodde. Men u är det nya tider och nya tag! det gick bra med kisse i går kväll och i natt men nu ligger han bara under sängen och vill inte komma ut "/
Kisse har hittat en plats där han kände sig ganska trygg, det här täcket känner jag igen och det luktar "hemma"

Helgen är över

Nu är helgen över och det är måndag igen. På förmiddagen var jag till arbetsförmedlingen för att lära mig skriva cv och personligt brev men tyckte inte att jag lärde mig något nytt. Men det var bra att gå dit för att få lite påminnelse och repition :) På väg hem blev det en tur till affären för att köpa lite smör och pålägg till frukost.

Väl hemma började jag plocka undan lite saker, ska försöka städa lite och få lite ordning på alla kläder och saker som ligger överallt här hemma. Bara diskningen och dammsugningen kvar. Och lite mer plocknde så att man kommer åt allt damm och skit haha.
I helgen var det först flyttning av svärfar, massor med saker som skulle packas och flyttas men nu är det i stort sett helt färfigflyttat. Känns bra. det var riktigt trevligt, allt trevligt och hjälpsammt folk samtidigt som det var jobbigt med alla känslor att flytta ifrån det älsakde gamla huset. Efter att ha flyttat hela dagen så var jag och älsklingen rätt slut när vi begav oss till svärmor på kalas. Vi kom sent och gick å lade oss tidigt medans de andra festade på till 6 på morgonen! men det var jättetrevligt även där :) På söndagen blev det en skön slappardag.
Just ja, på fredagskvällen var vi till Karslstad för att lämna tillbaka vårat utebord som vi köpte förra söndagen men som när vi kom hem till våran besvikelse var repigt och fult. men som tur var fick vi ett nytt bord så nu kan v sitta ute och mysa i det fina sommar/höst vädret!
Men nu är det nog dax jag börja sätta fart igen så det blir något mer gjort i dag! Ha det gött // Anna

Fredag ..

Regnet öser ner och det har de gjort i stort sett hela dagen. Inget körande av flyttkartonger för svärfar, de hade blivit asblöta i allt regn. Hoppas det inte regnar i morgon då stora flyttlasset för svärfar går och på kvällen ska det bli kräftkalas hos svärmor :) Undra vad jag ska ha på mig, hoppas jag har fått med mig nå lite finare kläder i mitt flyttlass :P Men det blir nog bra. Känns som om det kommer bli en jobbig och stressig dag i morgon och jag har många tankar som far omkring i huvudet. Vet inte vart jag ska ta vägen, känner mig mest i vägen bara. Hoppas lite på att det blir en kväll med älskling och mig i lägenheten så jag får lite lugn inför i morgon.. Vi får se hur det blir för just nu vet jag inte vad jag vill heller. Bara jag får vara med min Älskling så blir det nog bra.

Bad day?

Dagens lunch: Bränd korvstroganoff och kallt ris + brända fingrar -.-'

Långtråkig dag i dag, har typ inget att göra. Har legat framför teven sen jag gick upp i stort sett. Var ut i solen en sväng också. Det var skönt :) Önskar att älsklingen kom hem NU ! Hoppas på att eftermiddagen/kvällen blir mer fartfylld än min dag har varit.

Ha det gött så länge // Anna

Flyttad :P

Jahapp, det här med blogguppdatering.. Går inte så bra för mig för tillfället haha.
Jaja, nur har jag i princip flyttat till Värmland. Ingen andressändring än men det är på gång och jag kommer nog befinna mig i V-ås lite då å då för att fixa körkortet. I går var jag till arbetsförmedlingen och skrev in mig och i dag har jag gjort en "intresseanmälan" för jobb som personlig assistent och så har jag ringt till vikarieordanre inom barnomsorgen. Det var ingen som svarade men ska ringa igen och så. men nu blir det till att fixa lunch och sen prommenad med vovven, är dagmamma till älsklingen Winston <3

RSS 2.0