Bra dagar och hus

Då var det dax att gå till sängs snart. ska bli skönt, känner mig ganska trött i kväll och har haft huvudvärk till och från under eftermiddagen/kvällen, annars har jag haft en bra dag. Och igår var med en bra dag. Har jobbat igår och i dag. Igår eftermiddag blev det simning och i kväll var det scouter med kolbullar och skogsbrännboll. Mycket roligt :)

I helgen var mamma och pappa här på besök. Det var trevligt tycker jag. Vi tog det mest lugnt. Grillade, var på marknad, tvättade husvagen och så var vi och tittade på ett hus. Väldigt mysigt litet hus gubben och jag var nyfikna på att eventuellt hyra. Huset var väldigt mysigt med fin utsikt över ängar/åkrar och sjön, ungefär lika stort som där vi bor nu men tyvärr var det för små sovrum tyckte vi och lite svårmöblerat med våra möbler. Fanns grannar runt omkring, en liten gäststuga för sommarbruk och jag skulle nog faktiskt kunnat tänka mig att flytta dit även om jag sagt att jag inte vill bo så långt ut på landet, men tyvärr kände vi att huset inte passande oss riktigt men hade gärna haft det som sommarstuga! Och så var det ju där med att hyra hus.. tycker det känns lite tråkigt faktiskt, känns bättre att äga det så man kan göra som man vill med det, fast det är ju skönt att bara hyra om något går sönder eller så ;) men men känns skönt att vi var och tittade iallafall. Då vet man ju lite mer vad man tycker om och hur man vill bo, vad man gillar och inte gillar och vad man önskar ha i sitt hus när man väl köper ett. Det är ju faktiskt en stor sak att flytta till/ köpa hus känner jag och förhoppningsvis ska man ju trivas där och bygga ett hem och en familj så därav känns det skönt att faktiskt titta runt lite.

Nej ju ska jag slänga mig i säng, i morgon är en ledig dag, ska bli skönt!

natti natti // Anna

Febrig "/

Hemma med feber i går och i dag, jag som skulle ha jobbat och på kurs för nyckelfri hantering på jobbet. Undrar hur det blir med det, skulle vart på kurs två timmar i morse men efter en dålig natt orkade jag inte gå på kursen som jag hade tänkt jag skulle gått på ändå trots jag är sjuk, för tror inte det blir nå mer tillfällen eftersom vi ska börja med nyckelfri hantering den 22. Hade ju kännts lite tryggt om man fick lära sig det ordentligt innan man ska använda det i jobbet...
 
Hade säkert orkat med och jobba, iallafall i går men känndes inte så bra då jag hade feber, visserligen "bara" 38 på morognen och lite mindre under dagen. I går kände jag mig piggare så då hade det säkert gått bra att jobba men i dag vart jag sliten och alldeles varm bara av att plocka ur diskmaskinen och röja köksbordet. Så tråkigt för jag är så rastlös "/ Tror det hänger ihop när jag blir sjuk att jag blir extra rastlös då samtidigt som jag är helt omotiverad och orkeslös. Känns nästan som om jag skulle "skolka" då jag känner mig pigg för övrigt,, så länge jag inte gör något då,,  lite småsnorig bara. Men har man feber  är det väl lika bra att hålla sig hemma, iaf om man jobbar med äldre personer som ofta har ett mindre bra immunförsvar "/ 
 
Och så klart ska det vara fint ute när man inte orkar hålla på med något, så satte mig här för att försöka få iordning på lite bilder och tömma kameran med massa bilder från förra året kvar. Att jag inte kan lära mig att tömma kameran på engång när jag använt den så blir det inte så mycket. Försökte fota regnet i går kväll, men vet inte om det vart så bra. Det var ganska häftigt i går, jättesoligt och störtregn/hagel och tror det oskade lite också. Allt på engång, riktigt aprillväder !
 
Nu kom det in en kelig kisse som så klart ska vara med vid tangenterna så nu får det vara slutskrivet för stunden. Tror allt vi får ta och göra oss lite lucnh och sen får det bli en genomgång med borsten på kissen så det kanske blir lite mindre päls överallt ^^ Hela tangentbordet är fullt i päls nu när han har setat här bredvid och blivit kelad med. Tur kisse inte fäller så här m ycket päls jämt ! Och i förrgår plcokade vi första fästingen så nu får det bli fästingmedel på !

Hoppas du får en fin dag ! // Anna och kissen <3
 
 

Omotiverad till 1000

Vaknade strax före kl 11 och har fortfarande inte kommit igång med något. Vaknade så omotiverad och ville bara gå och lägga mig igen. Och har fortfarande lust att gå och lägga mig igen, men jag vet att det inte kommer kännas nå bättre när jag vakar igen, för allt jag vill göra men itne gör kommer ju att vara kvar.. Jag borde sätta lite fart och packa upp den jäkla packningen från helgen som fortfarande inte blivit upppackad. Det är så jädrans dumt att bara skjuta på saker och jag vet ju att om vi inte packar upp den på engång så blir den ståendes och jag tycker det blir så stökigt och mår dåligt över det. Det är ju så lätt att bara göra det på engång, det tar ju bara typ 15 minuter så är det färdigt. Så bara gör det !
 
Vill även ut i trädgården och fixa lite och vårstäda lite med kommer mig inte för det heller, behöver en spark i arslet i dag tror jag ! 
 
Ska jobba i kväll och har tänkt mig till simhallen innan det men vi får väl se vad som blir av,,, nej nu skiter vi i datorn och så tar vi å packar upp iallafall en väska. Go Go Go ! 
 
 

Glad påsk :)

Då var påsken nästan över, har blivit en go helg uppe i Dalarna
men i morgon bär det av hemmåt igen.
God mat, kortspel, prommenader och soffhäng har helgen bjudit på
så nu är batterierna laddade för en ny vecka :) 
 
 
 

RSS 2.0