Oj vilket jobb det vart!

Jo det är ju så här,, att jag funderade ju länge på att skaffa blogg innan jag gjorde det och jag vart inte nöjd med den bloggen så gjorde denna blogg i stället. Men jag ville ju ha kvar min gamla inlägg, så har laggt in om här också, så datumet och tiden som står i själva inlägget är det som stämmer överens med när inlägget är skrivet, om ni förstår vad jag menar. Jag har öven gjort en blogg med recept http://annaendelavvarlden.blogg.se/recept/ och en med pyssel http://annaendelavvarlden.blogg.se/pyssel/. Men just nu är det bara receptbloggen som jag kommit igång med.

Men nu ska jag skynda mig att hoppa i ett bad och sedan kolla på fångarna på fortet och plugga lite. I morgon blir det skolan i gen. Har haft en bra dag i dag så känner mig faktiskt riktigt peppad. Humöret är fan på topp för en gångskull ! Har hunnit med rätt mycket saker i dag och i går så kanske är därför det känns så bra.. Bla har jag i går ordnat mappar och block till skolan, blev riktigt bra och i dag har jag bakat en paj (se receptet i min receptblogg) och en annan kaka med rabarber och så har jag varit till biblioteket och lånat lite böcker för att komma igång med mitt projektarbete i skolan. Och så har jag fått paket från ellos :D En bild kanske komemr i morgon elelr så ;) Oj! Nu måste jag verkligen skynda mig så att jag inte missar hela fångarna på fortet!

Är hösten på väg?

Skrivet 2010-08-31 @ 12:50:32

Nu tycker jag det börja kännas som hösten är på väg. Det är typ fint väder ute men ändå lite kyligt och i dag när jag gick ut till brevlådan tyckte jag det luktade höst. Jag gillar hösten, tänk dig en sån där fin solig höstdag som är lite kall fast det är sol och sen alla fina färger på löven och träden. <3

Vart hemma från skolan i dag med, orkade helt enkelt inte gå dit idag. Eller jag hade säkert orkat men det är så att något i min hjärna säger: stopp! Jag vill inte! och så blir det... Men i morgon ska jag gå igen, måste ju försöka. Måste ju klara av det här sista året nu så att jag blir fri från skolan sen.. Sen börjar den där läskiga framtiden, men den får vi ta och fixa när den kommer, får försöka att inte tänka så mycket på det nu. Nu ska jag tänka på att städa åt min Lill-Älsk och sen kolla upp lite om politiken och sånt. Får ju rösta i år så det måste jag ju testa och har man inte röstat kan man juh inte klaga sen ;) Fast om man ska rösta måste man ju veta vad man ska rösta på också,, och det vet inte jag och jag har noll koll på allt som har med det att göra :S
Sen så ska jag nog lägga mig på soffan en sväng.. Fast före det ska jag åka till ica och lämna tillbaka filmer jag hyrde igår( Hundpensionatet och I love you Phillip Morris, de var ganska okej, men jag tyckte nog mer om hundpensionatet än Phillip Morris )  och sen til bibblan och kolla lite grejs till mitt projektarbete :)
Nu är det bäst ja gsätter fart så jag hinner göra allt medans jag är pigg från förkyldningen för på kvällen och morgonen är den värra haha. Vi hörs!
Ha det bra där ute ! <3

 

Svart hål

Skrivet 2010-08-30 @ 18:11:22
Hemma och sjuk i dag med.. Fins start på skolan med att vara hemma men men det är skolans fel att jag blivit sjuk, bara för man träffar massa folk å så, så blir alltid förskyld då typ. Har legat på soffan hela dagen i stort sett, kollade på en film, Hund pensionatet, den var ganska bra tyckte jag.

Jag har en konstig känsla. Det känns som om jag har ett stort svart hål inom mig, och vad jag än försöker fylla hålet med så liksom spolas det bort och försvinner. Det är liksom alltid ett stort, tomt, svart hål där inne som suger allt bra ur mig. Det är liksom som en orolig prick i universum, kanske den där känslan jag fick i går när jag och min pojkvän pratade om framtiden och jag sa något om att vi kanske inte är tillsammans då, den där känslan som alla känner någon gång. Den där känsla om att mista någon som man verkligen älskar och bryr sig om, någon man skulle kunna göra allt för. Oron att mista Honom, Rädslan att mista Honom, som jag verkligen älskar och vill göra av resten av mitt liv. Ja, så känns det iallafall nu, men man vet ju aldrig hur det blir där längre fram, i framtiden, den tid som jag tror vi alla är lite rädda för...

Min 18-års helg :)

Skrivet 2010-08-29 @ 21:46:52

Jahapp, då var man 18! Det är väl inte så stort igentligen att fylla 18. Det ända är att man får gå på kogen och man kan köpa cigg och snus.. Fast jag har väl inte märkt av allt än. Det är väl lite att man blir mer vuxen och får ta större ansvar tex med pengar och sånt också kanske...   Men men,, jag har en känsla av att det här kommer bli ett långt inlägg fast det kanske blir värt att läsa det för jag har nog en del funderingar och sånt.. ( stycket "söndag" tycker jag ni borde läsa, och tänka på det som står i slutet ;P Haha jag gör typ reklam för mig själv :S )

Jag ska försöka att hålla mig någorlunda kort så det inte blir värsta 1000 sidorsboken ;)

Fredag: Först blev det frukost på sängen. Slappade ett tag vid datan och sen blev det till att åka till stan och handla. När vi kom hem packade vi upp varorna och sen började jag fixa med tårtorna. Det blev en hemmagjord med nutella och vaniljkräm. Massa god är den! Och sen blev det en köpt prinsesstårta. Efter tårtorna hoppade jag in i en dusch och sen kom bästaste D. Jag hackade grönsaker till tacos och D fick lägga upp kakorna och de få fat och sen kom alla andra gästerna och det blev mat och ficka och paket. Fick massor med bra presenter. Typ pengar, presentkort och sånt:) och lite smågrejer. Av mamma och pappa fick jag att de typ betalar mitt körkort :) Iaf 10 körlektioner, teori och halkkörningen. Resten får jag betala själv men förhoppningsvis kanske jag klarar mig på dom körlektionerna och slipper köpa flera haha. Får köra massor med mamma å pappa. Vid 21 tiden blev det bussen in till stan med Älskling, Dessan och E för att gå på krogen. Ingen av oss är väl en såndär partypingla så det blev soffhörnet och drinkar. Men det var helt okej faktiskt. Kan var kul att gå ut i bland fast typ en pub eller något kanske skulle passa oss bättre, typ att man bara liksom kan sitta å ta en öl eller cider och med lite lägre musik så man kan prata mer å så.. Vad heter parypingla fast det är en kille? Man kan väl inte säga partypingla till en kille? :S  Det lät lite,, fel. Aja skit samma. Kom hem vid 2 på natten iaf efter en helt okej födelsedag, riktigt bra faktiskt :)

Lördag: I dag blev det en jäkla tidig morgon. Klockan 8 vaknade jag och typ 20 över satt jag och spelade tvspel. Och då hade jag hunnit med att göra te, blödit näsblod, bäddat ner mig i soffan och fått damp på teven på mitt rum innan jag gick ner och satte mig vid stora teven.. Vid  9 tiden kom mamma och älskling upp. Det blev lite mer tvspel sen en god frukost och sen kom faster över och fikade och firade mig. På eftermiddagen blev det marknaden en sväng. Massa kul. Åkte karusell och kollade på allt krimskrams. Jag köpte ett linne också! Asfint, typ äkta min stil :D På kvällen var det kalas hos kusinvitamin. Massa god mat och mys. Grillat och sen asgod tårta och mys med älsklingen i soffan. Vi "barn" kollade tv haha. Men jag och min andra kusinvitamin och min älskling hoppade lite stuttsmatta också, det är värsta kul men guuud vad jobbigt det är när man har sämst kondis. Måste verkligen försöka träna! Kanske ska skaffa mig en stuttsmatta och hoppa lite varje dag? Efter kalaset gick jag och älskling hem, det var ganska skönt faktiskt. När vi kom hem tappade jag upp ett varmt bad och tände ljus sen frågade jag gullungen min om han ville bada med mig och det ville han ju så klart. Fast jag tror inte han tycker om att bada så mycket. Han badar inte lika länge som jag iallafall haha. Och fan vad trångt det blir i badkaret när man är 2 -.-' Jag måste fixa ett större badrum så jag får plats med ett större badkar.. Eller så får jag ställa badkaret hos älsklingen för de har större badrum än oss. Haha sågör vi !

Söndag: I dag blev det lite sovmorgon efter en skön natts sömn. Första gången på typ 2-3 veckor som jag sovit hela natten. I dag blev det också tvspel och sen mat. Pappa och min älsklingspöjk fixade ljusen på pöjkens släpvagn. Sen så var mamma, jag och pojkvännen och kollade lite på iittala outlet. Jag köpte en stor svart temugg från höganäs. Jag tycker de är så fina! Sen så har jag skickat efter lite tröjor från ellos och köp lite underkläder av min faster som säljer för någon förening :P I dag har det ochså blivit en hel del mys med älsklingen. Vi träffas ju inte så där jätte ofta så det blir att man är mycket när man väl träffas. Jag har iaf väldigt svårt med att släppa honom ut siktet! Men jag antar att det bli så när man har dryga 30 mil mellan sig och den man älskar. Det är väldigt jobbigt med sådant avstånd. Men en sak som är bra är att man aldrig bråkar, inte jag och han iaf, vi har inte tid med det när vi ses och på telefonen och så så blir det inget bråk. Men det kan bero på att vi är väldigt öppna med varandre och pratar mycket med varandra och så. Och det är väldigt bra. Man måste komunicera om saker och ting ska funka. Det har jag även fått  känna på i helgen då jag och min kompis var dåliga på att komunisera med varandra så det blev ett missförstånd och min kompis kände lite  att jag utnjyttade den bara för att den missförstod mig och jag kanske sa en sak på ett dåligt sätt. Så det är alltid bra att kanske försöka tänka en exta gång innan man formulerar och säger sina meningar. Och det här missförståndet kom fram genom att kompisen som missförstått mig sadet till en annan kompis och som "skvallarade" för mig. Tänk då om den första kompisen hade sagt på engång till mig istället hur den kände så kunde vi löst det innan det var för sen, fast nu är allt löst :) Tycker alla ni där ute ska tänka på det! Även om det kanske är jobbigt och svårt att prata och komunicera med tex en kompis eller familjen eller vad som hällst ibland så är det väldigt bra om man pratar med varandra och löser eventuella problem!

Men nu ska jag gå och göra mig en till kopp varmt te och sätta mig i tvsoffan och mysa lite innan det blir sängen. Kanske ska fixka lite skolgrejer också. Blir nog hemma i morgon också från skolan. Har fått sån väldig hosta och känner mig lite febrig igen:(


Min dag to day! :D

Skrivet 2010-08-27 @ 09:26:30

Klockan är 09:15 och jag är redan uppe och har ätit frukost och klätt på mig fast jag fick sova hur länge jag ville, och det värsta är att jag inte ens är trött! Asså sova trött,, jag är bara förkyld trött liksom xD Men iaf så sitter jag här med en stor kopp varmt te och myser lite med älskade råttisen <3 (okej hon dissade mig nyss och sprang i väg och lade sig uppe i bokhyllan här bredvid -.-') Fast snart ska jag gå och städa toan för alla som kommer på mitt kalas ^^ Sen ska jag kanske följa med mamma och handla,, annars ska jag nog kolla på en film mendans hon handlar och när hon/vi kommer hem ska vi göra tårta :D !  Massa god tårta som jag fick hos Dessis i måndags,, med nutella å vanilj <3 mmhm så god den va!! Men nu ska jag gå å snyta mig och sen städa toan "/

Haha, ha det nice så länge !


Någon som vill byta?

Skrivet 2010-08-26 @ 20:26:59

Då har man legat på soffan hela eftermiddagen och typ halvsovit och pimplat varmt te med honung. Jävla skit ! Jag vill inte var sjuk nu juh, någon som vill byta med mig över helgen typ? Snälla? Tänk på att det är min 18 årsdag i morron och då vill juh ingen vara sjuk och ha massa ont å så.. Så snälla byt med mig iaf för en dag!
( fan vad jag låter som en barnrumpa just nu :P )

Nje, nu ska jag gå å fixa lite mera kakor tills i morron för insåg att någon har varit och norpat  nästan hälften av kakorna :O Undra vem det kan vara ? (A)  Jag måste fan stoppa sakerna i frysen eller låta någon gömma dem om jag inte ska käka upp dom :S

Ha det gött där ute !

Sjukling.com

Då var det dax igen!
Har blivit sjuk, förkyld, skit ont i halsen och i öronen, inte helt okej nu när jag fyller år i morron och allt "/  Skippade sista lektionen i plugget i dag och nu har jag precis kommit hem, hoppat i mjukisbrallorna och nu ska jag gå å trycka i mig lite "värkisar" och sen lägga mig på soffan. Jag som ska ha så roligt i helgen, hoppas det känns bättre i morgon kan ju inte knarka värktabletter och nässpray om jag ska gå på krogen i morgon liksom :(
Men det blir nog bättre när älsklingen kommer i morron kväll <3 Saknar honom sjuuukt mycket!
Nej nu väntar tv-soffan.. Håll er borta från förkyldningar å sånt som kommer med hösten, det är inte nice!




Tänk lite innan du svarar ! :@

Skrivet 2010-08-25 @ 18:40:50

Stod och ritade lite och började tänka på våran  diskussion i klassen i dag och det gjorde mig lite arg igen. Det är så att vi har ett gäng i klassen som bara pratar hela tiden så nästan alla andra har tröttnat på att räcka upp handen och prata på lektionerna för om man säger något blir man avbruten eller får värsta blickarna eller nån jäkla kommentar. Och det är ingen ide att räka upp handen för "gänget" har redan sagt tex svaret. Vi hade det uppe i klassen i dag och ja, det hettade till rikitgt ordentligt där. Jag tycker bara det är så dålig stil att inte respektera varandra i klassen. Och vi har haft detta ämne uppe förut utan att det blivit något bättre. Så snälla visa oss av den tystare delen av klassen lite respekt så kanske vi också öppnar käften igen ! Okej det är lätt att bara säga saker rätt ut och liksom inte tänka före man säger en sak, det gör väl liksom alla nångång men iaf. Det är så lätt att tänka lite och räcka upp handen så kanske alla vågar säga något på tex lektionen. Räck upp handen, lyssna på vad den andre har att säga och visa varandra respekt! Inte sucka, ge blickar och vara negativ...

Jo och det där ska komma från min mun som typ är världens negativaste unge just nu :P Men nu ska jag gå å fixa mig lite käk och sen sätta en jävla fart att fixa/städa lite här hemma innan Fångarna på Fortet börjar på tven :D  Ha det gött så länge !

Men hallå? :S

Skrivet 2010-08-25 @ 16:12:59

Ja mitt "första inlägg" blev inte publicerat först i dag då jag hade trykt på fel knapp i går så det bara blev sparat, typiskt mig, var så virrig i går att det inte va sant :S

Sitter här efter jag varit ut på en cykeltur på ca 4 km efter plugget, det var ganska skönt faktiskt. Käkat lite mellis. Ostkaka och nån sylt,, den smakade blåbär men det var hallonkärnor i den så antar att det var Drottningsylt eller vad det heter. ( ska nog gå å ta en bit till bara för att det var så gott!) Det är farlgit att motionera för då känns det inte lika farligt att käka gott efter, det blir typ att man tänker " Men jag har juh tränat så lite gör ju inget!" Sen får jag nog sätta fart att städa å fixla lite här hemma tills helgen och så kanske jag hinner ut till polarna en stund, får se, måste rita lite till kussen också så jag blir färdig med det någon gång.


Första inlägget

Skrivet 2010-08-25 @ 15:59:44

Så, nu har jag (enligt vissa) äntligen blivit med blogg!
Har fått lite hjälp av min vän Annica att komma igång, det känns riktigt härligt att vara i gång faktiskt. Har under en längre tid funderat över att skaffa en blogg och nu har jag fixat till det, ska bara få det att fungera som jag vill också! Har haft sån beslutsångest här i kväll när jag skulle välja design och de men nu känner jag mig nöjd så nu ska jag hoppa upp på cykeln och trampa hem och göra mig käk och slänga mig framför tven.

RSS 2.0