Ortopedtekniska & Patient forum

Sitter å väntar på min tur. 
I dag ska det provas ut komprissionsbyxor. Och krigar för att jag ska får dem som jag vill. Vill inte ha med fot på. Men det tycker lymfterapeuten jag varit hos och som skickat remissen hit så antagligen tycker de här med att jag ska ha fot på byxan, så det blir som strumpbyxor. Aldrig i livet att jag ska ha det nu till våren och sommaren. Kommer bara bli att jag inte använder de då. Precis som komprissions strumporna som jag redan har.
 
Efter mitt besök här på ortipedtekniska hoppas jag att jag hinner gå till ett ställe de har här på Karlstad centralsjukhus som heter patient forum där man tydligen kan ställa frågor bla vart man ska vända sig för att få hjälp. Så tänkte de kunde hjälpa mig vart jag ska vända mig för att få en diagnos för mina ben som "vi" misstänker har lipödem. Har ju försökt på flera håll nu men ingen som kan ge mig en diagnos och mer hjälp. Så håller tummarna. Var bara av en slump här om dagen att jag slog på värmlandsradion på jobbet och då var det precis ett reportage om patient forumet och de kund eju enligt reportaget hjälpa till med sånt kag undrar över så tänkte det är värt ett försök?
Så håll tummarna för mig nu att otropedtekniska lyssnar på mig och att kag sedan får hjälp på patientforumet. 10 minuter kvar till.min bokade tid nu så får väl sitta å titta på det tråkiga akvariet som finns här i väntrummet så länge. Hihi var inte det roligaste fiskarna som simmade runt där inne!
 
//Anna
 
 
Trackback
RSS 2.0