Söndag :)

Kom nyligen hem till svärfar igen efter en skogsprommenad och lite övningskörning. Och självklart så körde jag fast på hemvägen på den mjuka skogsvägen -.-' Inte skojj ! Lera överallt ! Men som tur var så kom vi loss med lite hjälp och nu sitter vi gött och tryckt hemma i soffan. Eller ja, grabbarna är i köket och fixar käk :)

På skogsprommenaden visade svärfar oss en gammal gård och gamla hus ute i skogen. Det var jättefint och intressant att höra. Kommer nog lite bilder senare i kväll om jag hinner fixa in dem på datorn och så. Har lite annat att göra och vet inte när vi kommer hem här ifrån. Har även blivit lite teoripluggande i dag och gick igenom alla skyltar i går och det gick galant. Bara till att träna massa frågor så ska det nog fixa sig. Lite mer stadskörning också men sen blir det nog dax för uppkörning. Vill verkligen ha kortet nu ! Nu blir det lite sims 3 innan maten och sedan får vi se vad som händer. Ha det gött ! // Anna

Kommentarer
Postat av: mamma

vad bra att du pluggar teori.Det ska nog bli ett kort snart. nu har du ju provat allt till och med kört fast......ska bli kul att se korten på den gamla gården i skogen.

2012-04-01 @ 20:03:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0