Pappersarbete och Ullared :)

Då var ännu en dag över. Började dagen med att jobba 7-16, sen hem och sätta sig vid datorn för lite pappersarbete. Har skickat in och gjort i ordning diverse blanketter till försäkringskassan, arbetsförmedlingen, och tidrapporter för jobb mm och självklart skulle de krångla med blanketten till fsk. Fick skriva om tre gånger innan det vart rätt och fungerade. Har börjat skriva på datorn och skicka in elektroniskt men vette tusan om de var nå enklare än skicka in papper. Visserligen kan de inte slarva bort papprena nu och säga att de inte fått in dem fast man vet att man har skickat dem men ska de krångla såhär varje gång kommer jag ju bli ännu mer galen.

Innan jag började med papprena videochattade jag lite med mammsen och efter blev det lite Facebook och mail så blev lite senare än jag tänkt mig för att åka å handla och laga mat. Hade tänkt simmat men det hanns inte med i dag och har känt mig ganska sliten i dag så hyrde en film på affären och kikade på i kväll i stället och bara hade de gott, men i morgon ska det simmas. Åker direkt efter jobbet i morgon tänkte jag :)

Och i dag har jag anmält mig till en bussresa till Ullared med facket också. Är flera från jobbet som ska åka så det blir nog roligt. Vi åker nu på lördag. Skulle ju ha åkt med en kompis nu i april men det blev ju inget och sen i går/förrgår frågande jag "tjej gänget" om de hade lust att åka men ska jag vara ärlig tror jag inte vi får ihop något, så känns bra att jag åker med jobbarkompisarna. Kan ju vara roligt att göra något annat och inte bara jobba ihop också. Vi får väl se. Ska bli roligt och spännande att komma iväg dit. Har ju aldrig varit där förut så ska bli kul att se hur det är i verkligheten och inte bara det man sett på tv och hört berättas om. Och en utmaning att inte shoppa allt för mycket, jag som är något av en shoppaholic ;) fast tycker jag börjar bli ganska bra på att spara mina pengar nu !

Nej nu måste jag försöka sova, blir ju jobb i morgon igen. På onsdag är jag ledig men då ska jag på ett möte med typ arbetsförmedlingen och sen ska jag träffa typ en fotspecialist som kanske kan hjälpa mig så jag inte får så ont i benen när jag går osv. Hon ska gjuta sulor precis efter min fot. Har ju köpt andra typ uppbyggda sulor och de tycker jag fungerar ganska bra men känns bra att få träffa en kunnig inom området också, även om det är dyrt men det kanske det är värt i längden. Fötterna ska man vara rädd om, de bär ju upp en hela livet ;) Natti natti ! // Anna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0