Kalla fingrar

Sitter i biblioteket på skolan och har skrivit lite till projektarbetet mitt så nu är mina fingrar iskalla :(  Jag har även skrivit in ett recept på receptbloggen (så kika in där: http://annaendelavvarlden.blogg.se/recept ) som jag tänkte baka i kväll. Ska även baka lite fikabröd till helgen. Men först när jag kommer hem ska jag nog lägga mig på soffan ett tag eller börja lite med leran jag köpte här om dagen :) Har varit på apu:n i dag, det har gått bra, mår ganska okej i dag. I går kväll vart det en sväng på krogen. Inte riktigt min grej det där med krogen,, nje jag går nog hellre ut å käkar och tex bowlar eller går på bio eller något eller bra är hemma å har typ "fest" eller bara hänger med polers, sånt där med att dansa å så är inte min grej, jag är den där typiska soffsittaren/göm dig i ett hörn typen :P  Ska till bra mkt innan jag står på dansgolvet. Så snart går bussen hem och så blir det vänta åp att morsan sluta, lite handling och sen baknig :) Men men, harre gött där ute, sak försöka lägga in lite bilder någon gång. Men det är så jobbigt när jag aldrig har "min egen" dator "/

:(

Fan! Det här går inte "/ Hur mycket jag än försöker så käns det som om det bara blir skit och allt är mitt fel. Är hemma i dag också men i morgon SKA jag gå. Vare sig jag vill eller inte. Har iaf mailat till lite lärare och så nu.. Så trött på allt vill bara sova. Har varit ute och gått en liten prommenad och nu ska jag hem och käka sen städa mitt rum och fixa lite. I kväll blir det iaf körskolan för teorilektion. Sen kanske det blir krogen med brudarna. Känner mig inte så sugen att gå dit och än mindre när det bara är jag som ska hem igen då de andra ska vara kvar i stan. Men får väl se hur det blir.. Fan nu öser jag ur min skit här också att jag aldrig kan låta bli!!

Då va det måndag i gen

Suck, hatar verkligen måndagar! Det är jobbigt att gå upp på morgonen då, extra jobbigt att gå upp. Saknar älskling som fan, men till helgen får jag träffa min sötnos<3 Kanske blir en vända med husvagnen då eller en tur till stugan, får se till slutet av veckan hur det blir. I dag har jag iaf varit hemma, igen. Var till kuratorn i morse och sen åkte jag hem och käka frulle och sen städade jag min garderob. Var meningen att jag skulle städa hela mitt rum men hann inte det för efter att jag städat garderoben och satt å käkade lunch ringde frissan och hon hade tid på engång typ så det var bara att åka dit :) Skönt! Gillar att gå till frisören och blir lite ompysslad. Har tonat håret i dag :) Så nu är jag rödhårig igen, fast jag tycker inte det blev lika rött som det brukar, men det kanske blir bättre när det liksom setat i en stund om ni förstår vad jag menar :P Efter frissan blev det körskolan, där gick det väl ganska bra faktiskt fast jag måste träna mera på lite saker och komma ihåg att ha rätt växel i :S 

 I morgon ska jag försöka gå till skolan å apun, gillar det inte men jag måste juh. Jag klarar inte av att inte ha något att göra som på apun, sitter juh typ bara där. Jag måste typ ha något att göra hela tiden, något som jag typ tycker om att göra så att jag känner mig motiverad.  Ska kanske försöka prata med skolan eller något.. Men men nu ska jag nog gå hem och slänga mig på soffan eller kanske städa rummet. Men jag orkar nog inte det, skulle hällst av allt vilja lägga mig intill älsklingen och höra hans lugna andetag och hjärtslag och sova en stund men han är ju inte här så det går ju inte, ett jäkla tjat om den där älsklingen haha :P  Men ni får hare så gött så skriver jag när jag skriver, blir ju inte så bra nu när jag inte har internet hemma :( Måste försöka få hjälp att fixa det..

Sovmorgon..

Ja, i dag sov jag då rikgtigt länge, till kl 12:46. Men gud vad skönt det var. Skulle kunna sova i flera veckor till. Har bara sån lust att liksom försvinna ett tag... I går kväll va allt piss och i dag är väl humöret fortfarande inte på topp men hoppas det blir bättre snart när jag ska till S på middag :) det blir skert nice.. Väligt blåsigt väder ute i dag.. men nu ska jag kolla mailen och sen vara lite social med faster och henned främmande från Norrland innan jag drar vidare till Sara. Ha det !

Jao :)

Nu har jag varit ute och övningskört :) Gick faktiskt bra! Körde ända hem till faster och parkerade på hennes gård :M Känner mig duktig :) 

I morgon är det äntligen fredag och då blir det slapparkväll och mys i soffan, synd jag inte får träffa älskling bara "/  Saknar verkligen honom skit mkt,, jag har tänkt på en sak om det i dag.. Jag undrar om vi skule typ liksom vara lika kära om vi flyttade ihop eller om vi skulle bli "mindre" kära då ?  Hoppas vi fortfarande typ kommer vara "nykära" fast vi tex flyttar ihop eller så om vi nu skulle göra det någon gång om ett par år eller så.. Det är läskigt med framtiden tycker jag :S Men gud vad jag längtar efter att flytta hemmifrån och få typ fixa ett eget hem å så men ändå är tanken fett skrämmande! Hur ska jag klara av att bo själv tex, ja gillar ju inte att vara ensam...  Men nu ska jag kolla lite om jag hittar något nytt öränge som jag kan köpa (på nätet)  och sen ska jag maila lite å sånt fix. Tur jag får låna fasters dator när jag vill i stort sett :) btw i dag har jag shoppat, eller ja mamma har shoppat åt mig på loppisen där jag har apu, en liten silverfärgad spegel jag ska fixa med, en fönsterlampa och en liten silverfärgad kruka :) Kanske kommer bilder sen någon gång ^^

"Jag får liksom ingen ordning på mitt liv, det kan vara så förfärligt, det kan vara så bra"

Varje sida..?

Jahapp, I går och förrgår var jag ju hemma men i dag har jag pallrat mig iväg till både apu och skolan. Har sovit dåligt nu på morgonsidan, vaknade vid 4 och sen vaknade jag när pappa gick upp och då kunde jag typ inte somna om, sov en liten stund, vaknade, sov en liten stund, vakande osv. Har typ vakant på fel sida i dag fast jag har vaknat på varenda sida jag har tror jag. 

Jag är fett sugen på mjölk och nybakade bullar.. men men så blir det inte, jag ska ju sluta med massa sånt gott, kanske att jag  äter upp en ensam kanelbulle jag hittade på bänken i går ( okej i går var det två bullar men jag åt upp den ena så nu är det en ensam bulle kvar om ingen annan ätit upp den "/ ) Senare när jag kommer hem ska jag övninsköra, gjorde det igår med men då gick det inte så bra tyckte jag, hoppas på att det går bättre i dag. Känns som om jag aldrig kommer få körkort. Men det komemr jag juh få någon gång förhoppningsvis :)

Jag har även varit duktig i veckan tycker jag har tränat i måndags kväll och i går morse och så tänkte jag träna i kväll. Gör typ situps och massa sånt hemma, längtar verkligen tills S och D har fixat gymkort så att vi kan gå å gymma på skolan, vill verkligen komma igång nu! Långt där inne finns det en liten gnistra som börjar tända min kämparglöd igen även om det  blir skit ibland och jag deppar ihop. Men någonstans där inne känns det som om det är på gång! Snart ska jag till I <3 ME och hitta på något med de andra där, I <3 ME är en liten grupp som skolsyster har startat och just nu är vi en liten grupp på 4 tjejer som mår dåligt och så pratar vi om saker och hittar på roliga saker och så, känns bra, är nästan alltid på bättre humör när jag kommer därifrån så hoppas det håller i sig i dag också... okej det blev inge träff i dag, skolsyrran ringde nyss och berättade att de andra tjejerna gått hem, tråkigt, hade verkligen sett fram emot att få träffa dom,så vad fan ska jag hitta på nu? Vill inte gå till bilden, får inget gjort där ska ringa mamma å se vad hon gör, kanske kan åka med henne hem för hon skulle in till stan i dag..


Fan!

Vad fan håller jag på med? Varför går jag bara inte dit? Jag behöver juh typ bara sitta där i skolan eller på apun. Det kändes juh så bra i går där så varför gick jag inte dit i dag? Det känns som om jag kommer snubbla på mållinjen. Förstöra allt. Jag orkar fan inte med det här mer. Önskar någon kunde trolla och göra allt bra.
Vägen är lång..

...Frustrerad, orolig, upprörd
förkrossad?...


Min helg...

I fredags åkte jag till älskling, väldgt skönt fast helgen har väl vart så där. Fredagen var ganska nice men sen blev  allt skit på lördagen. Började att vi gick på marknan, jag med världens mensvärk, inte nice! Fram emot eftermiddagen åkte vi hem till älsklingen och skulle duscha å lite sånt och jag lånade datorn en sväng. Pratade med kussen och sen brakade allt, men det är fixat nu :) . Allt liksom ligger och pyr där inne i mig hela tiden och så för minsta lilla flammar det upp till ytan... Känns som om jag förstörde för min pöjk då det typ var meningen vi skulle åka ut till hans kompisar på kvällen men så vart det inte, jag orkade bara inte, så vi bestämde oss för att åka tillbaka in till "stan" till svärmors lägenhet för att möta kompisarna senare om de också skulle in till stan. Vi tog med lite filmer men vi fastnade vid tven med wiskey och cider och sen så slocknade älskling så jag fick sitta där alldeles själv. På söndagen var väl inte mitt humör i topp heller så vi bestämde oss för att åka hem till älsklingen (landet) och bara ta det lungt innan jag skulle till bussen hem. Det var fint väder och jättevarmt i solen så det blev en liten promenad ner till bryggan där vi lade oss och pratade. Så skönt att vara där tycker jag, älskar verkligen stället där älskling bor men jag vet inte om jag skulle kunna bo där även om jag skulle vilja det, jag är för mycket stadsfjolla men drömma kan man väl få göra ?  Sen gick vi hem och lade oss på sängen och fortsatte snacka... Sen blev det en dusch innan det var dax för hemfärd. Inte så kul. När jag kom hem brakade allt igen men nu i dag känns det helt okej faktiskt. Det går så väldigt upp och ner och det kommer så plötsligt i bland och i bland vet jag inte ens varför men förhoppningsvis ska det bli bättre nu när jag vågat bett om hjälp och vågar prata mer om hur jag mår.

Första dagen på APU:n i dag. Har varit rätt nice, men har en känsla av att jag faktiskt kommer ha rätt långtråkigt där men den här dagen har gått fort iaf så hoppas de andra dagarna också gör det, ett härligt gäng där :) Skulle nog faktiskt kunna tänka mig att jobba med såna när jag blir stor, med människor i behov av stöd.. :) Iaf såna som dom som är på min apu dom har liksom inte så mycket "fel" om man säger så, vad elakt det lät, men iaf så är det ett underbart gäng och trevlig personal :) Så hoppas det går bra. men nu ska jag fixa lite med mitt projektarbete och lte annat på datorn, äär hemma hos S och har lånat hennes dator :) Jag vill också ha en bärbar dator :(

Sitter i plugget

Sitter i plugget och degar. Väntar på att religionen ska böja, tror den börjar 10:50 ^^ Har varit på handledarträff för projektarbetet nu på morgonen så därför jag redan är här. Senare i dag ska jag till skolläkaren och se vad han säger om mit onda knä... Längtar tills i kväll då jag får träffa älskling i gen.

Haha i morse när jag satt på bussen i godan ro så tänkte jag att jag skulle lyssna lite på musik nu när jag har lånat älsklings mp3 men sen så tänkte jag "nej jag ska spara på batteriet tills på eftermiddagen" och då kom jag på att jag glömt sladden till mp3 hemma :( Men som tur är har jag en snäll pappa som ska komma hit med den sen så att jag kan lämna tillbaka sen till älsk :P  Efter plugget blir det en sväng till New Yoker där jag ska shoppa  tröjor jag hittade i går när jag var där. Sen ska jag gå ner till stationen och vänta på att buss 888 mot Oslo kommer :) Tror jag ska ta en fika medans jag väntar... Men nu ska jag gå mot lektionen tror jag, skriver kanske en sväng senare !



tacos !

Är hemma hos klasskompisen på tacokväll. Blir nog nice :) Hennes kattunge har gjort hål i mina nya leggins :(  Fy den :( Nu måste jag försöka laga dom när jag kommer hem.. Nu ska jag kolla mailen och sen vara spcial med klasskompisarna. Hoppas internet hemam funkar i kväll ^^ Pussar !

skooolan

Sitter i plugget nu. Har lunchrast. Seriöst jag är fan mer beroende av datorer och speciellt internet än vad jag tror att jag är! Känner mig liksom typ.. maktlös? nu när internet hemma inte fungerar. Jag kan inte  tex skriva blogg, jag kan inte kolla bdb, jag kan inte kolla saker till skolan osv. Blir fan frustrerad! Men men.. Har lust att åka hem från plugget men nu har jag bara bästa lektionen kvar. Sen ska jag gå och leta efter mitt busskort som jag tappade på stan igår när jag var och fikade med Limpan. Sen ska jag till skolsyster på möte typ och sen blir det körskolan för teorilektion!

I går var det en ganska okej dag, iaf på eftermiddagen. Va i plugget fast jag inte ville och HM och kappahl och jag köpte en kjol som jag letat efter länge och äntligen hittarde i rätt storlek :D och så vart det ett par nya leggins. Införskaffade även gymkort på skolan så jag och D kan gymma och hålla igång i vinter :) Nu ska vi kämpa ! Jag måste sluta säga det där.. det är som det där man ska inte ropa på hjälp i onödan för då kanske man inte får hjälp när man verkligen behöver den. Kämpa börjar bara bli liksom ett tomt ord när jag säger det...  Jag var även och röstade i går :) Rätt coolt xD

I morgon är det halvstudiedag och skolfoto. Sen på eftermiddagen/kvällen ska klassen hem till en i klassen och vi ska käka tacos, det blir nog trevligt. Nu ska jag skriva ut en "lathund" till projektarbetet och sen springa i väg till lektionen.  Harre !

Biblioteket :D

Sitter på bibblan. Internet hemma fungera juh inte och här fungerar inte tangenterna. Man kan inte skriva å,ä och ö och jag vet inte hur man fixar det. Men sen kom jag på att jag kanske kunde gå in på bibliotekets internet från mobilen. Jag vet inte om det kostar något. Hoppas inte.. Måste nog kolla upp det här.. Har iallafall varit hemma från skolan i dag. Jag vill så gärna gå dit och jag vill så gärna vara glad och må bra men ibland går det bara inte. Det känns lite som om jag bara är lat, men så är det inte.. Jag vill så gärna fixa allt.. I dag har jag iaf ringt till min apu-plats, ska dit och hälsa på på torsdag. Det verkar vara ett bra ställe, trevligt.. Ska nog gå hem igen och käka lite och kolla på en film. Sen vet jag inte vad jag ska hitta på. Kanske jobba lite mer med projektarbetet. Har gjort lite i dag.. Vill tillbaka till Värmland, saknar min pöjk så.. Han får mig att Må bra, glömma allt dåligt, iallafall för ett tag.. Aja, vi hörs väl någon gång!

Bussresa

Sitter på bussen hem nu. Med musik! : D Fick låna älsklings mp3... Hoppas jag typ inte får värsta räkningen eller något nu, är lite orolig för det ska vara gratis internet på bussarna men då kommer det liksom upp en sida med swebus på men den kom inte upp nu. Smsade S men hon svarade inte. Försöker få reda på om hon har bestämt något till nästa helg då hon fyller 18. Jag har juh tänkt att åka tillbaka till älsk då, men det känns lite fel att dissa hennes 18 års dag.. Men men får väl se till veckan hur det blir. Vi hörs!

hej hopp gummisnopp!

Sitter här och tråkar en stund medans vi väntar på mat, älsk sitter här bredvid <3 Snart bär det av hemmåt igen, tyvärr, skulle gärna stanna för evigt !  Ser abslout inte fram emot en till låååååååång tråkig bussresa utan musik. Hoppas det inte är mycket folk på bussen... Aja, ha det gött så länge!

Fy fan för älgar !

Jag hatar älgar, verkligen hatar älgar. Helt seriöst! Efter vi vart och bowlat och haft en trevlig kväll så på väg hem så håller vi på att krocka med en rätt så stor älgtjur enligt älskling. Jag vet inte för jag såg inte, Jag blundade. Fan vad rädd jag vart. Minns bara att jag kollade mot huset typ nere på åkern på höger sida och tänkte " det lyser där" sen vred jag på huvudet åt vänster och såg en älg och kände hur älskling i stort sett ställde sig på bromsen. Sen vet jag typ inte mer, allt gick av sig självt liksom. Antar det var kanske lite halt på vägen i regnet. Kände bara hur vi bromsade, hörde mitt eget skrik och hur jag kröp ihop med händerna för öronen, hårt blundade ögon och så gjorde mig så liten som möjligt. Sen tänkte jag "nu smäller det" men det gjorde det inte, som tur var. Allt detta under några sekunder. Sen stannade vi och min panik och mina tårar kom. Helvete för älgar! Tänk om vi kommit någon stund senare, tänk om bilen inne i stan inte hade stannat så vi tvungna att bromsa och köra om den, vad hade hänt då? Hade älgen fortfarande gått över vägen samma tid hade den antagligt setat i rutan eller på huven. Jag är nog fortfarande lite i chock.. Ska nog gå å kramas lite med pojken min nu och sen blir det sängen..

God natt!

Pssst !  Det gick inte så dåligt på bowlingen, "syrran" vann och jag kom 4 av 6 tror jag, sist kom älskling xD

Bowla?

Jahapp,,  sitter vid datan en stund.. Vaknade vid 8 tiden i dag och var ner på toa en sväng, sen kunde jag inte somna om och vid typ halv 9 vaknade älskling så då passade jag på att ge igen lite från igår när han kittlade mig (A) Stackars pöjk !  Efter det blev det frukost och sen hamnade jag framför teven och Disney Channel xD De visade Janne Långben the movie men jag kollade bara på början :)

I kväll ska vi in till "stan" och bowla, det blir nog kul! Älsklings syrra och jag ska slåss om sistaplatsen ;)
Nu ska jag gå å se vart älsklingen tog vägen och fråga om jag också kan göra någon nytta, de håller nämligen på att städa och sånt tror jag..

Ha det gött där ute !





Maaat!

Hej mina läsare!

har inte hunnit giort så mkt plugg som jag hoppats på idag, blir nog lite i morgon med. Har spelat lite gh med älskling och nu blir det mat! Varma mackor :)  senare i kväll blir det fredagsmyyys! <3

Värmland <3

Då är man äntligen hos älsklingen igen! Så skönt. Kom hit i går kväll efter en 4,5 timmars trist bussresa utan musik, Duktig som jag är har jag ju slarvat bort både mp3n och hörlurarna till mobilen :( I dag har jag inte gjort något speciellt, kollat lite på tv, käkat och pluggat lite. Nu sitter jag här och grejjer lite, ska snart gå å plugga igen. Snart kommer nog älsklingen hem också !

Skulle försöka vara duktig i morse och gå upp och äta frukost med älskling men det gick ju inte så bra.. Var skit trött och halvsov men sen efter älskling gått så blev jag typ superpigg ett tag :( Och i natt höll jag fan på att skita på mig när katten kom och lade sig på mig, fan vad rädd jag vart! 

Men men nu ska jag sluta skriva och plugga! Harre !

Nej så vart det ju inte...

Skulle ju ha gått Rudbeckslunken idag men så vart det inte, tappade motivationen helt, men ska gå ut och gå här hemma om en liten stund. Måste börja kämpa nu. Var till skolan men sen så sket det sig med lunken så gick å åt och sen så blev det körskolan och plugga lite teori en stund och nu sitter jag hos faster. Har lånat hennes dator för hemma funkar inte internet. Kollar mailen å lite sånt och skriver här.

Är nere i en svacka igen men jag måste försöka fixa allt. Det är klart det går, bara man har orken och motoivationen. Det har inte jag riktigt men jag måste ju försöka i allafall. Om jag gick Lunken i dag så skulle mamma betala halva priset på en bok jag vill ha, det måste ju gälla om jag går här hemma också... Det tycker iaf jag.. Det var någon som sa till mig att man ska belöna sig själv då och då.

Och så har jag sån jävla beslutsångest som vanligt. Nu har jag det för att jag vet inte om jag ska följa med till hälsingland med släkten typ eller om jag ska åka till Älskling. Jag vill typ följa med dit till Hälsingland men jag vill ändå åka till älskling och typ vila upp mig lite och komma bort från allt och få lite kärlek liksom, lite värme och glöd, kämparglöd. Liksom få vara riktigt glad ett tag och inte tänka så mycket. Jag saknar honom som fan och blir fan knäpp utan honom. Allt är så jobbigt då utan han. Skulle behöva han här och nu, men så är det väl att vara kär ^^

Nu ska jag bara kolla mailen och lägga upp  lite recept. Sen ska jag traska ut! :)

Men fan!

Ja vårta internernet är knäppt så kommer inte in när jag vill och i skolan har jag inte någon tillgång till datorer så det kanske inte blir inlägg så ofta nu ett tag framöver. I lördags morse bar det av till stugan. När vi kom fram blev det frukost och sen ut i skogen och plocka lingon. Jag tröttnade efter ett tag och  fotade lite i stället. Sen gick jag hem och började med maten. På eftermiddagen blev det en lång sovstund, jag som aldrig sover på dagen :S På söndagen blev det lite teroriplugg till körkortet och sovmorgon, sen hem.. På kvällen hände det väl inget speciellt, deppade som vanligt.

I morse ville jag inte gå till skolan, men gick i allafall. Jag vet inte varför det blir så, det bara liksom blir så helt enkelt... Efter plugget mötte jag D på stan en sväng och sen bar det av till körskolan för min första körlektion där. Det gick ganska okej tror jag. Det kändes bra iaf. Hem å käkade, hoppa i ett bad och sen kollade jag på Bigest Loser sverige, och det var dumt gjort för nu mår jag skit. Jag är så dålig, Jag bara klagar på mig själv och min kropp men jag tar fan aldrig tag i mina problem. Det funkar kanske en vecka men sen händer inget igen. Jag orkar inte med det själv helt enkelt. Jag vill  ha ett rsultat på engång ananrs tröttnar jag, jag får aldrig något resultat och jag vet inte varfö men jag har inte motivatinen helt enkelt, för jag vill ju men min vilja duger väl helt enkelt inte.. jävla skit! Pallar inte med det här längre, ska försöka göra lite andra grejs nu medans internet funkar. Hörs någongång !


Tjejmiddagen !

Då har man haft tjejmiddag då! Har haft en ubertrevlig kväll, tack för den brudar ! Det blev mat, snacka och mys. Fick nice presenter också men det var jättekul att ni alla kunde komma :) <3 Hoppas no cokså har haft det trevligt :) Maten vi åt finns på  min receptblogg ;) Lime och chillikyckling :) Men nu blir det snart att hoppa i säng, i morgon bitti bär det av till stugan en sväng, ska bli skönt. Men u orkar jag inte skriva mer här så,  Sov gott alla !




                                                 http://annaendelavvarlden.blogg.se/recept/


Barbie pink :O

Har precis målat naglarna ceris rosa/barbie rosa och klätt på mig mitt gröna nya linne. Vart ganska nice, men jag är tjock! -.-' Fast jag känner mig fin ändå, iallafall i just nu :) Ska snart börja fixa maten och de till kvällen när mina älskade brudar kommer över på middag :) Kl 18:00 är de välkommna ;) Var nyss tre små tjejer här och sålde jultidningar, det börjar fan tidigare och tidigare för varje år tror jag !  Men nu måste jag sätta lite fart ! Vi hörs säkert senare ellEr i morgon :) Pussar ! ;D

Jahapp

Då sitter man här igen då, vad ska jag skriva i dag då? Har fan inget att skriva.. Vart i skolan i dag, tråkigt, har lyssnat på en sån där politisk debatt. Eller ja, jag var ner och sprang lite på stan med L  under debbaten, var värsta modig då juh ! ( ni som vet vet ^^ ) Har faktiskt varit på bra humör nästan hela veckan :) Hihi man fick värsta söta förpackningen med kådisar från miljöpartiet (A) en liten ask där det stod, "grönt är skönt",  fast det hade varit roligare om det var gröna kådisar i den också haha. När jag kom hem från plugget blev det lite snack med älskling, mat och sen övningsköra ett tag. Efter det kom S hit å vi kollade på fångarna på fortet från igår och time out, sen åkte hon hem.
.....

Nu har jag varit ut å kollat på polarens nya bil, den var nice juh ;P Bästa han har haft iaf hehe  Men nu blir det  lite fix för kvällen sen försöka lägga sig någorlunda i tid. I morron kväll blir det kul kul med brudarna! 
 Sov gott alla där ute !  

Vänner å sånt ;)

Vad fan skulle man göra utan sina vänner? Vad fan skulle man ta sig till?
Det är inte alltid jag är glad och så och är snäll mot er, det har väl kanske varit väldigt sällan nu den sista tiden men ni ska veta att jag verkligen älskar er och hur mkt ni betyder för mig och hur mycket ni hjälper mig här i livet. Jag är verkligen evigt tacksam till er ! <3  Ni finns alltid där i vått och torrt, det finns alltid någon man kan vända sig till om man behöver hjälp, det är inte alltid man får den hjälpen man önskar, men det är iallafall någon som bryr sig! En utskällning kan också vara ett bevis på att man faktiskt bryr sig om en person, fast det kanske inte är det bästa att ge och för höra när man är ledsen eller upprörd. Men det är bättre än att ingen ser en och inte bryr sig alls! Och oftast om den kommer från en sann vän så löser man det efter och får en förklaring. Man kanske gjorde personen rädd och då skällde den ut en istället för att trösta en, jag tror jag är rätt bra på att få såna utskällningar.. vad ska jag skriva nu då??
Nu känner jag iallafall att det är på gång. Nu kanske det verkligen går att fixa det här, fixa mig. Nu kanske jag kan fixa allt. Nu när jag vågat prata mer om det jobbiga och bett om hjälp. Det känns som om det är nu det gäller, att nu funkar det. Men jag behöver fortfarande erat stöd och hjälp, det är klart jag kommer att fortfarande ha mina svackor men det blir lättare att komma upp ur dom! Och om jag inte finns där för er, så snälla säg det till mig! Om jag inte vet vad som är fel kan jag inte fixa till det så att det blir rätt, så det blir och känns bra.  En äkta vän säger till om det är något som är fel. Även om det kan bli lite turbolent ett tag men om man har en sann vän så går allt att lösa.

Tillsammans kan vi nå stjärnorna !!


Hur många musklick?

Jag har tänkt på en sak,, eller jag kom å tänka på en sak när jag satt här och kollade bilder på bilddagboken, undrar hur många musklick och tangent tryckningar man gör på en dag.. vissa gör ju flera än andra och vissa gör inga alls, men typ ett medelvärde liksom,, typ " medel-svensson".. Aja, haha jo jag har knäppa funderingar i bland, men nu ska jag gå och käka och sen springa ut å sparka boll med kompisarna
Ha det gött är ute !


 Fast det där är ju faktikst en hamster... ! :O


RSS 2.0